Alonso 2008'de Zafer Kazanmayı Umuyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Renault’un hayal kırıklığı ile başlamasına rağmen bu sezon bir yarış galibiyetini göz ardı etmediğini söyledi.

İki dünya şampiyonluğu bulunan İspanyol pilot, bu seon yapılan 7 yarışta sadece 9 puan toplayabildi.

Bununla birlikte Kanada’da üst sıralara yakın mücadelede oldu ve stratejide hata yapılmasaydı yarışı kazanma şansının bile olduğunu söylemişti.

ALonso, geleceğini henüz düşünmediğini söyledi ve bunun yerine şampiyonada konumunu geliştirmeye odaklandığını ve belkide bir kaç podyum veya bir zafere ulaşabileceğini ifade etti.

ALonso: "Şu anda bütün odağım ve konsantrasyonum, bu senenin üzerine. Sezonu sadece 9 puanla ve podyumsuz tamamlamak istemiyorum."

"Bu sene kesinlikle podyumda olmak istiyorum ve umarım sadece bir defa olmaz ve umarım bir yarış kazanmak için fırsatımız olur"

"Kanada’da yakındık, biraz şansla belki de bir yarış kazanabilirsiniz ve bunun için savaşmaya hazırım."

İspanyol pilot, Renault’un şu anda sıralamada 7. olmasına rağmen Fransız takımın 4.lük mücadelesine yardımcı olmada azimli oluduğunu belirtti.

Alonso: "Takımlar şampiyonasında, pilotlar şampiyonluğu için mücadele etmediğim için bu şimdi daha önemli, en azından 4. sırada bitirmek için takıma yardıme tmek istiyorum"

Alonso, bu hafta sonu yapılacak yarışta senenin ilk podyumunu almayı dışarda bırakmıyor.

Alonso: "Belki de podyum ihtimali çok uzak değil ama muhtemelen biraz şansa ve yarın sıralamalarda çok iyi olmaya ihtiyacımız var"

"Normal yarışımız, Hamilton’un muhtemelen arkamızda olmasıyla 4.lük veya 5.lik için olacak. Puanları almamız gerekiyor ve onları almak için hazırız"


Yorumlar

  1. aLonsoo bi kazandaa sende rahatla milletle de rahatlasınn 🙂

  2. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    Tahsin kardeş nerlerdesin sen ya özlettin kendidini millete veriyon gazı bakıyorumda yürübe kim tutar seni kardeşim macı berabere götürüyorsun dikkat et gol yeme tamammı?>>RENAULT F1 TEAM<<

  3. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    teşekkürler

  4. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    tamam denedim orayı ama bir türlü bir yerden ulaşamadım..

  5. eğer sayfanın üzerinde bulunan "F1 Canlı Yayın Rehberi" yazısına tıklarsanız tüm ayrıntılara ulaşabilirsiniz. alakasız haberlerde onu sormanın bir anlamı yok, o bilgi yarış haftasonları sizler kolayca ulaşın diye oraya konuluyor.

  6. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    3. antremanları izleyebileceğimiz bir yer var mı? itv göstermiyor da

  7. Arkadaşlar pınarın yaptığı yorumda mantığa aykırı birşey yokki,sonuçta her takım kriz dönemlerine giriyor,kötü sezon geçirdiği oluyor.Ayrıca Renault kökleri çok güçlü şampiyonluklar yaşamış bir takım,Alonso olsada olmasada gelecek senelerde şampiyon olacaktır.Bu kadar ilginç ve gerçeğe aykırı yorumlarınızı görünce ya hafızanızın zayıf olduğunu yada f1 bilginiz olmadığını düşünüyorum.

  8. hehehe daha cok umarsın sen hohhh..:D:D:D

  9. sen bizim takımımız da olduktan sonra fernando tekrar şampiyon gene oluruz

  10. "Takımlar şampiyonasında, pilotlar şampiyonluğu için mücadele etmediğim için bu şimdi daha önemli, en azından 4. sırada bitirmek için takıma yardıme etmek istiyorum"

    ne yapmak istediğinden emin bir pilot. Renault u umursamıyor tek amacı bir an önce kurtulmak diyenlere ders olsun bu sözler.Ve alonso seni podyumda görmek için sabırsızlanıyoruz.ayrıca basın toplantısında.bu sene izlemek 1 kere nasip olmuştu ki cnn tam orda yayına ara vermişti nedense. inş tüm istediklerin gerçekleşir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir