MotoGP: Stoner Gelişen Tempodan Memnun

yazar:

kategori:

Dünya şampiyonu Casey Stoner, her iki antrenmanda da açık ara en hızlı olmasının ardından Ducati takımının forumundan memnun.

Bu sene şimdiye kadar sadece bir yarış kazanabilen Ducati sürücüsü, Barselona’da yarış öncesi testlerin ardından tempolarının geliştiğini doğrulamıştı.

Stoner, şimdiden sonra motosikletinin daha rekabetçi olması için bir şey bulduklarını ifade etmişti ve Avustralyalı sürücü, bugünkü Donington performansında bunun bir yanılgı olmadığını gösterdi.

Stoner: "Bugünden gerçekten memnunum. Geçen bir kaç ayakta, güç elde etmede sıkıntı yaşamıştık, her gazı açtığımda motosiklet karşı geliyordu ve bu da, şasinin olduğundan daha kötü duruma gelmesini sağlıyordu"

"Motosiklet hiç yavaş olmadı ve podyumlar için yarışıyorduk, bu da feba değildi. Ama bir şeyin gözden kaçtığını daima hissediyorduk"

"Barselona testlerinde elektronik sistemle ilgili bir şey denedik. Hem (test pilotu) Vitto hem de ben gerçekten tamamiyle bunu sevdik. Gelişmenin buraya, Donington’a taşındığını görmek harika ve hâlâ dahasının geleceğine de inanıyorum"

"Elektroniklere yapılan bu değişikliğin ıslak şartlarda büyük bir etki yaratıp yaratmayacağından emin değilim. Çünkü bu daha çok, ağırlığı arkada tutmak için ayaları adapte etme işi. Ama şimdiden ıslak şartlar için iyi bir ayara sahibiz. Bu yüzden hava nasıl olursa olsun rekabetçi olabileceğimiz konusunda kendime güveniyorum"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir