Sutil: "Elimden Gelen Her Şeyi Yaptım"

yazar:

kategori:

Bir senedir Formula 1’den ayrı kalan Alman sürücü, bugün eski takımında test yapma fırsatı buldu. Force India’nin 2. koltuğu için Jules Bianchi’ye karşı mücadele veren Sutil 78 tur attı ve günü 8. sırada tamamladı.

Sutil “Bu bir düello testi değil. Onlar beni padoktaki diğer tüm takımlardan daha iyi tanıyorlar.”

“Bu takımla 6 sene geçirdim ve performansımı biliyorlar. Bugün hâlâ hızlı olabileceğim açıktı ve önemli olan buydu.”

“Kimin daha iyi şansa sahip olduğunu bilmiyorum. Geri dönmek için elimden gelen her şeyi yaptım ve artık karar onların.” dedi.

Sutil, kısa süre içerisinde kesin cevap beklediklerini ve ticari etmenlerin kararın gecikmesinde etkili olduğunu söyledi.

Sutil “Bu konuyu düşünürseniz yetenekten daha farklı konuların gündemde olduğunu anlarsınız. Diğer türlü ilk testlerde çoktan açıklamış olurlardı.”

“Arka planda başka şeyler oluyor ancak bilmiyorum. Benim için en önemlisi burada performans sergileyebilmemdi. Bana düşen görevi yaptım.”

“İyi bir gündü. Önemli bir gündü ve artık endişe etmeden uyuyabilirim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Yanlışın var, 2011 de Sutil 42, di Resta 27 puan topladı…

  2. Bence tek dezavantajı mali sebepler dışında son sezonunda di resta tarafından geçilmiş olması,takım son olarak bunu hatırlayacaktır,ancak geçen sezon hulkenberg di restayı geçti.

  3. daha takıma yeni gelmiş direstaya bariz yarım sezon ezilen , sene sonuna doğru tecrübesiyle aracı daha iyi ayarlatarak direstanın olması gerektiği şekilde ancak önüne geçebilen herhangi bir özel numarası olmayan sutil , tecrübelenmiş ve kendi statüsünde diyebileceğimiz hulkenberg ile sıkı ve yorucu bi savaş yaparken bir ton ders almış -gelişmiş- direstayı bu sezon mu geçecek ??? hiç sanmıyorum . bence ne sutil ne de bianchi hak ediyor o koltuğu . bianchinin de birçok sezonunu takip ettim alt serilerde biraz da olsa ışık gördüğüm yarışı çok çok az oldu . sutilin gelmesiyle ilgili olarak heyecanlanacağım tek konu ise hamilton ile olan değişmiş ilişkileri sonucu pistte biraraya geldiklerinde aksiyon oluşturacaklarıdır .

  4. Felipe Massa Forza Massa(Mert Demir) avatarı
    Felipe Massa Forza Massa(Mert Demir)

    Force İndia geçen sezon da olduğu gibi iyi bir araç üretmişse Sutil podyuma çıkar.Di Resta'yıda geçer.Tek eksiği aşırı derece de kibirli olması.Olgunlaşması gerek.

  5. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Sutil Açıkta Kalırsa Yazık Olur Üst Düzey Pilot Bence

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir