Fernando Alonso Sırtındaki Dövmeyi Taraftarlarıyla Paylaştı

yazar:

kategori:

 

 


Yorumlar

“Fernando Alonso Sırtındaki Dövmeyi Taraftarlarıyla Paylaştı” için 24 yanıt

  1. Kim takar ise sanat eseri bedene kazınacak kadar kıymeti harbiyesi olmaz birşeyin. Örneklerin, fikir, felsefelerin işine gelen taraflarını alanlara başka birşey denir.
    Orada ki Eşek görseli değil! Samurai seçilmesinin nedenleri olmalı değil mi.
    Hem "Karşısına geçme durumu olsa ona şunu söylerdim" denildi.

    İnsanları tanımak için arkadaş olmaya gerek yok, amellerine bakılır. Ben hiçbir Peygamberi de kült eser yazarını da arkadaşlık, dostluk seviyesin de tanımadım hani. Kaldı ki bizler insanlar hakkında ve ölçütler de Batın'a (kalb, ruh, metafizik, Yaratıcı İlmi, Kader) göre değil Zahir'e (görüp, okuduklarımıza) göre amel ederiz. Batın'ı tahvil eden varsa zaten hoş karşılanmaz, beğenilmez.
    Samuray kültürü Türk kültürüne çok benzer zaten savaşlarıyla da, barışlarıyla da bir birinden etkilenmiştir tarih boyunca. Japonlar da bize benzer ama biz Japonlara pek benzeyemiyoruz. Bu kısım da ayrı bir anektod olsun.

    "Karşısına geçme durumu olsa ona şunu söylerdim" bir daha oku.

    Karşısına geçtim imza da istemedim, fotoğraf da çektirmedim. Zaten o tayfanın hiç biri ile de bunu istemedim. Pop kültür çocuğu değilim ben, kendi aklında ki ölçütler ile kıyas biçme herkese.

    Ben saçmalamışsam sen dik alasını yapmışsın.
    Seviyorsun, fanatiğisin diye bu kadar hoplamana gerek yok!

    Artislik uğruna, meşhurluk namıyla birşeyleri gösteriyor, paylaşıyor ise insan elbet insanlara da laf düşer.!

  2. ben bir taraftarı olarak pek beğenmedim bu dövmeyi, estetik olarak bence güzel değil… Dövme yaptırmayı bende düşündüm ama hayatım boyunca vücudumda taşıyacağım kadar güzel bir şey bulamadım diyebilirim, henüz.

  3. asla boşanmazlar ? hani geri kalanı senin düşüncen diye saygı duyarım, ama asla boşanmazlar kısmı niye benimsenmesi gereken bir felsefe olsun? Bildiğim kadarıyla eski eşiyle anlaşarak ayrıldılar, hala da arkadaşlar… alan memnun veren memnun, bu şekilde herkes daha mutlu ise kimseye bir haksızlık yapılmadı ise samuray felsefesini kim takar ? yada Samuray felsefesinde beğendiği yerler varsa 100% her şeyi yapması mı gerekir ?

    adamın kalbini bildiğini iddia edip eleştirmene ise gülümseyerek yaklaşıyorum, zaten can dostun, her ne yaptığını ne düşündüğünü neyi ima ettiğini bilecek kadar adamı tanıyorsun? karşısına geçsen imza ister fotoğraf çektirirsin, ama burada asıp kesiyorsun, helal olsun.

  4. Rai'nin dövmeleri berbat yalnız 🙂

  5. Pardon yukarıda ki resmin neresinde spor? Hangi sportif amaçla paylaşılmş olabilir yani bu? 🙂
    İşte ben de onu diyorum az bi fair play olsun hani ruhu da değil kendisi olsun.

  6. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Güzel dövme ama dövmede kimse raikonenin eline su dökemez.

  7. Boş işler peşindesin alonso

  8. AVrupada bu sıralar bir akım var ve insanlar ilgi duyup yaptırıp duruyorlar.Raikonen de bunu yaptırmış olduğunu gördüğümde de uygun görmedim Alonso da yaptırmışken uygun görmüyorum.Geçici dövme yada desenli kına ve benzerlerini destekleyebilirim ama kalıcı olanları desteklemiyorum.
    Alonso , bu fotoğrafla neyi aktarmak istemiş ki buna pek çok kişi örnekler vermiş.Kimimiz dövme,kimimiz morluk,kimimiz Santander, kimimiz kadın hayranlara vucut gösterisi,kimimiz toğunu birden söylemiş olabiliriz.

  9. Daha iyi bir desen olabilirdi. Bende dövme yapıyorum, bu konuda tam olarak realist baktığım için bu tarz çalışmalar içime sinmiyor.

  10. cenabet gezecek lan bu adam simdi kaza falan yapmasa bari :D:D saka bir yana muthiş dövme ( ciddiye almayın )

  11. sen sporu çok farklı şeylerin içine çekmişsin az fair play ruhu olsun

  12. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Dövme olayını tasvip etmiyorum.

  13. burda dövmesini değil sağ omzundaki morluğu gösteriyor ama olsun..

  14. Tamamen reklam,sol alt köşeye bakın 🙂

  15. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    hayırdır?

  16. Çirkinlik abidesi.

    Karşısına geçme durumu olsa ona şunu söylerdim; felsefeyi vücuda kazımak önemli değildir hayata, kalbe tatbik önemlidir. Samurai'lar asla boşanmazlar ve alçak gönüllüdürler. Rakiplerine öldüresiye bir savaşta bile hakaret etmezler. Ki ölür yada öldürürler bir kaç sn içinde. Taktik ile hile ve hakaret de karıştırılmaz asla. İnsanlara küçük gözle bakmazlar sadece bir misyonun adamı olduğunu bilirler. Ve kötülerine Ninja denir sadece.

  17. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Vay arkadaş sen neymişsin 🙂

  18. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Çok küçük.En azından sol kolda sleeve tarzı bir dövme olmalıydı.bitiş noktasından itibaren soft bir geçiş ve ondan sonra sol kürek kemiğinin üstüne bu karakteri yaptırmalıydı.Renk olarak tonlamalar iyi.Sleeve kısımda kırmızı mor ve mavi gölgeler kullanarak daha cool bir görüntü verebilirdi.Bu dövme yeri itibariyle tek başına bir anlam ifade etmiyor estetik olarak.Yinede kendisi için güzel.

  19. bu dövmeyi yaptırdığına göre samurai felsefesindeki hizmet eden (takımına hizmet eden olabilir) ve ölüm korkusunu yenmiş (şampiyonluğu kaybetme korkusunu yenmiş) biri olabilir.dövmeyi (dövdürme:vücudunu dövdürme) onaylamasamsa.samurai dövmesi fikri dövmeler arasında 10 puan alır.

  20. Fernando 4LonSo  <<<<  avatarı
    Fernando 4LonSo <<<<

    süper kendisini kanıtlamak istemiş olay bu …

  21. Dövmeyi daha önce paylaşmıştı zaten.

  22. bu iyimiş işte :))

  23. aslında omzundaki morluğu vurgulayarak paylaştı bu fotoğrafı, f1 aracı sürmenin getirdiği kuvvetlerden oluşan morlukları 😉

  24. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Yakışır Aslanıma !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir