Lauda: "Red Bull'un Hemen Arkasındaki Grubun İçindeyiz"

yazar:

kategori:

Takımın İngiliz pilotu Lewis Hamilton kendilerini şu anda kazanan konumda görmediğini söylemişti ama takım arkadaşı Nico Rosberg, sezonun ilerleyen bölümlerinde bu amaçlarına ulaşacaçlarınan inandığını belirtmişti.

Takımın yeni yöneticisi Lauda ise daha özgüvenle konuşuyor.

Lauda: “Red Bull’dan daha iyiyiz demek istemyiorum. Yine en hızlı araç onlarda gibi görünüyor ama geçen seneye göre önemli bir adım attık”

“Aracımızın doğumu iyiyi ve hiçbir kronik sorunu yok. Gelişim konusunda büyük potansiyele sahip ki biz de bunu yapıyoruz. Kendimizi McLaren, Ferrari ve Lotus grubunun içine soktuğumuzu düşünüyorum”

“Aramızdaki farklar çok küçük; aynı şekilde bu grupla Red Bull araasındaki fark da”

Lauda’ya göre Hamilton, Mercedes ile kazanmanın çok zor olduğunu düşünüyordu ama şimdi gördükleri ile durum değişti.

Lauda: “Bence Lewis, Mercedes ile kazanmanın büyük bir şey olduğunu düşünüyordu ama muhtemelen ilk görüdüklerinden sonra bunun o kadar da zor olmadığını anladı”


Yorumlar

  1. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    F1 den çok daha büyük sporlar var.Bende bütün yarışları izliyorum ve izlemekten keyif alıyorum.Hepte izlemek isterim.Ama bunu yaparken diğer sporları yada etkinlikleri yok saymıyorum.Onlarada aynı değeri veriyorum.Curling dahil,dart dahil.

    Sen hiç bir sporda ''falancayla arkadaş değiliz'' diye haber duydunmu?.Fanatik-Fotomaç demiyorum sana.Birebir bir sporcu böyle demeç verirmi?Vermez.Burda Vergne yok falanca ile arkadaş değilim demiş.

    Bir diğeri çıkmış açıklamasına açıklama getirmiş.Yarın bir haber çıkar 1 i doğrular 5 i yalanlar.Çok saçma ve komik şeyler oluyor f1de.Buda beni soğutuyor.Sanki dünya f1 etrafında dönüyormuş gibi garip garip haberler çıkıyor.Burda suçlu Bernie ve onun bitmez tükenmez pazarlama aşkıdır.

    ve f1 e koskoca diyorsan Lemans muhtemelen giantic olarak adlandırılmyaı hakediyor.Ama size göre f1 deki herhangi bir pilot ordakilerden 400 gömlek üstün olduğu için Lemans ne,Nascar saçma diyebiliyorsunuz.Yada diğer sporları eleştiriyorsunuz.Ondan sonrada f1 i tapılacak kadar büyütüyorsunuz.

  2. filozofluğa kimsenin ihtiyacı yok. biz F1'e gönül verdiğimiz için burdayız. evet neredeyse hastalık haline getiririz. zaten bu yüzden bu sporu izlemekten zevk alırız. ammaaan kanki dünyada neler var diye de hiçbir yarışı izlemem ne de öyle izleyen biri zevk alabilir. hatta yarış varken başka hiçbir şeye odaklanmam. dediğin gibi olsa ne bu site burda olurdu, ne de bu kadar kişi en ufak haberi burda sonuna kadar tartışırdı. amaaan araba yarışı ne de olsa değilmi. koskoca F1'i araba yarışı diye adlandırıyor.

  3. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    😀

  4. 5 parçalı yeni bir kanat deniyorlardı testlerde. Resimdeki de o sanırım. Sonunda değiştirdiler sanki 🙂

  5. Tencere dibin kara 🙂 Alttaki yorumuna bak 😀

  6. ön kanat konusunda kimse ferrarinin eline su dökemez lütfen 3 yıldır aynı kanat

  7. Hasan Basri Kalyoncu avatarı
    Hasan Basri Kalyoncu

    Siz önce şu ön kanadı değiştirin sonra gelin konuşma yapın !

  8. Hamiltonun mercedese bakış açısı şayet daha da iyiye gittiyse söyleyeceğim şu ki bence mclaren aracının nasıl bir araç olduğunu 2 testtir mercedes kullana kullana unuttu!!=) İlk izlenimlerini hatırlatırım kendisine.

  9. Hala sezonun ilerleyen kısmından bahsediyorlar yaa, çıldırmamak elde değil,zaten redbull u yenmek ve önüne geçmek için çalışmadıysanız emin olun arkasındakileri de geçemeyeceksiniz demektir,redbull a en iyi haliyle kafa tutan mclaren ve ferrariye siz nasıl kafa tutacaksınız anlamadım ki,hala redbull en iyi diyorsunuz,o zaman geçen senenin en hızlı ve kombine aracı mclaren niye yavaşlasın ki bu sene,veya bu sene daha iyi bir ferrarideki alonso niye yavaşlasın? size yol vermek için mi? İyice delirdiler…

  10. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    alt tarafı araba yarışı 🙂 hastalık haline getirme. dünyada çok daha güzel ve önemli şeyler var.he de geç.

  11. tolga  birinci avatarı

    senden daha onemli oldugu kesin

  12. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    o grubun içinde Marussia ile Caterham dışında tüm araçlar var zaten 🙂

  13. umut fakirin ekmeği.hayal bedava.rbr-ferrari-mc laren-lotus süper ligde mgp ancak 1.ligde.önce süper lige çıkaak sonra şampiyonluk yarışına katılacak nasrettin hoca nın hesabı.hoca demiş benim borcumu nasıl ödeyeceksin ? hoca;buraya dikenli çit yaptım.burdan koyunlar geçecek yünleri çitlere takılacak bende onları satacağım senin borcunu ödeyeceğim 🙂

  14. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    yav kes be kes. ammada konuşuyorsun.çok önemli birşeymiş gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir