Massa, "F138 Farklı Dünyada" Sözlerine Açıklık Getirdi

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot geçen sene F2012 ile sezona zor bir başlangıç yapıp genelde olarak sıkıntılar çekse de takım arkadaşı Fernando Alonso, sezonun son damalı bayrağına kadar şampiyonluk mücadelesi vermişti.

Şimdi yeni araç için yaptığı yorumun ardından diğer takımların iyi performansları sorulunca Massa: “Evet, onu söyledim; çünkü (F138’i), geçen sene başındaki testlerde elimizde olanla karşılaştırdım. Bu (2013 aracı) iyi. Geliştirince sonrasını göreceğiz”

“İi dereceler elde edenleri gördüm; Red Bull, Lotus, McLaren gibi. Konuşabildiğimiz kadarıyla, gelecek hafta (Barcelona’da) yeni parçaların olduğu paketimiz gelecek ve sonra Melbourne. Ama 2012’den çok daha iyi durumdayız”


Yorumlar

  1. sanırım massa kendi durumuna açıklık getirdi

    çünkü o hep ayrı dünyalarda yarışıyor.

  2. Belki ferrari bu sezon tek pilotla yarışmaz üç sezondur hep Alonso ilk sırada artık Massayada fırsat tanınmasının zamanı geldi iki pilotta aynı fırsat tanınmalı

  3. başladınız yine yusuf yusuf yapmaya yok motor haritası yok kanat acısı daha cok konuşursunuz

  4. Geçen sene böyle bir haber bile çıkmıştı. Aracın temeli aynı olduğuna göre bu sene sorun yaşamamaları çok doğal. Geçen senenin rekabetçi araçlarından biriydi Ferrari.

  5. Evet geçen sezon bu zamana göre çok daha iyi durumdayız.Ama önemli olan 3 ay önceki Brezilya yarışına göre ne durumda olduğumuz.

  6. F_Alonso Diaz avatarı

    Redbull ve Lotus ta motor haritaları ile ilgili bir durum varmış sanırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir