Lowe Mclaren'den Ayrılıyor

yazar:

kategori:

Lowe’ün Mercedes ile adı geçmesinden bu yana McLaren’daki geleceği ile ilgili türlü söylentiler çıkıyor ve Guardian gazetesi, Pazar tesi günü, 50 yaşındaki teknik adamın Mercedes anlaşmasının tamamlandığını öne sürdü.

Yazar Paul Weaver: “Takıma, 2014’teki büyük değişiklikleri denetleme zamanında katılacak.”

Weaver, Lowe’ün bu sene McLaren ile anlaşmasının devam ettiğini ama Woking kökenli takımın sırlarını koruma amacıyla paralı olarak tatile çıkarılacağını belirtti.

Mercedes Takım Patronu Ross Brawn ise, görevinin başında olduğunu söylese de Weawer’e göre, yakın gelecekte Mercedes önemli bir adım atamazsa Lowe, görevi devralacak.


Yorumlar

  1. Bu sefer söylentiler gerçekleşti Tim Goss Lowe'nin yerine Teknik direktör olarak atandı.

  2. hiçbir dayanağı olmayan, tamamen sallama bir yorum: brawn'un takımdaki ağırlığından ve lewis'in onunla çalışmak istemesinden dolayı, bir de takımdaki üç büyük ismi (haug, schumacher, brawn) ismi aynı anda göndermiş olmamak için ross brawn'u bir sezon daha tutmaya karar verdiler. merc bu sezon da muhtemelen takımlarda 4.'lükten öteye gidemeyecek ve sezon sonunda brawn'u gönderip 2014'teki yeni başlangıç için lowe'ü getirecekler. 3 tane 4.'lük, 1 tane de 5.'likle geçen 4 sezonun ardından da kimse brawn'u neden gönderdiniz demeyecek.

  3. Sırlar ne kadar korunabilir ki böyle bir durumda. Böyle bir durum varsa karşılıklı fesh edin hemen sözleşmeyi.

    O ne öyle adam baş sorumlu hiç bir yerde yok.

    Belli bir vakiti beklemeden hemen hamle yapmalı McLaren. Martin varken Love daha fazla yükselemeyeceğini biliyor. Bunun içinde Lewis de gitmişken bende gideyim diyorsa ki bence böyle çabucak takımla bağlarını koparın derim.

    İş başka dır arkadaşlık başka. Kimseyi zorla tutmuyoruz. Kalsa daha iyi olur bence ama hedefi açık Love un.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir