Renault, Müşteri Sayısını Arttırmak Yerine Düşürmek İstiyor

yazar:

kategori:

Son dönemde çıkan haberlerde Renault Sport’tan gelen açıklamalar hep daha fazla müşteri istedikleri şeklindeydi. Ancak yeni turbo motorlarının ilk görselinin yayımlanması sırasında konuşan Jean Michel Jalinier farklı bir açıklama yaptı.

Renault şu anda Red Bull, Lotus, Williams ve Caterham takımlarına motor tedarik ediyor. Toro Rosso’nun da 2014’te Renault motoruna geçmek istediği biliniyor.

Mercedes’in 3 üretici ile devam etmek istediği, Ferrari’nin de aynısını istediği dönemde Renault’nun kalan tüm takımlara motor sağlamak durumunda kalabileceği düşünülüyor.

Jalinier “Kesinlikle 6 olmaz. Beş bir seçenek olabilir ancak gerçekten maksimum olur çünkü iyi hizmet vermek istiyoruz.”

“Bana göre 5 gerçekten maksimum. 4’ten 3’e düşersek daha mutlu olurum. 3 takım varken asistanlık ve işimizi düzgün yapma açısından çok rahattık.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Muammer UYAR avatarı

    şimdi marussia düşünsün 🙂

  2. Ferrari daha fazla motor vermek istiyor ancak işi en kolay olan Ferrari. Hele ki böyle bir değişim dönemin de pişman edebilir adamı. Sen yaşamasan bile 1 müşterinin yaşadığı sorun ile ilgilenmek çok ayrı 2-3 ile ilgilenmek çok ayrı. Oturduktan sonra satmaya girişmek daha mantıklı.

  3. Felipe Massa Forza Massa(Mert Demir) avatarı
    Felipe Massa Forza Massa(Mert Demir)

    Renault Caterham ile yolları büyük ihtimal ayırır.Toro Rosso ya motor sağlamayacaklarının mesajını iletiyorlar gibi.Williams ile devam ederler gibime geliyor.

    Belki böylelikle yeni üreticiler spora dahil olur.
    İnşallah 2014'te Honda geri döner. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir