Danica Patrick: "F1 ile Ciddi Anlamda Hiç İlgilenmedim"

yazar:

kategori:

30 yaşındaki kadın pilotun Daytona’da kazandığı pole pozisyonun ardından yeni haberler gündeme gelmişti.

Red Bull Motor Sporları Danışmanı Helmut Marko, Partick’in kendi listesinde ümit vaat eden ilk 10’da yer almadığını ama bir test önerebileceklerini belirtmişti.

Patrick bu öneriyi hoş olarak niteledi ama “Formula 1’in bütün hayatımı kaplamasına gerek yok” dedi.

Patrick ayrıca F1’de hiçbir zaman fırsat kovalamadığını da ekledi.

Patrick: “Sadece medyadaki söylentiler; hiçbir zaman ciddi olarak görüşülmedi.”

Williams Test PilotuSusie Wolff geçenlerde, Bernie Ecclestone’un kadın pilot için şartları zorladığını söylemişti.

 


Yorumlar

“Danica Patrick: "F1 ile Ciddi Anlamda Hiç İlgilenmedim"” için 20 yanıt

  1. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    çokmu umrumda.alt tarafı alfabe.ister doğru yazarım ister yanlış.araba yarışçısı seni 🙂

  2. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Danica nın sürdüğü seriler F1 den daha zor,daha mücadeleli seriler. Bencede gelmesin,gayet iyi yarışıyor.

  3. abicim sen önce noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmayı öğren.

  4. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    daha geçen tıra arkadan çarpıp gözü çıkan kadın

    kaliteni belli ediyorsun.devam et.biz senin sızlanmalarını,yardım edin diye ricalarınıda dinledik ama sırası değil şimdi.

  5. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    helal!

  6. Bu kadın Red Bull aracını Webber'den iyi sürer.Şampiyon olamasada en azından ikinci olur.Kadın düşmanlığının yeri yok.Seksenli yıllarda bir kadın Audi'de puan farkı ile dünya şampiyonluğunu kaçırdı.

  7. F1 dünyanın tek gerçeği diyen biri göremiyorum ben.Kendimden örnek verirsem,ben Indycar/Champcar,DTM,Moto GP ve WTCC'yi de izliyorum.Ama bunları F1 ile kıyaslamıyorum.

  8. he he herkes sürer yaw sen binek arabanı kullanmakla motor sporlarını bir sanıyorsun galiba sana hava hos yaw burada bir galibiyet bile önemli başarıdır milyonlarca sporcu var bu dallarda.Kimse durduk yere bir yere gelmez en iyiler zirveye çıkar hayatın tüm alanlarında olduğu gibi.Sen o gücdeki arabaya binsen soluğu duvarda alırsın biraz insanların emeklerine başarılarına saygılı olun be kardesim ne hazımsız milletiz hem bir halt beceremeyiz hemde yapanlarıda eteklerinden güzelce çekeriz ne delikanlılık ama.

  9. cevap ver butonunu kullanacak cesaretin yok mu? danica da kullanır F1 aracını, sadece erkekler kullanır diyen mi var? daha geçen tıra arkadan çarpıp gözü çıkan kadın kullanıyorsa danica da kullanır. ama F1'e girmeden önce baya bi boyun kası, en az 1-2 senelik alışma dönemi lazım. F1'le test yapsın deyip ha deyince olmuyor. bindiği anda çıkması bir olur. alışmayı geç o aracı hızlı götürmek de lazım. F1 pilotlarının bile kustuğu oluyor, iyi bi alışmak, mide lazım. o uzaya çıkan kadınlar kaç yıl antreman yapıyor, hangi testlerden geçiyor haberin var mı? bu kadın ise nascar'da pol almış diye F1'e yetenek+para ikilisiyle giremeyenlerin yerini kapacak hesapta.

    xtrabitin paylaştığı videodaki yarışlar 1 senede bir elin parmağını geçmez. en fazla 2-3 yarıştır. gerisi hep yuvarlak. hem önemli olan sadece yuvarlak olmayan pistte yarışmak değil, iyi sonuç alabilmek. kaçıncı olmuş danica hanım o yarışta? bunu hiç araştırdın mı? podyuma bile çıkamamış.

    podyuma bile çıkamamış derken, o yarışta podyuma çıkanların değil, 1. olanların bile F1'deki çoğu isimle kıyaslanamayacak olduğunu bil. bi 'ben biliyorum siz bilmiyorsunuz' havası katmışsın yazdıklarına ama, de da eklerini bile düzgün yazamayınca baya bi iğreti durmuş.

  10. Zamanın F1'ini çok acayip birşey zannedip şu bazı kadınlara hakaretvari bakmayı bırakın artık. Klavyeden asıp keserken dünya üzerin de kadınlar F4-F16-F15-F118 kullanıyordu, kullanıyor. Biz de ki bayan pilot sayısı da amerikaya gittikçe yaklaşıyor G kuvvetli bahaneleri silin hani kafanızdan. Kadınlar o devasa itici güçleriyle mekikler ile uzaya çıkıyordu hani.
    Amerikan serilerine asıp kesenler iracing de şampiyonalara bir girseler nasıl mücadeleler var şaşa kalırlar. xtrabit'in eklediği gibi dön dur şeyler değil bunlar.
    Ben en iyisini tutarım anlayışından kurtulun. F1 dünyanın tek gerçeği değildir.

  11. tamam oturmuş sürmüş, ama kaçıncı olduğuna da bakmak lazım. o güçteki araçları sürmeye gelince herkes sürer. bu tarz pistte pol, birincilik veya podyum bile alamadığına eminim.

  12. Bu da NASCAR. Meşhur Road America pistinde.

  13. Bu arada, NASCAR ve IndyCar sadece oval pistlerden ibaret değil. F1 kadar hızlı değil ama adamlar tek F1 takımının maliyetine apayrı bir seri işletiyorlar 🙂

  14. birşeyi bilmek için denemek mi gerekir? sen F1'deki G kuvvetini F1 aracı sürdüğün için mi biliyorsun? 200km'den 0'a adamlar 2 saniyede iniyor. 0dan 100'e 2 saniyede çıkıyor. en keskin virajları bilmem kaç kmlerde dönüyor. 5G'ye varan g kuvvetine maruz kalıyor her düzlükten sonra.

    bir F1 pilotunun benle arasında fizyolojik olarak çok büyük fark var. ama bu danica adlı arkadaşla aramızda neredeyse hiçbir fark yok. çünkü yarıştığı seride bunu gerektirecek şeyler yok.

  15. nereden biliyorsun sabahtan aksama kadar f1 aracı ve nascar aracı mı sürüyorsun da direk kusar bayılır diyebiliyorsun. biraz mantıklı acıklamalar yapın, tamam nascar f-1 e göre cok düz dön babam dön olabilir de o adamlarda boş insanlar değil. klavyeden kullanmıyorlar aracları, burada konusan bir cok kişinin aksine kokpitteler.

  16. ufuk kalender avatarı

    kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş

  17. İsabetli davranmış. anti-feminist gibi görünmek istemem fakat harcanırdın burada yazık olurdu sana…Git takıl işte usul usul nascarda…

  18. F1'de seninle ilgilenmedi zaten. 2 viraj sonunda blackout yer bayılır. ayılır 2 tur sonra aracın içinden kusarak çıkar. manken işi değil kızım dönmeye devam et sen.

  19. Hahaha ya varya şu Nascar'dakilere bayılıyorum ya 😀 F1'deki teknik konuları anlamayan Amerikalılar oval pistte dönüp duran arabaları izleyince bunlar da "Çok büyük iş yapıyorum ben" zannediyorlar 🙂

  20. Nascara benzemez burası Red-bull aracını verseler caterham yaparsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir