Button: "Lowe'ün Ayrılığı Zarar Vermez"

yazar:

kategori:

Button: “Paddy’yi gerçekten severim. Son üç sene onunla çalışmak çok eğlenceliydi; sadece iş ilişkisi değil, ayrıca arkadaş olarak da. Çünk iyi birisi ve eğlenceli bir karakter.”

“Ama işler değişir; yeni bir meydan okuma istedi ki hakkkdır. Ona şans diliyorum”

İngiliz pilot 2010’da Brawn GP’yi bırakıp McLaren’a gelmişti; o Brawn GP şimdi Mercedes ve Lowe o takıma geçiyor.

Button: “Buraya Paddy var diye gelmedim veya Lewis Hamilton buradaydı diye.”

“Buraya, McLaren olduğu için geldim; tarihi, geçmişi ile. Bu kelimeleri çok kullanırız ama gerçek bu.”

“Mesele bireylerle ilgili değil; bütün takım var ortada. Paddy’nin ayrılığı, sporun bir parçası. İnsanlar farklı yerlere gider. Bu takım gelecekte Paddy ile veya değil başarılı olacaktır.”

 


Yorumlar

  1. Button pistte bi de birşey söylesen de görsek…
    Karambol yarışlar dışında hep aynısın; arka kayar, fren kitler, denge gider, ön tutmaz, lastikler ısınmaz, v.s… hep mazaret!!!

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    20 yılını bu takıma vermiş birisinin ayrılığı hakkında konuşulması gerekiyorsa button bu işin neresindedir.Bence bu konuda 2 kere demeç vermesi tepkiye davettir ki eleştirdiğiniz kişi, yıllardır bu sitede sorumluluğunu bilen nadide fanlardan biridir.Bizler dahi buttonun ard arda "sorun olmaz-zarar vermez" sözlerini eleştirirken o takımın fanları eleştiride bulunamaz mı?

  3. Başbakan Censın Batın.Maşallahı var yakında Pereze dönüp 5 tane çocuk yapmalı falan diye demeç de verir.ağzı mor sektör derceleri gibi mübarek.

  4. Bir taraftar olarak fırçada atabilirim övede bilirim. Ayrıca bu sizi ilgilendirmez!

  5. Affedersin ama sen de burada fikir yazıyorsun değil mi? Bırak o zaman patronlar konuşsun…
    Adam sporun içinde ve kendi takımında ki bir konu hakkında konuşuyor ama şu mesaja bakın…:) Adamlar arkadaş yahu her şeyi, geçtim beraber çalışmışlar vs… Bir de fırça atıyor ha…Çok komik…:)

  6. Maşaallah Button Martin sayesinde aldıgı destekle araca odaklanıp piste işini yapmak yerine kendisini ilgilendirmeyen meselelerde dahi konuşmaya başladı bırakta bu işi patronlar yapsın sen değil.

  7. Whitmarsh PR demeçleri işini Button'a devretti galiba.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir