Ekonomik Vites Massa'nın Polüne Mâl Oldu

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Magny-Cours’da sıralamaların son seansında ekonomik viteste kullanmasının kendisine pole pozisyonuna mâl olduğnu söyledi.

Brezilyalı pilot son seansta takım arkadaşının gerisinde kaldı.

"Son seansta ekonmik viteste kullandım. Araçtan en iyi performansı çıkarmaya çalıştım ve pist üzerinde biraz zaman kaybettim. Bazı virajlarda çok zorladım."

"Ancak ilk iki seansla karşılaştırıldığında araçta daha fazla benzin vardı. Her neyse, ilk çizgi bizim için iyi. Şimdi yarışı bekliyorum."

Massa dünkü antrenman seanslarında boyun ağrısı nedeniyle sorun yaşadığını söylemişti. Bu konuda ise "Dünkü seanslarda oldukça fazla ağrım vardı. Bu sabah biraz daha iyiydi ve giderek iyileşiyor. Yarın daha iyi olacak." diye konuştu.

 

*Ekonomik vites: Düşük yakıt tüketimi sağlayan vites olarak söylenebilir. Özel dişliler yardımıyla, kulanılan ekstra bir vites, aracın yüksek hızda yakıt tasarrufu yapmasına yardımcı olur. 


Yorumlar

  1. 3. olsun bence ama 4.lüğe falan da düşmesinn yanii =)

  2. Rakkathebest  avatarı

    altta yazıyo

  3. elektronik vite s nedir bilen varsa açıklaybilir mi

  4. AbuzerKanliKavakli  avatarı
    AbuzerKanliKavakli

    yarın massa 1 kimi 2 inşallah kova da cezalı lewis de adalet yerini buldu hadi macca gogog evine alonso da podyumda olucak inşallah herkes hakettiğini alıcak sonunda şu yarışta

  5. Rakkathebest  avatarı

    massathebest sana bısey sorucam?bende schumı taraftarıydım ama senın neden massayı sevıdıgnı tahmın edebılıyorum nedesı ıse 2003 ylında test pılotu oldu ve 1 sene schumıye durmadan yol verdı dıye degılmı? senın yorumların yuzunden massa dan sogudum resmen buyuk ıhtımalle ferrarı taratarısın ama takımın dıger pılotu yarıs dısı kalınca ıyı oldu dıyorsun neden yoksa senın best massan onu pıst ustund egecemıyormu?valla ben daha massa nın the best tarafını gormedım yorumalrında argo laf kullanmassan sevınırım saygı duy kı saygı gor yoksa senın yuzunden ıyıce sogıcam bu adamdan resmen takım ıcınde boluculuk yapıyorsun neden schumı ye karsı ıkıncı pılotken kımı ye karsı bu adamı savuınuyorsun anlamıyorum ıns hep arkasında kalır en fazlada ıkıncı olur yanı baska seyde dmek ıtıyorum ama demıcem cunku altındakı arabaya saygı duyuyorum massa nın baglı oldugu takıma ama benım gozumde en ıyı takım oyuncusu olabılır en fazla ve ıns kımı sampıon olur massa ıkıncı rubens olur sadecede bunu kımı ye karsı kın guttugun ıcın dıyorum bırdahakıne argo laf etme yorum yapakren!!!!!!

  6. mutlu kökçü avatarı
    mutlu kökçü

    Kimi 1. ,Massa 2. olsun gelsin dubleee 😉

  7. inş yarın 3. olurr…

  8. Rakkathebest  avatarı

    bosver massa sen 2ncı ol umarım KIMI kazanıcak ve massa ıkıncı olucak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir