Massa Sıralamalardan Emin Değil

yazar:

kategori:

Massa “KEsinlikle eminim. Her zaman sezon başında emin olursunuz. Araç içerisindeki hislerim olumlu ve bir çok kez söylediğim gibi geçen seneye göre çok daha iyi. Araçtaki hislerim, aracın tepkileri çok daha iyi yönde. Ancak sıralamalarda herkesle aynı yakıt yükünde sürene kadar ve aynı lastikleri kullanana kadar bir şeyler söylemek zor. Takıma güveniyorum ve umarım üst seviyede oluruz.” 

“Geçen haftaki testler bir açıdan olumluydu. Hava koşullarının kötü olduğu tek gün vardı ve o gün ben sürüyordum. Ancak onun dışında önemli bir testti. 3 gün boyunca iyi havada çalıştık. Aracı, lastikleri ve bir çok şeyi anladık. Aynı şekilde dayanıklılığı da.”

“Bu hafta bugün çok iyi değildi. Yine felaketti. Ancak kötü havada bile çok fazla tur attık. Öğleden sonra yarış simülasyonu yaptık. Yarışı sorunsuz tamamladığım için mutluydum. Önemli olan buydu. Jerez dahil tüm bu seanslarda yaptığımız ilk yarış simülasyonuydu. Araç yağmurda iyiydi. Tüm sabahı yağmurda sürerek geçirdim ve yarış simülasyonu iyiydi. Dürüst olmak gerekirse aynı zamanda süren tüm araçlara rağmen olumlu bir çalışmaydı.” dedi.


Yorumlar

  1. Ferrari%100 avatarı

    Avustralyaya da 15-16gün kaldı ak koyun kara koyun ortaya çıkacak bakalım ne olacak ilk 4te olursak iyi ama pole gelirse çok çok iyi
    Bugün hava şartları kötüydü ama Massa 112 tur attı

  2. Felipe Massa Forza Massa(Mert Demir) avatarı
    Felipe Massa Forza Massa(Mert Demir)

    Massa'nın artık son şansı.Bu sene şampiyonluğun bana göre favorisidir.İnşallah yanılmam.Son yarışa dek savaşmalı Massa.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir