Hamilton: "Mercedes Sürücülere Daha Fazla Odaklanıyor"

yazar:

kategori:

Hamilton “Hâlâ sponsorlarımız var. Sponsor etkinliklerimiz ve film günlerimiz var. Bu yüzden bu işlerin yürütülmesi açısından büyük fark yok. Ancak sürücüye ve sürücü performansına olan odaklanma, sürücüyü işe hazırlama durumu burada biraz daha iyi. Fiziksel olarak ve zihinsel olarak beni mümkün olduğu kadar hazırlamaya çalışıyorlar. Her şeyin düzgün olması için gerekeni yapıyorlar. Bu harika bir deneyim.” dedi.

Hamilton, bu sene Mercedes’te daha fazla boş zamanının olduğunu söyledi.

Hamilton “Daha fazla serbestliğim yok. Sadece hayatımda biraz daha fazla boş zamanım var. Hâlâ bir yarış takımındayım. Takımın ilerlemesine ve gelişmesine yardımcı olmaya çalışıyorum. Bunu kesinlikle seviyorum ve çalıştığım insanlarla mutluyum. Onlar çok istekliler. Gelişmek istiyorlar. İlk yarış öncesinde daha da hızlanmamız için benimle daha fazla iletişim kurmaya çalışıyorlar.”

“Geçen seneye göre bazı gelişmeler oldu. Doğru yoldayız ve doğru yolda ilerliyoruz. Gerçekten daha mutlu olamazdım.”

“Kişi ve sürücü olarak gelişebileceğimi düşünüyorum. Her zaman gelişebileceğiniz alanlar vardır. Nelerin gelişebileceğine dikkat çekebilirim ancak her zaman daha fazla öğrenmeye çalışıyorum. Formula 1’de öğrenmem gereken çok şey var. Gelişebileceğimiz ve zayıf olduğum alanlar var. Sezon içerisinde bunlar üzerinde çalışacağım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Lewis McLaren de iken sponsor aktivelerin den sıkılmıştı hatta yeni anlaşmada bu konu hakkında özel bir madde bile koymak istiyordu.Ama burada da reklam filmi sponsor çekimleri var ama Merco da daha boş vakti olucak..Bu da yarışlara fiziki olarak zihinsel olarak daha iyi hazırlanmasını sağlayacak.Açıkcası bu açıklamayı McLarene bir gönderme olarak görüyorum.

  2. Doğru söylüyor.Sürücülere odaklanmaktan aracı unuttular:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir