2. Barcelona Testlerinde Kim Ne Kadar Mesafe Kat Etti?

yazar:

kategori:

Peki kim ne kadar mesafe kat etti? İşte pilot, takım ve motor üreticileri açısından katedilen mesafeler:


Yorumlar

  1. Geçen seneki 2. barcelona testlerinde son gün 23 tur atan vettel'in bu sene 100 tur atması herşeyi özetliyor. Renault motorunun çabuk ısınma sorunu vardir bu lastikler ve aerodinami için avantaj ama dayanıklılık için dezavantajdır.

    Şunu gördüm lotus müthiş hızlı, ama ilk yarışta 25 sn önde lider giderken yarış dışı kalmayacaklarını kimse garanti edemiyor.

    Ferrari ve mercedes bu sene dayanıklılık için, motoru test ettiler 2. Barcelonada. İkiside müthiş dayanıklı ama mercedesin hala gelişmeye ihtiyacı var. Mclaren bu sene dayanıklılık problemini çözmek için çok tur attı onlarda halletmiş gözüküyor. Williams bu sene en dayanıksız araç olabilir hızları en hızlı 5. ama dayanıklı değiller gibime geldi.

    Gelelim Red bulla 2. testlerdeki yağmur bunlara darbe vurdu. Hiçbir şey anlayamadan son güne geldiler mecburi bir 100 tur attılar ve bu sene iddia ediyorum yağmur falan olmaz öndekiler ilk turda gitmezse ilk yarışı asla kazanamayacallar. Mübarek kel newey'de artık kariyerinin sonuna geldi. Avusturya merkezli takım için sürekli gelişilen 7 yılın ardından bu sene düşüş artık başlayacak.

    Eskisi gibi alışılmış 4 buyukleri izleyeceğiz Red bullsuz daha zevkli yıllar bekliyor gelecek yıldan itibaren.

  2. Raikkonen ve Lotus`un durumu icler acisi 🙂

  3. en cok kimin gelişmeye ihtiyacı oldugunu gordugumuz bir istatistik

  4. Mustafa Sar avatarı

    FORMULA 1 gerçekten tam bir istatistik bilimi..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir