Hamilton'un Köpeği Padok İznini Aldı

yazar:

kategori:

Mercedes pilotu Hamilton, Roscoe adında yeni bir köpeğe sahip ve son günlerde Twitter üzerinden köpeğinin resimlerini paylaştı. Hamilton, bugün yaptığı açıklamada köpeği için padok giriş izni aldığını duyurdu.

Hamilton “Bernie onun padoğa girmesine izin verecek kadar kibardı.”

“O benim yeni en iyi arkadaşım. Her zaman bir köpeğim olsun istedim ve gerçekten çok küçükken köpeklerle birlikte büyüdüm. Labradorlarım vardı. Annemin 5 tane babamın ise bir köpeği vardı. Her zaman benim de bir köpeğim olsun istedim ancak hiç fırsatım olmadı.” dedi.


Yorumlar

  1. 2013: A McLaren odyssey(spa2000) avatarı
    2013: A McLaren odyssey(spa2000)

    Eskiden
    Eskimiş tulumlar, motorun ısısından sırtı yananlar, aracın yağından kamuflaja uğrayan pilotlar vs. vs. vs.

    Şimdi
    Sterlizasyon manyaklığı, luxury-mode, padokta köpekler beats by dr. dre, alakart menüler, meta varlık kadınlar, özel ipekten yapılma tuvalet kağıtları (aman popolar tahriş olmasın) vs. vs. vs.

  2. mclaren f1 team avatarı
    mclaren f1 team

    barcelona'daki testlere "roscoe" ismini verdiği bir bulldog yavrusu getirmiş yanında. insanlar bunun "rosberg" ve "nico"nun bir kombinasyonu olduğunu düşünedursun, rosberg'in cevabı da gecikmemiş. o da çirkin bir hamster alıp, adını "hamis" koymuş. sakin gençler, daha sezon başlamadı.
    'ekşi sözlükten alıntı '

  3. Adam 2 haftadır twitterda köpeğini paylaşıyor. Ben de kediyi paylaşıyorum, nolmuş 😀

  4. Şimdi tam oldu 🙂

  5. köpek deyince, aklıma İstanbul Park pistinde gp2 yarışında piste köpek dalmıştı, bruno senna da doğal olarak çarpmıştı. senna pite döndüğünde, patronu sormuştu ne oldu diye, bruno'nun haykırışı hâla kulaklarımda: DOG!!!!!!!!!!! DOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir