Raikkonen: "Mercedes Şaşırtabilir"

yazar:

kategori:

Mercedes pilotlarının Barcelona testlerinde parlak dereceler elde etmesinin ardından Raikkonen: “Elbette en azından (Mercedes’in tur derecesine) yaklaşabilirdim ama burada derece yapmanın anlamı yok. Umarım ilk yarışlarda hızlı olabiliriz.”

“Mercedes birkaç kişiyi şaşırtabilir ama kış testlerinde iyi olduktan sonra yarışlarda güçlü olmayarak şaşırttıklarını da görmüştük. Bekleyip görmeliyiz.”

Geçen seneyi 3. tamamlayan Fin pilot: “Geçen seneye kıyasla genel hızımızın artması gerek. İstirarı korur ve biraz daha hızlanır, sene başında daha iyi sonuçlar alırsak, bu şekilde şansımız daha fazla olur”


Yorumlar

  1. Mercedesi boş ver….Asıl SEN ŞAŞIRT DA BİZ ŞAŞIRALIM…Erimediysen…

  2. Mercedes birkaç kişiyi şaşırtabilir ama kış testlerinde iyi olduktan sonra yarışlarda güçlü olmayarak şaşırttıklarını da görmüştük. Bekleyip görmeliyiz.

    Özetin özeti zaten 😀

  3. yav neyini şsşırtıyo.kimi siyasi konjoktürde konuşmuş.ne hamilton nede rosberg kimi seviyesine çıkar.oldu canım ara beni.

  4. 🙂 aynen Kimi diğer takımlar ve pilotlar hakkında hiç yorum yapmazdı.

  5. Hayret, Kimi`nin baskalari hakkinda konusmasina hic alisik degilim, tuhaf geldi 🙂

  6. Mercedesin sıralama performansı iyi olacaktır. Hem Hamilton hem Rosberg tek turda en iyilerden. Ama yarışa gelince lastikler belirleyici olacak ki taminim max. 6.lık. 6-12 arasında yer bulacaklarını düşünüyorum.

    İşin rengi cuma antrenmanlarında belli olur. Zaten antrenmanlara göre açıklamalar da beklentiyi düşürecek şekilde olur muhtemelen. Alonso geçen sene s3 e kalamayacaklarını söyledi ve bu şekilde de oldu.

    Ama her ne olursa olsun Hamilton araç yavaş olsa bile keyifli sürüşler ve mücadeleler izletecektir bizlere.

  7. Geçen yıl iyi bir başlangıç yapıp güncellemelere cevap verememişlerdi. demek istediğim eğer geçen yılkine göre daha stabil bir araçla yine hızlı başlangıç yaparlarsa ve 3-4 yarış şansları yaver giderde podyum yakalarlarsa bu onları olumlu yönde motive edebilir. irazda kapı önüne konma korkusuda bunda etkili olabilir. Zaten öndekilerden 1,5 saniye geridelerdi, 1 saniyenin altına indirmiş gibi duruyorlar.

  8. Zorlama tahmin: Hamilton iyi bir pozisyondan start alırsa muhtemelen yarışın bazı dönemlerinde pistin en hızlı pilotu olacaktır ve yarışın geri kalanında da araçtan ortalama bir performans alabilirse iyi neticeler görebiliriz.. Zor dedim zaten..

  9. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Mercedes'in iyimi kötümü olduğu avustralya yarışındaki temposu belirlicek..sıralamada eminim çok hızlı olacaklardır ama yarışta ne olacak onu kestiremiyorum.hava sıcaklıkları düşüktü.belki o yüzden lastiklere iyi davranıyor gibi gözükebilirler ama ben ilk yarışın sonuna kadar emin olamıcam.beklemek gerek eğerki avustralyadan iyi bir sonuçla ayrılırlarsa o zaman Mercedes geliyor demektir.

  10. Mercedesde bi gelişim var ama ben sampiyonluk yarışında olacaklarını sanmıyorum.bu kadar hızlı downforce bulabilceklerini sanmıyorum zaten ortada ne redbull ne mclaren nede lotus vardı.avustralyada işler değisir bence

  11. Ortada Mercedesin motorunu daha iyi kullanan bir Mclaren, Ferrari gibi bir dev, geçen senenin şampiyonu Red Bull ve iyi bir gelişme süreci yaklayan Lotus varken Mercedesin işi o kadar kolay değil.

  12. Mercedes birkaç kişiyi şaşırtabilir ama kış testlerinde iyi olduktan sonra yarışlarda güçlü olmayarak şaşırttıklarını da görmüştük. Bekleyip görmeliyiz." :)))

    Aslında bie Schumi hayranı olarak mgp nin bu sene yaptığı testleri ve başarılı gelişmeleri daha önce yapmamış olmalarından dolayı kızgınlıkla ve kıskançlıkla izliyorum. İlkkez aracın üzerinde abuk subuk parametre ölçen aletleri taktıklarını gördüm.
    Schuminin rekabetci bir araçla yarışmasını görmeyi çok istiyordum ama bunu 3 sene boyunca yapmayıp yumurta deliğin ucuna geldiğinde (kapının önüne konulacaklarını anlayınca) zorlayan teknik ekibe uyuz oluyorum.
    Eğerki ilk 3-4 yarışda pol ve yarış kazanırlarsa şampiyon bile çıkarabilirler. Bu durumda daha çok sinirlenirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir