Ferrari, Red Bull'un Test Formundan Endişelenmiyor

yazar:

kategori:

Alonso “Rakiplerimizi değerlendirmek zordur, imkansızdır. Barcelona futbol takımının antrenman sahasına gidip onları izleyip pazar günkü maçı kazanıp kazanamayacağını söyleyemezsiniz. Orada sadece ısınıyorlardır.”

“Ya da Rafael Nadal ile Novak Djokovic’i ısınırken izleyip kimin kazanacağını söyleyemezsiniz. Avustralya’da göreceğiz.”

 – .”Hedeflerimizi unutmamalıyız. Geçen senenin sonunda öndekilerle 0.7 – 0.8 sn fark olduğunu unutmamalıyız.”

“Ancak bu sene en güçlü olacak Red Bull ve Mclaren’e daha yakın olabiliriz.” dedi.

Massa “Red Bull çok rekabetçi bir araç. Çok stabil bir araç ve sadece arkasındayken değil, genel olarak çok iyi bir arka tarafa sahip olduğunu görebilirsiniz. Uzun sürüşlerde lastik aşınması açısından istikrarlılar.”

“Bana göre en rekabetçi araca sahip olabilirler. Rekabet açısından çok benzer bir yönde olabilirler.”

“Ancak diğer araçlar da güçlü. Mercedes bu pistte tek turda iyi görünüyorlar ve uzun sürüşlerde de fena değiller.”

“Ancak ilk yarışa gidip sıralamalara bakıp nerde olduğumuzu görmemiz lazım. Geçen seneye kıyasla bu sezon daha iyi başlayabileceğimiz konusunda iyimseriz ve umarım bunu başarabiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Yazık la bu adam öyle dese suç boyle dese suç basına açıklama yapma Alo :))

    Alo deyince aklıma geldi alakasız gerçi ama şu telefonu teli bulan rahatsız eleman A.Graham Bell'in icatından sonra konusurken söylediği ilk kelime ALO dur ALO da bu elemanın sevgilisini baş herfleri 😀 Allessandra Lolita Oswaldo helal olsun adama tüm ahaliye sevgilisinin adını söyletiyor :))

  2. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Bayağı bir fark atmıştı da ne oldu hacı? Kaçıncı bitirdi Lewis son yarışı bi yazar mısın? Beş yarışta lider giderken dayanıklılık sorunu yaşadı, geçen yıl çözüldüğü söylenen benzin pompası sorunu bu yıl yeni araçta bile çıktı. Yarışı tamamlayamadıktan sonra yarım saniye değil beş dakika açsan birşey değişmiyor dostum. Geçen sene Ferrari sizi tek araçla geçti, Massa sezon boyu yattı, siz iki araçla zorlayarak anca Alonso kadar ettiniz. Herkes yerini bilsin!

  3. Lotusu kimse hesaba katmıyor, bir ferrarici olarak dehşetle açıklamaları okudum. Alonso yine yanlış tahmin yapıyor. Geçen senede ilk yarıştan sonra ne olduğunu anlamadık mclaren 1.5 saniye farkı kapatıp nasıl zirveye ortak oldu bilemiyorum demişti. Alonsoyu severim ama bazen öyle bodoslama ve ezbere açıklama yapıyorki gerçekten ilginç.

    Tekrar ediyorum bu senenin ilk 3 yarış için en hızlı aracı lotus olacaktır bundan eminim. 2'lik için yanlış tahmin yapmış olabilirim ama 2'lik için ferrari-mclaren ve Red bull'un sanslari çok yakın. Açıkçası Red bullu bu sene beklenildiği gibi hızlı görmüyorum. Lotus bir aksilik olmazsa ilk yarışı alır götürür.

  4. the best player Kevin Durant avatarı
    the best player Kevin Durant

    dostum sen geçen sene izlemedin galiba. Mclaren son iki yarışı kazandı, brezilya'da sıralamalarda duble yaptı, yarışta talihsizlik oldu. Ferrari dahil tüm takımlara bayağı bi fark atmıştı. 🙂

    Güvenlik aracı girmeseydi açık ara lider bitirecekti button. Bilmiyorum yani hangi düşüncelerle bu yorumu yapıyorsun sezon ortada veriler ortada, varsa bi analizin söylede öğrenelim 🙂

  5. burak evmez avatarı

    mclaren son yarışta çok daha iyiydi ferrariden objektif olalım tur başına yarım saniye açıyorlardı

  6. yazıklar olsun. Mclareni önde görmeyi kabullenmişler. Sanki maclaren geçen sene son yarışta yarım saniye hızlıydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir