Yenilenen DeltaWing 2013 Sezonuna Hazır

yazar:

kategori:

Yeniden tasarlanan araç bu kez Elan Motorsports Technologies tarafından hazırlanan bir Mazda motorunu kullanıyor. Geçtiğimiz çarşamba ve perşembe günlerinde Road Atlanta pistinde denenen DeltaWing’i Johnny O’Connell ve Andy Meyrick kullandı.

Takım patronu Dave Price testin başarılı olduğunu ve araçtan beklediklerini aldıklarını söyledi: “Birkaç küçük yeni araç sorunu dışında herşey yolundaydı. Sistemler kontrol edildi ve şimdiye kadar sadece dyno’da çalıştırılan motorun pist üstü ayarlamaları tamamlandı.”

Takım yeni lastiklerinden de memnun. Geçen sene kullanılan Michelin lastiklerinden sonra bu sene Bridgestone kullanacak takım Sebring’de yarışı bitirmeyi gerçekçi bir hedef olarak görüyor.

“Aracımızın güvenilir olduğundan emin olurken, bir miktar da performansımız olduğunu göstermek istiyoruz. Daha yüksek hedeflerimiz yok, kazanamayacağımızı biliyoruz.”

Nissan’ın takıma desteğini çekmesinin ardından çalışmaları devralan Panoz, aracı temelinden başlayarak geliştirmeye devam etmeyi istiyor. Hedefleri bu sezonki 10 ALMS yarışına katılmak.


Yorumlar

  1. :))) he ya yazık etti güzelim arabaya. Bu adam bi de 2 sene Williams'da yarıştı 🙂

  2. Bu sefer Nakajima dan uzak durun da gerisi gelir 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir