Grosjean 2013'te Kazanabileceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Grosjean “Kazanmamız lazım ancak diğer takımlarının asla ne durumda olduğunu bilemezsiniz. Bu biraz aldatıcı. Tabi ki kazanmak istiyoruz ancak hafta sonu adım adım ilerleyip henüz cuma antrenmanları bile başlamadan galibiyeti düşünmemek olacak.”

“Hedefimiz bir önceki sezona göre gelişmek. Geçen seneyi 4. sırada tamamladık ve adım adım gelişmek istiyoruz.”

“Takım içerisindeki herkesin hedefi gelişmek ve bu yönde zorluyoruz. Mümkün olduğu kadar puan kazanıp podyum ve galibiyet şansı açısından nerede olacağımıza bakacağız.” dedi.

Avustralya’yı değerlendiren Grosjean “Şu ana kadar olanlara bakarak konuşmak zor ancak aracımız iyi doğdu. Geçen seneye göre ileri bir araç bu yüzden araç açısından iyimserim.”

“Henüz bir çok soru işareti var ancak sene başlamadan herkes için durum böyledir. Şu ana kadar aracımız kış testlerinde iyiydi ve hemen hemen istediğimiz her şeyi başardık.”

“İyi görünüyor ve aracın sürüşü güzel. Şu an için diyebileceklerim bunlar. Umarım haklıyımdır.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Osman ERENER avatarı

    formula 1 bütün bir spor..tek turdaki hız sıralama kazandırır..yarış hızı,atak-savunma kalitesi,istikrar,soğukkanlılık,zeka,şans vb. şampiyonluk kazandırır..herkes grosjean'dan raikkönen'i yenmesini istiyor ama eksik nitelikleri sahip olduklarından fazla bence..zor, hele de raikkönen gibi bir pilota karşı..

  2. Grosjean tek turda çok iyi, çoğu zaman da raikkonenden iyi. Startı atlatsa başaracak zaten 🙂

  3. Ben Grosjean'ın bu sene çok daha iyi olacağını tahmin ediyorum, Raikkonen'e ufak çaplı bir şok yaşatabilir

  4. lotus en önde mücadele eden bir otomobil oursa grosjean yarış kazanır. yanlış hatırlamıyorsam geçen sene avrupa gp'de kazanma şansı da vardı ama arabası bozulmuştu. ama webber seviyesine mi daha yakın mi vettel'e mi onu sezon sonunda anlarız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir