Mclaren, Honda Söylentileri İçin Kapıyı Açık Bırakıyor

yazar:

kategori:

Uzun bir süreden beri Honda’nın Formula 1’e motor tedarikçisi olarak dönmeyi planladığı söyleniyor ve Autosport yetkililer, Honda yetkililerinin bu söylentileri kendilerine doğruladıklarını iddia etti.

Gelecek sene Turbo V6’lar spora girecek olsa da Honda’nın 2015’ten önce gride gelmesi beklenmiyor.

Söylentileri değerlendiren Whitmarsh “Bir süredir Mercedes’leyiz ve onlarla anlaşmamız var. Bir süredir görüşmeler devam ediyor.”

“Şu anda açıklanacak bir şey yok. Daha fazlasını söyleyemem.”

“Önümüzdeki 3 sezonu içeren bir anlaşmamız var ve gelecek sene kesinlikle Mercedes-Benz ile olacağız. Onlarla uzun ve başarılılı bir ortaklığımız var.” dedi.

“Porsche, Hyundai ve Honda ile ilgili bazı söylentiler duyduk. Onların cesaretlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.”

“Sportun yeni otomobil üreticilerine ihtiyacı var ve bu şekilde yardımcı olabilirsek olalım. Ancak şu an için Mercedes’le olan çok iyi ortaklığımıza odaklandık.”

“Gelecekte onlarla şampiyon olmaya çalışacağız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    umarım olur.

  2. Renault'un şuan kendi takımı olmadığı için tarafsız kalır doğal olarak ama Mercedes için aynısı geçerli olmaz. Mercedes'in tarafsız kalabileceğini pek sanmıyorum ben. McLaren'in pilotlarına mühendislerine göz koyması bunu açıklıyor.

  3. McLaren – Honda özlenen ikili…..

  4. Dikkatimi ceken bir konu var, ben cok uzun zamandir motoru ayni olan 2 takimin sampiyonluk mucadelesine giristikleri hatirlamiyorum, en son ne zaman boyle bir sey yasandi hatirlayan varmi?

    Bu baglamda olasi bir Mclaren Mercedes sampiyonluk mucadelesinde ne olur, Redbull ile Lotus arasinda bir mucadele olsa Renault belki tarafsiz kalabilirdi, ama Mercedes ne yapar cok merak ediyorum 🙂

  5. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    McLaren,Honda ile anlaşsın anında McLaren'ci olurum.Açıkcası Honda'yı baya özledim. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir