Williams, Maldonado'nun Gerekli Dersleri Çıkardığını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Maldonado geçen sene İspanya’da ilk ve tek galibiyetini kazandı ancak bir çok yarışta kazaya karıştı ve bir sürü ceza aldı.

Mike Coughlan “Sezonun son çeyreğine bakarsanız üst düzey bir sürücü olabileceğinin farkına varmış gibiydi.”

“Kendisine baktı ve sezonun son çeyreğinde hiç ceza almadı ve harika yarışlar çıkardı.”

“Abu Dhabi’nin Barcelona’ya göre daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Austin de bir başka güçlü yarışıydı. Sezon sonuna doğru çok güçlü yarışlar çıkardı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. cok iyi arac demedim iyi bir arac dedim ayrıca insanların isimleriyle dalga gecilmez en azından f1 pilotu

  2. Çok iyi bir araç olmasına gerek yok podyuma oynayan araçlada yarış birinciliğini zorlar ama işte adı da üzerinde adamın :))

  3. aynen. o günlerin en önemli farkı hakemlerin her temasta birilerine ceza kesmeye çalışmamalarıydı. hala ara sıra youtube'da izlerim jpm – msc kapışmalarını.

  4. arkadaşlar bunu gercekten samiyetimle söylüyorum bu adam iyi bir araçla rahat şampiyon olur

  5. Aynen Pastor gerçek bir yıldız olma potansiyelini hala koruyor. Tek turda gerçekten üst düzey, yarışlarda agresif ve hırslı. Üst düzey pilotları diğerlerinden ayıran sürüş teknikleridir. Bunlar ufak nüanslar da olsa büyük farklar ortaya çıkarabilir. Pastor'u üst düzey pilotlara yaklaştıran özelliklerinden biri belki de en önemlisi bu işte: Kendine has bir tekniği, yani sürüşü var. Bunu geliştirmesi gerekiyor şu an o seviyede değil belki ama temel farkı bu işte diğer orta düzey denebilecek sürücülerden. Grosjean ise daha farklı bir durumda bence. Kazaları daha kronik bir sorun. Dikkat eksikliği denebilir ya da gözlerinde sorun olduğu bile söylenmişti geçen yıl. Pastor'dan daha farklı bir sorunu var bence. Ayrıca kesinlikle kötü bir sürücü olmamasına rağmen yukarıda Pastor için söylediğim şeylere sahip değilmiş gibi geliyor. Evet tek turda hızlı, güzel yarışlar da çıkardı ama kaza probleminin temeli farklı gibi Pastor'dan.

  6. Felipe Massa Forza Massa(Mert Demir) avatarı
    Felipe Massa Forza Massa(Mert Demir)

    Grojean'ı bilemem fakat Maldonado gerçektende büyük bir yıldız olacak.

  7. kesinlikle montoya yı hatırlatıyor.herkez agresifliklerinden yakınıyorlar.allah aşkına bu arena f1 mi yoksa çocuk kreşimi ???

    2007-2008 deki gibi deli gibi sürüş gösteren hamilton bile düzelince gözden düşmeye başladı.montoya msc günlerini hatırlayın.msc nin sıkıcı olduğu sezonlarda ona tek bir kafa tutan vardı oda jpm.demem o ki gro ve maldonado gibi çılgınlara ihtiyaç var.

  8. Felipe Massa Forza Massa(Mert Demir) avatarı
    Felipe Massa Forza Massa(Mert Demir)

    Pastor bana,Juan Pablo Montoya'yı andırıyor.Hali-hareketleri ile olsun sürüşüyle olsun.Bana göre Montoya'nın boşluğunu kesinlikle doldurdu.Çoğu kişi Pastor'a güvenmiyor fakat bu yıl herkese gerekli cevabı sürüşü ve alacağı puanlar ile vereceğine ben inanıyorum.İleride şampiyon olur mu bilemem ama kesinlikle çok iyi yerlere gelecek bunu buraya yazıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir