Mclaren, Dayanıklılıktan Dolayı Endişe Duyduğunu Kabul Ediyor

yazar:

kategori:

Martin Whitmarsh “Yeni yarış aracında asla istediğiniz kadar emin olamazsınız çünkü stabil ve dayanıklı olsa bile tipik olarak onu hızlandırmak, hafifletmek ve daha aerodinamik yapmak için değiştirirsiniz.”

“Sezon içerisinde gelişim fırsatı olabilecek bir platform oluşturduk. Böylece ilk yarış öncesinde istediğiniz kadar dayanıklı olmak için 5000 km yol kat ettik ve daha fazla mücadele oldu.” 

“Mercedes-Benz ile ve kendi içerimizde geçen sezon sonunda yaşadığımız sorunları çözmek için çalıştık.”

“Ancak dayanıklılık konusunda dikkatli olsak da, bu sorunları çözmeye çalışırken aracı değiştiryi unutmamamız lazım.”

“Açıkçası geçen seneye kıyasla aracı değiştirirken bazı riskler aldık. Sezonun son bir kaç yarışında en hızlı araca sahiptik. O aracı geliştirerek devam etmeyi söylemek çok kolay.”

“Sezonun başlangıcı için o aracı daha hızlandırabilirdik ancak genel pakette çok büyük değişiklikler yaptık. Bunu 19 yarışta rekabetçi olmayı, gelişmeyi planladığımız için yaptık.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Mclaren'deki dayanıklılık sorunlarının araç rekabetçi olmayınca abanıp sınırları zorlamış olabileceklerinden kaynaklandığını düşünmüşümdür hep. Sezon başında sapasağlam olan araçları rekabet kızışınca patlamaya başlıyor.

  2. süpersin kardeş valla aklınla bin yaşa makus tarihi mc laren in yahu

  3. ben 6 yaşındaydım mclaren'ın dayanıklılık sorunları vardı; 26 yaşıma geldim hala dayanıklılık sorunları var.

  4. Bence McLaren takımında herkes şuandaki pilotlarına kuşkuyla bakıyor ve güvenemiyor buna Martin'de dahil.Başarısızlığı kötü pilot kadrosunada bağlayamayacağına göre elbet bir kulp lazım.Bu dayanıklılığı ya da istediğim ayarları bulamadım laflarını sene içinde çok duyacağız gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir