Alonso, Ferrarilerle Mücadele Beklemiyor

yazar:

kategori:
Fernando Alonso, İtaltan takımın kendilerine göre çok güçlü olduğunu, bu yüzden de yarış içinde onlarla bir mücadele beklemediğini söyledi.
Renault pilotu Fernando Alonso, Ferrari’nin yarışta ulaşılamaz olacağını düşünüyor ama podyum için savaşabileceğine de inanıyor.
"Ferrari bizim asıl rakibimiz değil çünkü onlar bize göre çok güçlüler ve bizim yapabileceğimiz bir şey yok." 
"Griddeki diğer pilotlarla o kadar fark yok. Bazen biz hızlıydık bazen onlar. Onlarla podyum için mücadele edebiliriz. Umarım bu güçlü sıralama pozisyonumuzdan yarar sağlayabiliriz."
Alonso, Renault’nun diğer yarışlara oranla büyük bir adım attığını ve takımın puanlar almaya başlamasının kilit nokta olduğunu söylüyor.
"Sıralamalarda oldukça iyiydik. Son beş yarıştır daha da güçleniyoruz. Bu yüzden sıralamalar fena değildi."
"Ancak yarış bitirmeye ve puanlar almaya ihtiyacımız var. Montreal’de sıralamalarda yaptığımız belki bir sürprizdi ama burada aracın daha iyi hissettiği bir gerçek."
"Her iki araç da iyi. Nelson, ikinci seansta Kubica ile aynı tur zamanlarını elde etti ve 11 oldu. Araç artık gridin gerisinde değil. Gelişmelerden memnunuz ve devamı gelecek."

Yorumlar

  1. çok doğru söylemıssın yusuf kardes hıcc sans yokk yavvvvv:D:D startta massayı geçebilse yarıs cok zevkli olur ama alonsonun sözlerinden yakıt yükünün gayet normal oldugu anlasılıyo kanadada da reno 4. olmustu sıralamalarda veaynı turda pit yapmıstı diğerleriyle nelsinhonun da 9.cepten kalkacagını düşünrsek reno asırı gelişti

  2. Podyum mümkün ama Renault Ferrariyi geçecek güçte değil, ancak bir Ferrari kazası hatası veya spini sayesinde geçilebilir Ferrari.

  3. ogun savaş avatarı

    SAde renault hızlı deil arkdşlar toyota ve Redbull da çok yakınlar eğer MAcca ve Bmw le yarışabilirlerse podyum renault toyota ve Redbulldan geleblir

  4. renault tun hızlanıp hızlanmadığını anlamak için ilk pit stopları beklemek gerekir. hafif depoyla bu dereceyi almış olma ihtimalleri yüksek

  5. ewet doğru bi açıklama ama belli de olmaz acıkcasıı ..

  6. doğru bir açıklama yapmış ama yakıt yüklerini bilsek çok daha iyi tahminler yapabiliriz ama şu da bir gerçekki reno çok gelişti ama şans yok renoda :DD

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir