Vettel Güç Sırası Konusundaki Belirsizliğin Kalkacak Olmasına Seviniyor

yazar:

kategori:

Red Bull’un kış döneminde sıkıntılar yaşadığı ve sezona zor bir başlangıç yapacğaı da söylendi; şampiyon takımın blöf yaptığı da. Ama artık Avustralya’da ilk durum ortaya çıkacak.

Vettel: “Bu seneye başlıyor olmaktan özellikle mutluyum; çünkü nerede olduğumuzu görmek istiyoruz.”

“Şu dönemde hiçbir fikre sahip değiliz ve kimsenin de bir fikir sahibi olduğunu sanmıyorum. Yani sonunda ortaya çıkacak olması güzel.”

Kış testleri sonunda Vettel, Red Bull’un programı tam olarak tamamlayamadığını söylemişti ama şimdi, olabildiği kadar hazırlandıklarını belirtti.

Vettel: “Fabrikada çok çalıştık ve bize göre en iyi durumda buraya geldik. Doğru yönde gidip gitmediğimizi yarın göreceğiz”

“Ne istediğimiz açık. Çok yakın mücadele; yani bunun zor bir şey olduğunu biliyoruz. Ama şu dönemde nerede olduğumuzu gerçekten bilmiyoruz. Çünkü diğerlerlerinin neerede olduğunu bilmyioruz”

Art arda 3 şampiyonluk kazanarak 2013’e giren Alman pilot, geçmiş başarılara rağmen 2013’e sıfırdan başladıklarını ifade etti.

Vettel: “İlk şampiyonluk çok ama çok özeldi. Ondan sonra artık baskı yoktu. Çünkü başarabileceğinizi herkesten çok kendinize kanıtlamış oluyorsunuz”

“Ardından iki muhteşem sene geçirdik; birbirinden çok farklı. Ama geçen sene veya son 3 seneden neler olduğunu düşünmüyoruz.” Sıfır puanımız var ve herklesin şansı eşit.”

 


Yorumlar

  1. rahat şampiyonsun sıkınıtı yok heyecan yaratında diğer takım taraftarları kacmasın

  2. RBR, testler sırasında depertmanlarını tek tek denemiş olabileceği için ve her detayın aracın üzerinde tekil olarak davranışını incelemek istemiş olabilecekleri için yeterince hızlı gözükmemiş olabileceği hususu pür dikkat meselesidir.Takımın hızı şusu busundan öte çalışma şekli pilotlar tarafından övülmüş ise değiştirilmiş bir şeyler vardır.Bir ray üzerindeymiş gibi dengede görünen aracın hızlanması aksi tavır gösteren araçdan daha kolayken Newey her durumda birazdaha performans eklettirebilecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir