Mercedes: "En Güçlü Pilot Kadrosuna Sahibiz"

yazar:

kategori:

Ross Brawn “Dürüst olmak gerekirse Nico kendisini Michael’e karşı kanıtladı. Michael hakkında hiç soru işaretim yoktu ancak onun emekli olup geri dönmesiyle şüphelendiler.”

“Nico bu sene Lewis açısından yeni bir seviyeye karşı mücadele edecek ve onların çok yakın olmasını bekliyorum. İkisi arasında büyük fark beklemiyorum ancak bunu göreceğiz.”

“Aslında F1’de en iyi dizilime sahip olduğumuzu düşünüyorum. Birbirlerini iyi zorlayacaklar.” dedi.

Brawn ayrıca, Lewis Hamilton’un takıma gelmesinin çalışmaları olumlu yönde etkilediğini söyledi.

Brawn “Kaçınılmaz olarak Michael gibi bir isim takımdan ayrıldığında çok büyük bir boşluk oluştu. Lewis’in o boşluğu harika doldurduğunu düşünüyorum ancak bu kendi stili ve tarzı ile oluyor.”

“Michael’in klonu birisini istemiyorum. Kendisi olan birisini istiyorum. Takıma yaklaşımı, mühendislerle çalışma açısından yeni bir hava getirdi. Ve şu ana kadarki çalışma şeklinden memnun kaldım.”

“Daha fazlası gelecek ancak testler beklediğimiz gibi geçti. Sadece pist üstünde değil Lewis’in takım ve takım arkadaşı Nico ile ilişkilerini geliştirme açısından her şey iyiydi. Hayati bir ilişki vardı.”

“Onların rekabetçi olmasını istiyoruz ancak bunu yapıcı bir şekilde ve takımı ileri götürecek şekilde yapmalılar.”

“Şu ana kadar herşey cesaretvericiydi ve Lewis ile çalışmak takım için çok motive edici bir durum.” dedi.

 


Yorumlar

“Mercedes: "En Güçlü Pilot Kadrosuna Sahibiz"” için 22 yanıt

  1. cevap yazdığın yorumumu tekrar oku, sorduğun sorunun cevabını ben vermişim zaten orda.

  2. ne alaka?

  3. Seninle münakaşa yapacak değilim, verdiğim örnekte Schumacher kendini net olarak ispatlamıştır. Bitti.

  4. Şumiseverlerle tartışmanın bir anlamı yoktur.Ne arabasında patinaj kontrolü bulunmuştur.Ne monacoda diğerlerinin polü almaması için arabayı parketmiştir.Ne takım emirleri ile arkadaşlarını ezmiş nede Damon Hill ve Villenuve kasten çarpmıştır.Puanları yanlışlıkla silinmiştir.Rosberge avans veriyordu.Tam onu yakalayacakken aracına sabotaj yapıyorlardı.
    Bu yıl Mercedes bir veya daha fazla yarış kazanırsa hepsi mazhar osmanlık olur.

  5. Söyle o zaman o mekanikal gribin önemli olduğu pistte Rosberg niye pol alamadı ?

  6. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Boşver he de geç.

  7. Zanka No Tachi avatarı
    Zanka No Tachi

    Geçen sene Çin sıralama turlarında Şumi 3. Oldu.

    Nico rosberg 1:35.121
    Hamilton 1:35.626 ( Fark 0,505)
    Şumi 1:35.691 ( Fark 0,570 )
    Şumi ile Hamilton arasındaki fark 0,065 kadardı…

  8. Gelmiş geçmiş en iyi pilot 3 yıl boyunca bu takımdaydı ve en iyi pilot dizilimi zaten sizdeydi.
    Ama bunun farkına varıp adam gibi araç vermek yerine mavi boncuklar dağıttınız. Schumi dahil herkesi kandırdınız.
    Elbetteki onun gidişiyle açılan boşluk çok büyük ve Hamiltonla bunu dolduracağınızı ifade ederek hem kemdinizi hemde Hamiltonu kandırmaya devam ediyorsunuz.

  9. sana tek bir soru soracağım ve tüm o paragrafını üzerine dayandırdığın mantık çöküp gidecek. madem schumi çok zor olan monaco'da pol alabildi, çin'de neden alamadı? monaco'da pol almak çok zorsa ve alıyorsa, çinde hayli hayli alması gerekir değil mi?

    dandik mercedes diyorsun ama monaco'da aero gripten daha çok mekanikal grip önemlidir, mercedes'in de mekanik tutuşta iyi olduğu biliniyor, eksiğinin aero olduğu da biliniyor. mercedes o kadar dandik olsa rosberg 3. olmazdı zaten. bunun cevabı ya schumi monacoda diğer pistlerde olduğundan daha iyi, ya da rosberg monacoda kötü. ya da ikisi birden. ama orda pol alan mercedes'e dandik diyemezsin.

    birde sırf oyunu bana karşı oynamak için ''senin zorluğunu hayal edemeyeceğin'' pist demiyor mu, ha sen hayal ediyorsun zorluğunu? daha mekanik tutuşla aero tutuşun farkını bilmemene rağmen.

  10. Rosberg düzlükte avantajı olduğu bilinen, hatta pol almasına şaşırılmayan bir araçla pol alıp kazandı.

    Schumacher ise senin zorluğunu hayal bile edemeyeceğin bir pistte, kötü bir araçla pol aldı. Sezon içerisinde yaşadığı kazalar ve takımdan kaynaklanan değerli puanlar kaybetti. Schumacher 40 lı yaşlarında bunları yaşadı.

    Sen o yaşlarına geldiğinde halı sahada bile top oynayamaz olacaksın belki, belki şu anki pilotların çok çok azı devam edecek. Ama herkesin istediği senin gibi fanatikliğin de ötesine geçerek holigan kıvamına gelmiş, f1 efsanelerini ve gerçeklerini görmezden gelip hakaretler yağdırarak fanların tepkisini çekerek popüler olmaya hevesli insanların ortalıktan kaybolmasıdır emin olabilirsin.

  11. Eray Parlak avatarı

    Bu adamla tartışmaya girme bence asla kazanamazsın…

  12. mercedesteki takım içi mücadeleyi herkes gibi ben de merakla bekiyorum. hem nico'nun gerçek seviyesini, hem de michael 40'lı yaşlarında nasıl bir iş yaptığını anlayacağız. ben hamilton ve rosberg'in genel olarak birbirlerine yakın olacaklarını ama lewis'in can alıcı noktalarda öne çıkacağını tahmin ediyorum.

  13. son iki sezonda yarış hızları birbirine çok yakındı. bazen michael, bazen nico hızlı oluyordu. nico' nun son iki sezonda daha fazla puan almasının temel nedeni michael gibi gereksiz kazalar yapmaması ve daha az şanssızlık yaşamasıydı.

  14. Schumacher'in temposunu bulduktan sonra Nico'nun önüne geçtiğini görmemek için ancak sen gibi birisi olmak lazım. ( dediğim dedik çaldığım düdük, herşeyi ben bilirim diyen birisi yani) evet 3 sene de tek bir elle tutulur başarısı var. Nico her sezon şampiyonluğa oynadı da biz mi kaçırdık o detayın geçen sezon araçta olan o garip olaylar olmasaydı ne Nico kalırdı ortada nede başka birisi ama her 2 yarıştan 1 inde adamın başına bişey geldi ortalama olarak. 2011 in ortalarından otibarenm de yine Michael Nico'dan üstündü bunu niye kabul edemiyorsun merak ettim doğrusu. Buralarda yazarken kendini hep F1 profesörüymüş gibi lanse ediyosun. O zaman bilirsin ki yağmurlu yarışlarda araç farklılıkları ortadan kalkar ve pilotajı özel olan pilotlar ön plana çıkar ve bu durumların hiçbirissinde Nico ortalıkta yok. Daha neyi savunuyorsun sen Allah aşkına yaa. Tamam Lewis çok iyi bir pilot ona kimse laf etmiyor.

  15. esas somut örnek 2-3 seçme yarış almak yerine 3 senelik tabloya bakmaktır. 3 sene boyunca rosberg hem sıralamalarda, hem de yarışta önde. bundan daha açık ve somut bir tablo yok. bir rosberg fanı çıkıp çin çin çin çin diyor mu sizin gibi, tabi itici pilot, pek fanı yok, adam 3 sene schumiyi yenmiş olmasına rağmen eziliyor da eziliyor, savunacak adam da yok. gün doğdu size. resmen söverim möverim diyorsun hem yorum orda kalıyor hem de beğeni alıyor. iyice tepemize çıktınız.

    ama hamilton karşısında desteklemeyi de çok iyi biliyorsunuz ha orası ayrı.

  16. Kemal  Şengül  - Teşekkürler MSC avatarı
    Kemal Şengül – Teşekkürler MSC

    Kendinden soğutuyorsun her geçen gün Brawn gerekmediği sürece Michael'in adını ağzına alma

  17. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    o dandik mercedesle yağmurda gösterdiği müthiş performanslarıda unutma.2011 Kanada 2012 Almanya 2012 ingiltere

  18. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Siz onuda alamadınız

  19. iyi ki 3 senede bir pol aldı, monaco da monaco bitmedi.

  20. en iyi pilot kadrosu mercedeste hakikatten.

  21. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Ross Brawn sana şimdi ne söverdimde burası uygun değil..

    "Michael'in klonu birisini istemiyorum. Kendisi olan birisini istiyorum.

    buda ne demek sen rahat ol schumi hiç kimsenin olamadığı kadar doğal ve kendisi Brawn hiç kusura bakmasında Schumi gittikten sonra böyle konuşması hiçte iyi değil bence 3 sene boyunca schumiden yararlandılar ve sonra şutladılar..Neden schumi 3 senedir takımdayken böyle açıklamalar yapmıyordu..Schumiden Şüphelenenlerde monaco en somut örnek.hadi herkes işine baksın!!!!

  22. Düzeltme: "En güçlü pilot kadrosuna sahiptik."

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir