Mercedes, Mclaren-Honda Söylentileri Karşısında Temkinli

yazar:

kategori:

Mclaren’in gelecek sene yeni turbo motor dönemine Mercedes ile başlaması bekleniyor ancak 2015’te Honda’nın yeni turbo motoruyla spora döneceğine dair büyük söylentiler var.

Auto Motor und Sport, Mercedes’in bu ihtimal karşısında rahatsız olduğunu çünkü çok fazla bilginin Mclaren aracılığıyla Honda’ya geçebileceğini iddia ediyor.

Toto Wolff “Teknoloji transferini asla tamamiyle engelleyemezsiniz. Ancak kendimizi korumaya çalışacağız.” dedi.

Wolff’un bu söylentilerinin ardından Mercedes’in gelecek sene Mclaren’e tam anlamıyla açılmayabileceği iddia ediliyor. Bu durum Mclaren’in gelecek sene dezavanyajlı olması anlamına geliyor.


Yorumlar

  1. Mercedes aynı zamanda en iyi kers üreticisi.Kaybınız çok büyük olacak.

  2. tolga  birinci avatarı
    tolga birinci

    Sen top oynarken rakipine calim atmayai ogretirmisin ?

  3. "Mercedes'in bu ihtimal karşısında rahatsız olduğunu" bu ifade edildiğin de hadi canım sen de Honda çok süper, Mercedes mecbur edasında olanlar vardı. Bu iş ortaklığı yönüyle rahatsız olunmayacak birşey değil kulaklara suyu çok erken kaçırdılar malesef, isteyerek yapmamışlardır.
    Ben Mercedes'in yöneticisi olsam 2014 ü nasıl tek taraflı fesh ederim bunun derdin de olurdum. Elimden çıkışı belli olan hele ki yeni bir giriş yapacak rakibe veri kaptırılmaması adına temkinli olurdum.
    Opsiyonlar iptal için vardır. 🙂

  4. McLaren ve Mercedes ortaklığı son demlerinde.

    Mercedes'in McLaren'deki herkese salça olup sonra Honda söylentilerine kırılması da ukalalığın dik alası artık. Sen geleceksin McLaren'de çalışan aşçıya bile transfer teklifi yapacak duruma geleceksin, 2014'te üreticiler avantajlı Hamilton bize gel deyip McLaren'e gelişmemiş motoru göndermeyi ima edeceksin (2014'te motor geliştirme serbest) Sonra Honda söylentisi çıktımı herşeyi açmaya biliriz deyip zengin çocuğu gibi verin topumu oynamıyorum diyeceksin öylemi.

    Turbo devrinde üreticiler avantajlı olacaksa McLaren, Honda ile bu avantaja sahip olacaktır. Tamamen McLaren'e çalışan bir Honda ile McLaren turbo devrinde başarısını sürdürmeye devam edecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir