Raikkonen, Lotus'un Yağmurdaki Performansından Memnun Kaldı

yazar:

kategori:

Raikkonen “Trafik açısından kolay değildi, insanlar pist dışına çıkıyordu ve sarı bayraklar sallanıyordu ancak 2. seansa geçmeyi başardık ve fena değildi. Araç yağmurda fena değildi. Geçen seneye göre kesinlikle bu alanda gelişmişiz ancak bugün pistte boşluk bulma mücadelesi vardı. Seansın yarına kadar ertelenmedi kötü ancak bu herkes için aynı.” dedi.

Romain Grosjean “Günümüz çok iyi başladı. İlk defa resmi bir antrenman seansını zirvede tamamladım ve takıma dünden beri gösterdikleri sıkı çalışma için büyük teşekkür ediyorum.”

“Ayarlar açısından farklı bir yol seçtik ve doğru karar verdiğimiz açık. Sıralamaların geri kalanını ertelemek sinirbozucu ancak birinci seanstan bazı iyi şeyler çıkarabiliriz.”

“Geçen seneki aracımızın ıslak koşullarda iyi olmadığı bir sır değildi. Ancak bugün gördüklerimize göre kesinlikle gelişme var. Taraftarlar için üzgünüm çünkü tüm hafta boyunca harikaydılar. Hava koşullarına rağmen bizi bırakmadılar. Yarın büyük gün ve kuru olacak gibi. Umarım onlar için iyi bir gösteri sunabiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

“Raikkonen, Lotus'un Yağmurdaki Performansından Memnun Kaldı” için 7 yanıt

  1. Henry Crazy avatarı

    Ferrari fanı olduğum için Rai geldiğinde çok mutlu olmuştum.Ve ona çok ısınmıştım.Halen Alonso'ya ona ısındığım kadar ısınamadım niyeyse.Halbuki Alonso daha başarılı oldu gibi.

  2. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    bu yoruma sunu eklemeliyim f1 takip edipte kimi fanı olmayanlar dahil kimiyi sevmeyen kisi sayısı %5 den azdır bence.

  3. Henry Crazy avatarı

    Bu adamı seviyorum ya çok cana yakın geliyor niyeyse.

  4. Araç sezona hazır gibi. Umarım bu sezon ilk yarışlardan itibaren tam performans ortaya koyarız. Coanda egzoz kısmında belki de en az gelişen takım geçen sezon için Lotus'tu. Belki buradan bir kazanım sağlamak mümkün olabilir.
    özellikkle geçen sezon coanda egzoza geçildikten sonra ortaya çıkan güç kaybı sorunu tamamen halledilebilir. Çünkü kabul etmek gerekirse Kimi sıralama yönünden en hızlı pilot değil. Ama sezon içerisinde ilk 5'ten start aldığı her yarışta en büyük galibiyet adaylarından biri olacaktır. Çünkü atak yapacak pozisyona geldiğinde kolay kolay o fırsatı geri çeviren pilotlardan değildir. Bahse varım 2012 bahreyn yarışı bugün yapılsa bambaşka bir senaryo izlerdik ya neyse olmuşla ölmüşe çare yok.
    Umalım da Genii patronları gereken yatırımı yapmayı ihmal etmesinler.

  5. kaskın arkasını siyah yapmalı.

  6. ya raikkonenin kaskının üstündeki o kırmızı şey grosjeanla karıştırmama neden oluyor ve gerçekten orası kötü gösteriyor kaskı

  7. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Lotus'un en zayıf yönü soğuk hava/yağmurlu hava idi. Umarım Raikkonen'in dediği gibi; bu sıkıntılar aşılmıştır. Yarın pist 2010'da kine benzer bir şekile bürünürse, yarışta tadından yenmez. :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir