Williams Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Sıralamaların ardından takım yarıştan da beklediğini bulamadı. Maldonado pist dışına çıkarak yarışı erken tamamlarken Bottas ancak 14. olabildi.

Maldonado “Takım ve kendim için hafta sonuna hayal kırıklığıyla son verdik. Araç bugünkü koşullarda umduğumuz gibi cevap vermiyordu ve ne yazık ki aracın arkasını kaybedince çakıl alana çıktım.”

“Sıradaki yarış Malezya’ya hazır olmak ve araçtaki sorunları çözmek için sıkı çalışmalıyız.” dedi.

Bottas “Grid pozisyonuma göre iyi bir start yaptım ve tekrar yarışmak harika bir duygu. Küçük bir kaç hata pozisyonlar kaybetmeme neden oldu.”

“Bugün araçtan maksimumu çıkardık. Henüz performansımız iyi olmasa da bu yarıştan bazı olumlu sonuçlar çıkarabiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Maalesef bende hayal kırıklığı yaşadım oysa Lotus Renault da olduğu gibi bu sezon büyük bir atmalarını bekliyordum ama tam tersi geriye doğru büyük bir adım attılar umarım en kısa sürede düzelirler. Bu sezonun en büyük sürprizi Willams Renault ve Mclaren Mercedes yaptı.

  2. Williams düzeldi dedik neler döndü, yine hemen arkalarında "yeni takımlar" yer aldı. Toyota'dan üniversiteye geçen, tekrar Williams'a dönen adını yanlış hatırlamıyorsam Mark Gillan diye bir mühendis vardı; 2013'te takımla çalışmayacağını duyurmuştu. Tüm pist üstü operasyonlarını da yönetiyordu. Değerli bir adammış vesselam.

  3. Maldonado Bottas'dan daha çaylak çıktı. Hiç değişmeyecek.

    Bottas ise sonuncu bitirdi, yeni takımları saymazsak. 2011'e döndüler. Umarım toparlarlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir