Webber Avustralya'da Sorunlardan Kurtulamamış

yazar:

kategori:

Webber’in kendi evindeki yarışlarda pek iyi sonuçlar alamadığı biliniyor ve bugün de çok farklı olmadı. Takım arkadaşı Vettel podyuma çıkarken Webber 6. olabildi.

Webber “Gridde bazı sorunlar yaşadık. Araçtaki verilerin pit alanına gitmesinde sorunlar oldu ve bu durum aracı start için hazırlama açısından iyi olmadı.”

“Yarışın ilk bölümünde KERS’i kaybettim. İlk set lastiklerde çok ağır gibiydik ve bugün takım olarak galibiyet mücadelesi veremedik.”

“Bir sorun nedeniyle pit stopta yavaş kaldık ve bu nedenle Jenson’un arkasında kaldım. Sonunda bir şeyler başardık ancak bugün Melbourne’de daha fazlasını başaramadığımız için hayalkırıklığı yaşıyorum.”

“İki pit yapanlara karşı mücadele etmek zordu.” dedi.


Yorumlar

  1. Weber'i takımın bu hale getirdiğini söyleyenler. Lütfen açıp 2012 Abu Dhabi startını izlesinler. Allah aşkına Vettel son sıradayken ve Alonso'nun mümkün olduğunca az puan almasını sağlamak varken de mi adamın startını manipule ettiler. Bırakınız efendim bu muhabbetleri. Adam basbaya start alamıyor.
    Bu adamı herkesten 1 saniye önce başlatmak lazım yarışa. Sıra kazanmayı geçtim de belki öyle durumda yerini korumayı başarabilir.
    Weber'in ilacı hareketli start. Şu anki start düzeninde Weber'in işi çoook zor. Sırf starttan ötürü takımımda tutmam bu adamı ben olsam…

  2. burak evmez avatarı

    bana da öyle geliyor bu adam eskiden bu kadar kötü kalkmazdı

  3. Lovely_F2008  avatarı

    Ne ilk ne son , daha çok kaybedeceksin bu sezon da be Webber'im . Sana verdikleri sakızdan herhalde 🙂

  4. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    webber bu takımdan ayrılmalı ve kendini daha fazla ezdirmemeli.Daha bismillah ilk yarıştan üstelik adamın kendi evinde de bu yapılmaz ki.

  5. serhan ksr bakmasın ben manipüle edildiğine inanıyorum.sadece vettelin aradan kalktığı yarışlarda iyi start alıyor.sizcede garip değilmi.

  6. Bu adamın KERS'ini bi yapamadılar 🙂 Ama kalkışları açıklamıyor maalesef.

  7. Webberin kalkış olayını Serhan Acara sormuştuk. Webber debriyajı iyi ayarlayamıyor ve kalkışta aracı hissedemiyor dedi. Tam otomatik şanzıman lazım buna

  8. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bahane.

  9. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Acaba dikkat eksikliğimi var?Baya kötü start alıyor.

  10. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    2010 sezonundan sonra bariz bir düşüş var.Vettelin başarıları karşısında sezonda 1 2 galibiyet artık pek değerli gözükmüyor olmalı.

  11. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Webber'in Kers sorunu.Button'nın arkadan kayma sorunu hiç bitmiyor nasıl iş lan 😀

  12. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Webber'in Kers sorunu.Button'nın arkadan kayma sorunu hiç bitmiyor nasıl iş lan 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir