Telmex Eleştirilerine Perez'den Cevap: "O Zaman Alonso da Santander Sayesinde Ferrari'de"

yazar:

kategori:

Sene sonunda Vodafone ile yollarına ayıracak olan McLaren’ın Aralık ayında Telmex ile anlaştığını duyurması muhtemeller arasında.

Bu durumunda omuzlarında ilave bir baskı oluşturup oluşturmadığı konusunda Perez: “Hayır; aksine. Baskı ve eleştriler normal seviyede”

“Umarım Telmex, yakın zamanda yine benim yanımda olur”

“Kariyerim boyunca onlarla birlikte oldum; başladığımdan beri. Bu yüzden, bu sene benimle olmamaları biraz üzücü. Çünkü takım, Vodafone ile anlaşmalı. Onların mavisini tekrar aracımda görmeyi çok isterim.”

Bununla birlikte Perez, sadece Telmex bağlantısı nedeniyle F1’de kaldığını söyleyen bazılarının kendisinin rahatsız etmediğini ifade etti.

Perez: “Böyle düşünen insanlara bir şey kanıtlamak zorunda değilim. Böyle düşünüyorsanız o zaman Fernando (Alonso) da Santander sayesinde Ferrari’de.”

“Beni almaları kararına etki ettiğini düşünmüyorum. McLaren’ın sponsor bulmak için çaresiz kaldığını sanmıyorum. PAzarlama konusunda en iyi takım. Bütün büyük şirketler burada olmak istiyor.”


Yorumlar

“Telmex Eleştirilerine Perez'den Cevap: "O Zaman Alonso da Santander Sayesinde Ferrari'de"” için 46 yanıt

  1. Meriç Sarıçalı avatarı
    Meriç Sarıçalı

    Alonso örneği yerinde çünkü Perez hem kendisinin hemde Alonso'nun sporsor desteğiyle değil yetenekleriyle şuanki konumlarına geldiklerini ima ediyor.Ama malesef bunu kimse böyle anlamıyor.Onların anladığı Perez'in "Tamam ben sponsorumla McLaren geldim ama Alonso bile sponsoru sayesinde Ferrari'de" dediği.Yok öyle birşey.

  2. Bu açıklama tam olmamış, ucundan olmuş 🙂

    Alonso'nun sponsoru olsa da olmasa da Ferrari'de yarışacaktı, bu açık. Ama Santander olmasaydı bu birliktelik 1 sene geç olacaktı.

  3. Birader sen önce bir santanderin yıllık karını öğren ondan sonra konuş.Sadece hisse senetlerinin yüz de 3,6, lık kısmı ile 4 tane ferrari alır. Senin italyanlar bu adamlara gün de üç defa spagetti taşımaktan bir adım öteye gidemezler.Mafyaymış.Peh 🙂

  4. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Arada şu fark var ama, biri sponsoru sayesinde bu günlere gelmiş, mclarende yarışabiliyor. Diğeri kazıyarak gelmiş, en iyi şirketler sponsor olmak için sıraya geçmiş, santander de bunlardan biri.

    Gözleri ve kulakları kapalı olanlar anlamak istedikleri gibi anlıyor tabi orası ayrı. Söz meclisten dışarı.

  5. Konuyla ilgili bir tahminimi yine belirteyim; Perez'in Telmex ile bağlantısı sonlanmış olabilir. Telmex Perez'e yeteri kadar yardımcı oldu zaten, ki şu an muhtemelen yeteneğiyle Mclaren koltuğunda. Vodafone sonrası Telmex gelmeyebilir takıma.

    Habere dönersek, Perez "Alonso yeteneksiz" dememiş. Kendisine "Telmex" diyenlere "Santander?" diyerek bir örnek sunmuş. Diğer haber gibi anlamsızca tartışılmamış olduğunu görmek güzel.

  6. hayır

  7. 2. pilot olarak gelmek için kabul etmemesi değil perez ferrariye gelse alonso massaya yaptırdıklarını pereze de yaptıracaklar kabul etmediği iyi oldu.pereze alonso taraftarları kızıyor ama perez haklı tüm kirli işler ferrari ve alonsoda takıma gelenleri alonso ya yardım için kullanacaklar massanın yerinede gelecek kimse olmadığı için ferrari massayla devam ediyor.

  8. sonuç olarak, olayı Perezle ilişkilendirirsek ? 🙂

  9. Mclarene hoşgeldin perez. ama mclarene gelip alonsoya laf atmak yerine işine odaklanmalısın. sürekli puan barajının dışında kalırsan seni sponsorlar da kurtaramaz olmayan yeteneğin de 🙂 O araçla tıpkı Alonsonun yaptığı gibi podyum mücadelesi ver o zaman konuşursun belki.henüz o seviyede değilsin.

  10. cevap perezin 2. pilotluğu kabul etmemesi olabilir mi ? Şu anda alonso takımı etrafına toplamış sponsoru da kuvvetli. gelen 2. pilotluğa gelecek

  11. perezin dediği yalan mı alonso santander sayesinde 1 sene önce ferrariye gelmedi mi

  12. Her zamanki gibi kısa ve iyi bir cevap.

  13. Raikonen in güçlü Abu-Dhabi li sponsorları onu Ferrarida neden tutamadılar.Onların parası Santander den dahamı azdı.BU gün yeni patronu diyor ki bu adama kimse etki edemez… Ferrari gibi bir takımda ben patronum dedin mi yaptığı anlaşma tazminatına dahi bakmadan gönderirler.Raikonen in yaptıklarını Alonso Ferrari de yapsında onuda orada göreyim.Raikonen ci arkadaşlar Ferrari den gönderilmenin sebebini Santanderden arayacaklarına taraftarı oldukları pilotu yorumlasalar daha doğru seçenekleri bulacaklar.Ferrari nasıl bir takımdır bilirmisiniz… Logosu aracında olmadığı halde sponsoru olan takıma Santanderin parayetiştirmesi mümkünmüdür.Bilmem ki sizler hiç mafya veri insanları gördünüzmü? Birşeyle ters gittiklerinde üzerini bir kalemde çizerler ve ödeyecekleri diyete dirhem kadar bakmazlar.Bunlar İtalyandır be arkadaşım… milyar dolarlarla uğraşıp bir kaç milyon doları ödemek için Santanderi beklemezler.

  14. Keşke genç Türk pilotlarını da bazı sponsorlar desteklese.Vay bu pilot sponsor desteklimiymiş diye eleştirilmez ki bu çok iyi bişey,desteğim en büyüğü.

  15. Santander in Ferrari ye sponsor oldukdan sonraki cirolarındaki artışı geçen sene rakamsal olarak vermişlerdi… bu işi anlamayanlar bir baksınlar.Santander oraya bir pilot yerleştirmek için sponsor olmadı. Yüzbinlerce kişilik statları olan bir memeleketde hiç izleyicisi olmayan İspanyaya F1 i öğretti.F1 e olan ilginin artması durumunu son haddede Santander yakaladı ve bundan fazydalanmak istedi.Bİr sigorta şirketi yada bir telefon şirketiylede çalışmışdı hatta McLaren e geçme sınırında İngilterede olan Abbey ortaklığından dolayı Santander logoları MP4-22 aracındada vardı ama oradan ayrılmasına engel olmadı.Yetmedi ALonso nun ayrılmasına rağmen Santander reklamı bu sezona kadar McLaren formalarında vardı. Vodafone da ALonso yu sporda tutmuş marka olabilir… ALonso McLaren e gidince Vodafone Ferrari den McLaren e isim sponsoru olarak geçmişdi.

  16. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Hayırdır Perez ?

    Sürüşle Gündeme Gelemeyeceğini Anlayınca Çamur Atmaya Mı Karar Verdin ? Salladığın Adam Son 7 Senede 5 Kere Şampiyonluk Mücadelesi Verdi 🙂 Senide Görmek İsteriz 🙂

  17. benzer açıklamayı Petrov'dan dinlemiştik geçen sezon sanırsam, kendisi nerede şuan? yeteneğini kaybetti sanırsam…yoksa parasını mı diyeyim

    Her pilotun sponsoru oluyor bu sporu yapması için, Vettel Red Bull, Hamiltn Mclaren tarafından desteklendi, buralara kadar geldiler, Alonso başarıları sayesinde Adrian Campos(eski f1 pilotu) tanışmış onu etkiledikten sonra Nissan Euro open movistar serisinde onun desteği ile yarışıp şampiyonluğu almıştır, Bundan sonrada Telefonica Movistar desteğini arttırmıştır, yani başarı sponsor getiriyor, Perez'de bir yere kadar başarılı olmasa bu desteği alamazdı buna itirazım yok. itiraz ettiğim nokta kendilerini F1'de iki dünya şampiyonluğu bulunan ve 10 seneyi aşkın süredir yarışan, Mclaren ve Ferrari gibi takımlarda yer almış ve yer alan pilotun sponsor desteği ile kendisininkini aynı görmesi…

    sevgili perezciğim, sponsorun olması doğal, fakat bu konuda kendini karşılaştırmak için F1'in en iyi pilotlarından birini sponsor destekli pilot olarak göstermeye çalışman, komik… Santander Alonso'ya babasının hayrına sponsor olmuyor, adamın başarıları ve gerek İspanya'da gerek dünyanın geri kalanında ses getiriyor. Alonso Santander gitse başka sponsorlar rahat rahat bulur, sen Telmex gitse ne yapacaksın bunu kendine sorman gerekir…

  18. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    McLaren'ın, "seri üretim yapan bir firma" olmadığını söyleyen Button, "Dolayısıyla McLaren gibi bir takım için Formula 1'de var olabilmek için büyük sponsorlara ihtiyacınız vardır. Bunu anlamanız gerekir" dedi.

    Watson eski takımını eleştirdi ve 2013'te Lewis Hamilton'ın yerine bir paralı pilot getirdiğini söyledi.

    Bunlardan sonra perezin patlama yapması gerekirdi ve çareyi yine ses getirecek isimde yani Alonsoda buldu.Bunu daha önce petrov da yapmıştı.Şimdi esamesi yok.Hangi pilota paralı diye yakıştırma yapılsa hemen ortaya Alonso atılıyor.Küçüklerle uğraşan yok.

  19. Perez açık ve net konuşmus saklıycak bisey yok.zaten 2009 yılının sonunda Ferrari Raikkonenin yerine Alonsoyu getirmesinin altında Santander var.yoksa o tazminatı Raikkonene nasıl ödiyceklerdi.Ferrarinin kirli çamasırlarını birinin ortalığa dökmesi lazımdı ve perez bunu yapıyor.teşekkürler Perez

  20. Koçum Perez yanlış noktaya parmak basmışsın. Alonso Formula 1'e sponsoru Telefonica sayesinde girmişti ki 2000 yılında sapsarı Telefonica desenli Minardi'de Marc Gene yarış pilotuyken Alonso da test pilotu ve Telefonica desenli Astromega takımı F3000 arabasında yarış pilotuydu.

    Ama ne oldu? 2 kere şampiyon oldu… Arkasında Santander olmasaydı Ferrari pilotu olamayabilirdi ama adamla Red Bull bile temasa geçti, boşta kalsa koltuğu rahat bulur. Sen de Alonso gibi olmaya bak.

  21. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    boşver Perez, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye atalar boşuna dememiş. olayı anlamak gayet basit, raikoneni almak için shumi yi kibarca kovan ferrari, santanderinde baskısıyla raikoneni kovarak yerine alonsoyu getirdi.. buraya kadar yanlış varmı? yok! şimdi McLaren de durum böylemi? telmex geldi mi? hayır(en azından henüz) peki telmex McLaren takımına Lewisi gönderin anlaşmayın yerine perezi alında demedi. çünkü Lewis gibi bir adam fırsatın varsa kaçmaz.zaten gitmeyide kendi istedi ama en iyi parayı merco verdi. iki olay arasındaki tek benzerlik iki pilotunda arkasında büyük sponsorun olması başka birşey değil. artık toplum olarak siyaha siyah, beyaza beyaz demeyi öğrenin. hoşunuza gitmeyen doğrular karşısında direnç göstermeyin.kabul edin inanın daha rahat edeceksiniz.

  22. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Perez dobra çocuk çıktı gerçekleri bir pilottan duymak alonsonun kirli oyunlarını görmemize dahada açıklık getirmiş oldu.

  23. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Ferrari camiasıyla ilişkisinin kesilmesi çok koymuş belli ki. Massa'yı göndermiyor adamlar sponsoru olmadığı halde, Alonso'yu mu gönderecek sponsorsuz kalırsa?

  24. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Meriç Abi Alonso iki kez dünya şampiyonu olurken Santander mi vardı? Ferrari'nin derdi para olsa 45 milyon Euro tazminat verip Kimi'yi yollamazdı. Bizde para konu olmaz, bizde başarı konu olur

  25. Ama arkadasim cok yanlis yerlerden ele almissin benim yorumumu bak ben Alonso ile ilgili tek kelime etmemisim. Cunku olay Alonso falan degil adam psikolojik olarak bir savunma mekanizmasina ihtiyac duyuyor bu asamada da Alonso'yu kullaniyor. Is hayatina atildigini dusun arkadaslarinin sana gelip baban sayesinde aldin bu isi deyip durdugunu! Kendini bu devirde kim birileri olmadan kariyer yapabiliyor ki, Ali de babasi sayesinde is bulmadi mi ki diye savunmaz misin? Bu tamamen psikolojidir pilotlar da insandir robot degillerdir sinirlendiginde annenle babanla bile sonradan pisman olacagin konusmalar gecmez mi aranda? Bu da o tarz bir sey senin parali pilot deyip dememenle alakali bir durum degil yani sen demissin falanca demis degil bu mevzu basin grid F1 cevresi bunu dusunuyor. Ki zaten Perez'in bu cevabi vermesi icin de parali pilot yakistirmasi gecen bir soru sorulmasi gerekiyor sorulmus mu sorulmus cevap verilmis mi verilmis demek ki ben hakliyim demek ki parali pilot yaftasi vurulmus bu adama. Olayin o boyutuna girmek istemiyorum benim argumanim da o degil ancak Hamilton'dan dem vurmussun 6-7 yasindan beri Mc laren icinde olan bir pilot Hamilton belki parali pilottan bile daha avantajli bir sey bu kariyer icin ama ben olayin bu kisminda degilim ben pilot psikolojisinden bahsediyorum birakin yarissin adam yahu kotuyse kotu deriz iyiyse alkislariz ama bu parali pilot yakistirmalari cok bel alti ve sen inkar etsen de bu adam parali pilot olarak lanse ediliyor senin edip etmemen degil mesele burada.

  26. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    + Alguersuari, o da ilk yarıştan başlamıştı sallamaya

  27. adama sormazlarmı.alonsoyu santander için alan ferrari telemex gibi bir dev için seni neden tercih etmediler acaba.

  28. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Biz Perezi paralı pilot olarak lanse etmedik ki. Zaten yeteneksiz bir pilot olsa Ferrari bu çocucgun uzerınde durmazdı. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Mc Laren yetenek yerine parayı, paralı pilotu tercih etmiştir. Yetenek derken yine altını çizerek söylüyorum perez yeteneksiz bir pilot değil ancak kesinlikle hamiltonun boşluğunu doldurabilecek veya öndeki pilotlarla başedebilecek durumda değil şu an. Dediğim gibi Perezin bunu yani paralı pilot söylemini takıntı haline getirmesine gerek yok çünkü sadece parası sponsoru sayesınde f1 de değil ancak sponsoru olmasaydı kesinlikle Mc larende olamazdı bunu kendisi de biliyor. Gelelim Alonso meselesine. Ferrari bu kadar sponsora veya paraya muhtaçtı da neden raikkonene 50 milyon euro gibi bir tazminat ödemek durumunda bıraksın ki kendisini? Bir sene daha bekler raikkonenin sözleşmesinin bitmesinden sonra alırlardı Alonsoyu. Zaten Alonso 2 şampiyonlukla gelmiş bir pilot yani santander olmasa da kimse neden aldınız bu pilotu diyemez kaldı ki 3 sezondaki performansı ortada, 3 sezonun en az 2 sinde sezonun en iyi pilıotu olarak gösterilmiştir. Perez dün bir bugun iki kendisini Alonsoyla kıyaslıyor. Hamiltonu aratmayacak bir performans sergilesin o zaman etsin bu lafları

  29. bir dolu patlamış mısır aldım, onu yiyerek tartışmayı izleyeceğim, bu sefer karışmayacağım 😀

  30. santander olmasaydı Alonso en geç bir sene sonra gelecekti zaten.santander süreci hızlandırdı.
    Perez telmex sayesinde mi geldi,yoksa genç pilotlara yatırım yapmayı seven mclaren sayesinde mi bilmiyorum ama perez'den talihsiz bir açıklama gelmiş.
    Perez umarım kumaşın iyidir de bu açıklamaları unutturursun.

  31. Herkes taraf gozle bakmis ancak objektif bir gozle baktigimizda ben Perez'in sozlerinde bu kadar tepki gosterilecek durum gormuyorum neden gormuyorum:

    Oncelikle imza attiginizdan beri herkes surekli basariniza golge dusurmek icin para para para diyip durursa siz de kendinizi savunmak icin argumanlar uretirsiniz. Adam robot degil ki biraz insan psikolojisinden anlayin. Biran empati kurun okulda yada baska bir yerde basarinizin surekli babaniza baglandigini dusunun yakin bir ornege gonderme yapmaz misiniz? Sinirlenmez misiniz? Neden Sergio'nun robot olmasini bekliyorsunuz ki? Adam daha yarismadan koltugu haketmiyor vs tartismalarina girdiniz koltugu hakeden Jenson ne yapti ki Sergio'nun uzerine bu gelisiniz? Birakin adam kafasi rahat sekilde yarissin yahu nedir sizin derdiniz?

    Parali pilot parali pilot diyip duruyorsunuz adam da kendini savunuyor ne yapsin? Maldonado denen bir felaket var 3. sezonu ve hala duz yolda arac kullanamiyor ilk yarista aynen devam etti kazmaliklarina neden kimse onunla ugrasmaz da geldigi gunden beri tek bir caylakliga imza atmamis, birkac kez yaris kazanmaya yaklasmis Sergio'ya ofkeniz?

    Su konusma olayina da gelirsek pilotlar durup dururken demec vermiyorlar arkadaslar basin sikistiriyor ve adamlar da sorulara cevap veriyorlar cicegi burnunda Mc Laren pilotuna da haliyle fazlaca soru soruyorlar adam cok konusmus gibi oluyor lutfen bunlari goz onunde bulundurun ve genc sayilabilecek yasta olan bir pilotun -ki Mc laren gibi bir yildiz uzerinde olan- psikolojisini dusunup yaptigi yorumlara daha anlayisla yaklasin lutfen saygilar…

  32. Alonso, santanderin reklam yüzüdür. Yani bir yanıyla Alonso Santanderin sponsorudur. Nokta bitti!

  33. Yusuf  Hitay avatarı

    adam bildiğin webber çıktı. 🙂

  34. Mp4-27'nin lansmanında Lewise Sutilin adam yaralaması olayında tek bir kelime dahi konuşturtmayan basın danışmanımız nerelerdesin? Gerçi takımın hemen herşeyi zaafiyetlikle dolu artık perezi konuşturmuşlar çokmu.

  35. Muammer UYAR avatarı

    rahmetlide sallardı (bknz. petrov )

  36. yazıya devam ediyorum. benım kontrolum dışında mesaj gönderildi.

    Whistmarsh sende bir ışık olduğunu düşünmüş.işine odaklan Mclaren büyüklüğünü kaldırmaya çalış.

  37. Bak Perezciğim. Alonso,Hamilton,Raikkonen,Vettel gibi pilotların büyük takılmara gitmesi normaldir.Haa tabi yanında sponsor da olursa daha on numara olur.Sırf kendi şahsi sponsoru olduğu için büyük takımlarda yarışmış olmazlar. Pilotlukları adları sayesinde otururlar o koltuğa. Ama senin gibi pilotlar (küçümsemiyorum) henüz kendisini kanıtlayamış pilotlar anca sponsor destkleri ile otururlar.Ama büyük takımların da sadece sponsor için olmamaış bir pilotu almazlar. Mclaren belki sen de bir ışık görmüş olabilir. Montezemolo göremedi o ışığı (belki de hiç olmayan ışığı) Whitmarsh görmüş.

  38. Ulan perez onur yoksunusun. Alonso santander bankasıyla sanki kariyerinin başında mı geldi? adam 29 yaşına kadar bekledi. Üstelik santander bankası ve telmex'in cirolarına bak. Telmex şirketinin sahibi Dünya'nın en zengin adamı.
    Birde santander'e bak, batmaya yüz tutmuş ıspanyol ekonomisinde ayakta kalmaya çalışıyor. Üstelik sen 17 yaşından beri o telmex'in sayesinde burdasın. Peki alonso santander'in kol altına ne zaman girdi? 2 şampiyonluktan sonra.

    Yani dişiyle tırnağıyla kazıyarak geldi Alonso. Terbiyesiz küstah herife bak, sen alonso'nun tırnağının kiri olamazsın.

    Ha alonso 2007'de mclaren'e geçtiğinde de santander bankası mclarene sponsor olabilirdi. Ama onlar daha büyük bir şirket olan vodafone'u seçtiler. Yine de alonso mclarende yarıştı.

    Ferrari yatsın kalksin araba satışları ve marka degerine dua etsin. Yoksa mubadala gibi, santander gibi 2. el sponsorlarla diğer takımlarla yarışmazlardı. Nitekim bu sene kötü olan avrupa ekonomisine göre daha iyi olan rus ekonomisine güvenerek karpersky ile anlaşma yaptılar. Yani sadece santander bankası ne alonso'nun Ferrari'de olmasına ne de Ferrari'nin diğer takımlarla yarışıp rekabet etmesine yeter.

    Ama telmex tek başına tüm formula 1'e yeter.

    Santander bankasını büyük bir sponsor gormeyin. Zaten destek oranında biraz tasarrufa gidince ferrari karpersky ile anlaştı. Şu an iki sponsorla anca anca rekabet ediyor ferrari. Bakıyorsun red bull'a sadece red bull yetmiyor infiniti ile anlaşıyor.

    Yani santanderle alonso'nun ferrari'ye gelmesi arasında hiçbir ilinti yoktur. Öyle olsa bu sene sponsor desteğini önemli bir miktar azaltan santanderden dolayı, ferrari alonso'nun kiçına tekmeyi basardı.

    Bu gibi karşılaştırmalar seni küçük düşürüyor perez. Unutma sen sponsorlar sayesinde mclarendesin tıpkı maldonado ve williams gibi.

  39. Muhabirin biri Perez'i sıkıştırmış soruyor da soruyor herhalde 🙂

  40. Fark şu ki Alonso Ferrari'ye çifte dünya şampiyonu sıfatıyla kendini sonuna kadar ispatlamış bir şekilde geldi. Oturduğu koltuğun hakkını da sonuna kadar verdi, vermeye de devam ediyor. Arkasında sponsor desteği olması da bu yaptıklarının yanında ayrı bir artı oldu. Sen hele bi dur bakalım, bi mücadelenin içine gir, bir şeyler başar ondan sonra demeçlerini verirsin.

  41. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş. Takım arkadaşı gibi başladı zırvalamaya. Bu çocuk 'bana göre' Mclaren'e yakışmadı/yakışmazda.

  42. 2 ekmek 1 Camel  avatarı
    2 ekmek 1 Camel

    Yine özellikle Alonso örneği vermesi ironik.) açıkçası ben dahil birçok kişi sezon başından boş atıp dolu tutmaya çalışacagını beklemıyorduk buna (çirkeflikte denilebilir) Mclern ve taraftarlarına başarılar…..

  43. Meriç Sarıçalı avatarı
    Meriç Sarıçalı

    Bence mantıklı konuşmuş.Asıl boş konuşan sponsorları sayesinde Mclaren'e geldiğini iddia edenler.Adamıın dediği gibi Mclaren sponsorsuz kalcak bir takım değil.Alonso örneğide çok yerinde.

  44. 2 ekmek 1 Camel  avatarı
    2 ekmek 1 Camel

    Yok yok, bu çocuk Mclrn ismini kesinlikle kaldıramyacak. temsil edemiyecek, bu iki oldu, Mclrn tarihinin en berbat en ağlak en utanç verici pilotu olma sürecine doğru ilerlemekte…

  45. Bu kadar erken ve bu kadar çok konuşmaya başlama! Sessiz sedasız sadece işini yap bizim için yeterli…

  46. Hayırdır Perez ? Bugün Alonso'ya sallama günü mü ? Puan alacak halin bile olmadığını anlayınca başkalarına sardın anlaşılan.Acizliğini bu kadar açık açık belirtme bari.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir