Raikkonen Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Fransa’daki yapılan yarışta zafer şansına sahipken 2. olması sonrası durumun olumlu taraflarını çıkarmaya çalışıyor.

Yarışa ilk sıradan başlayan Fin pilot, egzozunu kaybettiği mekanik soruna kadar takım arkadaşı Felipe Massa’nın önünde rahat bir şekilde liderlikte yer alıyordu. Bu sorun, Massa ile arasındaki farkın kısa sürede kapanıp geçilmesine neden oldu.

Raikkonen, hayal kırılığı yaşadığını kabul etti ama ikinci olarak bitirmesiyle de kendini şanlı hissettiğini de belirtti.

Raikkonen: "Sonuç olarak hayal kırıklığı yarattı. Bütün hafta sonu iyi bir aracımız vardı. İlk cepteydim, kolay bir şekilde liderdim ve sonra araçta sorun çıktı"

"Böyle şeyler bazen olur. Yarışı bitirip 8 puan aldığımız için yine de şanslıyız."

"Son bir kaç turda araç neredeyse bir kaç defa durama noktasına geldi. Bu yüzden kazanamamak hayal kırıklığı yaratsa da, yine de 8 puan aldım. Ve (şampiyonada) daha rahat bir konumdayım. Takım adına harika bir sonuç ve şanssız bir durum"

Ferrari pilotu, aracının güç kaybettiğini söyledi.

Raikkonen: "Aracımız düzlükte ve düşük hızlı virajların çıkışında yavaştı. Zordu. Ama yarışın başında diğerleriyle farkı yeterince açabilecek kadar hızlıydık, büyük bir fark vardı."

"İki tur daha olsa yarışı bitiremeyebilirdik. Söylediğim gibi hayal kırıklığı yarattı ama yine de 8 puan, şampiyona ve takım için iyidir."

Fin pilot ayrıca, son anlardaki yağmur damlalarının zaten sorun yaşıyor olması nedeniyle kendisi için sıkıntı yaratmadığı söyledi.

Raikkonen: "Çekiş kontrol’ün varmış gibiydi. Virajlardan çıkarken gücüm yoktu. Bu yüzden bana pek bir etkisi olmadı."

Kimi Raikkonen şu anda şampiyonada Felipe Massa’nın 5 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor.


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Rahmeti gazabının önünde olandan korkulmaz sevilir ;daha önceki yazılarını cnn de okumuştum tamamına hakimiyetimden söz edilemez fakat bunu üstüne basa basa dün yazdığım gibi tekrar yazayım bana f1 de mücadele lazım başladığı gibi bitecekse sen raikkonenciyim diyorsun her yarışı ferrari veya raikkonen kazanacaksa ne anladım o mücadeleden doğru sadece raikkonenin kazanması sana veya seninle aynı düşünenlere çok şeyler kazandırabilir fakat unutmayınki rekabetin alt düzeylerde olduğu schumacherli f1 dönemi seyirci sayılarını ve f1 popülaritesini azaltmıştı onun için daha önce yazdığım gibi ferrariyi destekleyenlerin birazda f1 i sadece belli başlı kişiler için izleyenlerin en hoşlandığı yarış 2005 usa indianapolis gp.sidir veya onun formatındaki ;2008 fransa gp.sini izlenir kılan mclarenlerdi tersini düşünenler bana fransa gp.sindeki mclarenlerin olmadığı çok sayıdaki aktivasyonu lütfen yazsınki bende doğru yarıştan bahsedip bahsetmediğimizi anlayayım

  2. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    kimi yı herkes elestırebılır.kufur bıle edebılırsınız.sıze taktır edınde dıyemem.buna hakkım yok.ama acaba mc larencı arkadaslar sız kımı yı bu kadar elestırıyormuydunuz acaba. elestırmıyodunuz.nerden bılıyorum dıyceksıznı ama ben o zamanlarda baska bır nıckle hem buraya hemde cnnturke yazıyordum.KIMIYI BU KADAR ELESTIREN MC LARENCI GORÖMEDIM.cunkı sısın takımın pılotuydu.ben mc larencı degılım ferrarıcı de degılım.ben hep kımıcı oldum.yarın torro rosso ya gıtsede kımıyı tutarım.ama elestırlerınızde bıraz ıpın ucu kacmıs arkadaslar.kımı denen adam f1 de her takımın alıpta alamıycagı en fazla kazanan pılot.hata yapamı yapar.oda ınsan.ancak arkadaslardan bırı ter dokmeden dıyor.bır dıgerı mc laren pılotları nasıl yarısılacagını gosterdı dıyor.ya allah tan korkun.levıs ve kova ne yaptılar.hadi kova ya lafım yok hamıltonu da severım ama ne yaptı.13 basladı 9 bıttı.kımı bu pıste 13 baslayıp ıkı bıtırdı ter dokmeden!!!!kımı 2005 japonyada 17 baslayıp yarıs kazandı.gecen sene cın veya japonyada sondan baslayıp 3 bıtırdı.kanatları aynaları koparken lastıklerı patlarken motorları dayanamaz hatata bezını bıterken hep kendı hatasıylamı yaptı bunları.teneke mc larenın hıcmı sucu yoktu.buna ragmen ıkı kere sampıyonluk ları son yarıslarda kacırmadımı.hıc ter dokmedı cnm.hep sustu hep sustu.sonunda cektı gıttı.alonsoyla montoya susmadılar ama.elestırı serbest kufur etmek hakaret etmek te serbest kımseye bu klonuda telkın edemem ama lutfen herkes sapkasını onune koyup ole laf atsın.kımı f1 dekı en ıyı bır kac pılottan bırıdır bana gore.ıngıltereden sonra yıne patlar kımse merak etmesın.

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bu yazdığınada benden eyvallah

  4. Eyw kardeş. Önemli değil asıl ben kırdıysam özür dilerim. Kesinlikle kaynaşmak lazım 🙂

  5. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bülent arkadaşım ben zorluk kıyaslaması yapmamıştım ikisi arasında fark muhakkak var f1 de 1,5 saat boyunca dikkatinizi maksimum tutmak ve odaklanmak zorundasınız tüm terlemeyi geçiyorum dikkat ve odaklanma olayı bitiren noktadır zaten ,daha evvelde bahsettim yazdığım yazının konusu ter dökülme olayıydı ve oda ona bir misaldi sonucu ter dökülmeden olmuyor ,bizim muhabbetine ilgilendiğimiz bir sporla senin profesyonel olarak ilgilenmen hoş başarılı olmanı canı gönülden dilerim eee ne demişler spor kaynaştırır ayrıca sen agresiftin belki bende reaksiyon olarak biraz aceleci umarım kalbini kırmamışımdır muhabbetle kal

  6. Basketbol oynamama değil oynamamama olacaktı :))

  7. Canım arkadaşım bende diyorum ki F1 ile Basketbol'u nasıl bir tutuyorsun. Koşup zıplamak mı daha zor yoksa bir F1 aracını limitlerinde kullanmak mı? Rosberg'in geçen açıklamasında kullandığı kelime şu. "Ayağımızı gazdan çektiğimiz anda 1,3 G'lik bir kuvvete maruz kalıyoruz ki bu binek bir araçta frene asılma ile eş değer" Bu kadar bile kısa bir bilgiden sonra F1 aracı kullanmanın basketbol oynamaktan çok daha zor olduğunu anlayabiliyoruz. Tamam bende her ne kadar profesyonel basketbol oynamama rağmen basketbol oynarken kaybettiğim suyun farkındayım. Ancak yukarda verdiğim örnekten sonra kaybettiğimin devede kulak olduğunu rahatlıkla anlayabiliyorum. Saygılarımla Sn. Şener SALİH. Amacımda ukalalık değildi. biraz agresif olabilir zaten silmişler yorumumu :))

  8. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bu kutlamaya konu sayısız değerler buraya sığacakmı :))

  9. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Geçen yarışta Mercedes-Benz ilk zaferinin 100.yılını kutladı.Ben söyleyecek başka bir şey bulamıyorum.ve almanları kutluyorum.Otomobil tarihine kazandırdıkları sayısız değerler için..

  10. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Okuduğuna sevindim fakat ukalalığına değil karıştırmam bilerek örnek veririm ;yazıyı okursan tekrar anlarsın evet hiçbir basketçi 4g ye maruz kalmıyor hiçbir f1 pilotuda koşup zıplamıyor oradaki konu akıtılan ter tüketilen su idi yorumlara taraflı bakmazsanız sevinirim

  11. Tebrikler Kimi; söylenecek başka söz yok. Aracı o halde sonuna kadar götürebildin ya..

  12. lost boy sen raikkoneni tartşmıyosan üzerine alınmana gerek yok..ayrıca yorumları tekrar oku derim..

  13. tolga soydan avatarı

    lost boy senin derdin FİA yla.kimiye gökhan arkadasımız bazı sözler söylemiş.sen bi oku bi yorum yap allahını seviosan.egzoz olayı değil ama.

  14. Figen hanım biz burda Raikkonen'i tartışmıyoruz, yorumlarımıza hangi sebepten güldüğün belli :)))))

  15. tolga soydan avatarı

    .Adamın motor patlatan hırsını bildikleri için pitler ile zirveye taşıyorlar bence durum bu.. ''''

    senin bu lafına diyecek söz bulamıyorum.

  16. tolga soydan avatarı

    bi kere mclarende kimiye ayrıcalık yapılmasına gerek yoktu.takım arkadaslarından 1 sny hızllıydı adam.kimi veya alonsoyu elinde tutsalardı şimdi böyle olmazdı.JPM kimi alonso hepsi gitti.bunların hepsi sorunlu mclaren süper zaten

  17. Ya arkadaşım yorum yapmayacamm diyorum tutuyorum kendimi ama zorla yazdırıyorsunuzz…Btün bu yazılan yorumların kimiyle ne alakasıı varrr…ardaşlar burda kurallardan bahsediyorr..Fia mclaren veya diğer takımlara karşı çok sert ama ferrariye karşı değil malesefff..Acı ama gerçek ne yapalım şimdi..

  18. ya mclarenci arkadaşlar yorumlarınızı okurken gülüyorum ve diyecek bşey bulamıyorum..raikkonen ne dese ne yapsa birşeyler buluyosunuz..ayrıca ter dökmeden yarış nasıl kazanılıyo anlamadım bunu açklayablrmisiniz??

  19. işte suçlu Ferrari değil FİA! Nihayet biri söyledi.

  20. O parçayı pitte kimse almıyor çünkü Charlie Whiting'den herhangi bir uyarı gelmedi. "Bana göre" de gelmeliydi ama almadılar diye Ferrari suçlu değil burada

  21. evet Gökhan arkadaşım doğru söylmiş o ekzost parçası çıkarılmalıydı tehlikeli bir durum olabilirdi ya arkada araç olsaydı ve o araca gelseydi kopan egzost sonra bunun açıklaması ne olurdu FIA bu olaya ceza verebilirdi çünkü tehlike arz ediyordu ve ferrari pitte kasti olarak o egzos borusunu çıkarmadı..

  22. Kimi zirveye çıkmadı, çıkarıldı..
    bunu biraz aç bakalım.

  23. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    "Ayrıca cezaların uygulanmasındaki istikrarı sa sorgulayabilirsiniz. Bir çok insan – ve McLaren personeli değil – FIA'nın diğer takımlardan çok McLaren'de hat bulma ile daha ilgili olduğunu söylüyor."

    "Örneğin Fransa'daki yarışta Kimi Raikkonen'nin egzoz stemi kırıldı ve parçaları aracın üzerinde görünür bir şekilde sallanıyordu. Neden pite çağrılıp da gevşek olanın çıkarılması istenmedi. Bu, yarışın dönüm noktası olabilirdi."

    "Sonunda gevşek gövde parçası araçtan uçabilir ve çevrediler veya diğer pilotlar için tehlikeli olabilirdi. Bazı insanlar eğer bu McLaren'e olsaydı takım kesinlikle ceza alırdı diyor." Alın bunu da mı ben söyledim..Haa tabi doğru Stewart ingiliz..Kulpunuz hazır..

  24. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Kimi zirveye çıkmadı, çıkarıldı..Ondan sonra herkes Ron Dennis' e laf söyledi..Söylerler tabi Alonso ve Kimi' ye ayrıcalık yapılmadığı için kaçtılar..Kimi ile bir alıp veremediğim yok.Adamın motor patlatan hırsını bildikleri için pitler ile zirveye taşıyorlar bence durum bu..

  25. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Ve pit Stop görüntülerini dikkatli izleyin kimse o parçayı almaya çalışmıyor bile sadece bakıyorlar..Şu bir gerçek bunu Mclaren yapsaydı yine ceza almıştı..Hiç önemli değil.

  26. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Benim söylediklerimi Lost Boy yazmış.O parça her şekilde pite çağrılan araçtan çıkarılmalıydı..Ve evet o parça bir araca gelse ne olurdu söylermisiniz.O parçanın ağırlığı takriben 1,5-2 kilo kadar..Herkes kimi şöyle kimi böyle demiş bunu niye kimse söylemiyor.Ama doğru sadece pit Stop stratejisiyle yarışan Ferrari için bu çok kötü oluedu.son olarak bir takımda sadece tek pilota çalışılıyorsa ben her zaman muhalefet olurum arkadaş..Ferrari bunu yaptığı sürece bu şekilde konuşmaya devam edeceğim.Barichello yıllarca Schumi' nin arkasında onun başına birşey gelince podyum gördü.Şimdi aynı şeyi Massa' ya yapıyorlar..O yüzden o kiminiz şampiyon oldu..Ve göreceksiniz bu sene Massa onu geçecek.

  27. tolga soydan avatarı

    doğru sorry =)

  28. Pardon dogru 2. pite girdigindede araçtaydı parça.

  29. tolga soydan avatarı

    ''biz çıkartmaya çalışsaydık fazla zaman kaybederdik'' fazla pit stoptan bahsedio.yani 3 pit stop yapıcaklardı içeri girseydi.2.pite girmeden parça koptu

  30. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bahse konu parça 2.nci pitstoplara kadar araçtaydı hatta domenicalinin açıklamasıda bu yöndeydi ''biz çıkartmaya çalışsaydık fazla zaman kaybederdik'' bu arada yeni sloganda ter dökmek olmuş evet her pilot ter döküyor nba deki basketbolcular kadar olmasada yarış boyunca vücutlarının su kaybı 2 litre nba de ise shaq 4 litre kaybediyormuş ;onun için ter dökmek farklı o piste çıkıyorsa ter dökecek emek verecek vermediklerini ve dökmediklerini söyleyende yok kanaatimce sadece yapılması gerekeni yapıyorlar diye saygı duymak saçma hakkını vermek eyvallah fakat bence asıl saygı duyulması gereken kendinden beklenenden fazlasını ortaya koyanlar için geçerli

  31. Egzos parçası zaten pite girmeden önce kendiliginden çıktı arkadasım!!

  32. o parça pit-stpota sökülmeliydi, madem sökülmedi bu risk altında FİA cığımız! nasıl diskalifiye etmedi? Kimi McLaren pilotu olsa FİA aynı ''kıyağı'' yapar mıydı?

  33. Egsoz parçasını Kimi tutup çıkararak arkadaki araca fırlattığı için Kimi'nin de cezalandırılması gerekirdi değil mi? Haklısınız duran bir araca çarpmaktan egsoz parçasını koparmak daha büyük bir suç. Hatta Kimi bu yüzden diğer yarışlardan da men edilsin. McLaren pilotları nasıl yarışılır gösterdiler evet. Mesela 10 turluk benzinle nasıl gövde gösterisi yapılır. Mesela Kova Hamilton'a nasıl yol verir. Pilotlara nasıl eşit davranılınır hepsini saolsunlar gösterdiler bize. Kimi ter dökmeden yarış kazandığını söylemiş bir arkadaş. O araçları kullanan pilotlar frene basmadıkları halde gazdan ayaklarını çektiklerinde 1.3 G'lik bir basınca maruz kalıyorlar ki bu senin bindiğin binek araçların frene asılması ile eş değer. Önce insanların emeklerine saygı göstermesini öğrenelim arkadaşlar. Hiç kimse orda ter dökmeden yarışmadı. Lütfen daha geniş açıdan bakın eğer geniş açınız varsa.!!

  34. Umutbg herşeyi söylemişsin arkadasım fazla söz gerek yok.. 🙂

  35. bi kere kimi de dahil sonuncu olan pilot da dahil yarısı bitirmek için ter döküyor yani olay bu fazla uzatmak istemiyorum….

  36. Bazı Mclarencilerin Kimi düşmanlıgının sebebi açık o kadar yıl mclarende yarıştı şampiyonluklar yaşıyamadılar Kimi Ferrariye gelince ve ilk yılında rüya gibi bir şampiyonluk kazanınca tabiki öle kin kusmaya başladılar ki kimiye anlatılamaz Birde eski pilotları saygı diye bir seyde yok Kiminin Ferraride Zirveye çıkması çok koydu tabiki bazı mclarenci arkadaslara.

  37. çok doğru yasinn .. adamın her yaptığına bişey buluyolarr bu kadarda olmazz.. terr dökmüyomuss hayal mi görüyosunn sen yaa ??? yoksa şaka falan mı yapıyosunn ??

  38. kimi bu şekilde yarış bitiriyor ama hala ter dokmeden oluyor!! biri acıklasın nedir bu kimi düşmanlıgı kendi takımınıza mı istiyorsunuz nedir yani? FORZA KİMİ!!

  39. haklısınn… 🙂

  40. Yasin arkadasım takma boşver bu Gökhan arkadasta çekememezlik gibi bir problem var cevap yazmaya gerek yok sonuç ortada mis gibi bir duble raikkonende 8 puanı cebine koydu o konuşsa ne yazacak ki salla.:)

  41. yaa buna rağmen adama ter dökmedenn kazandığı yarısların bedelini ödüoo diyebiliolarr.. ilginçç gercekten çok ilginçç !!

  42. kimi raikkonen ter dökmeden yarışı bitirip puan almış ter dökmeden.. tabi canım aracı bir turda 2 sn yawaslıyor 7 massa ile 7 saniyelik olan fark 3 turda bitiyor yarıs sonu nasıl gelcek diye adam kara kara düşünüyor ter dökmeden olup bitiyor kesinlikle böyle degil mi? ter dökmeden pole aldı ter dökmeden massa ya fark attı oyle yanii…

  43. tolga soydan avatarı

    bi yerde okumuştum.2005 avrupa GPde yine burdaki gibi sorun yaşamıştı ama orda yarışı sona ermişti.yarıştan sonra röportajda muhabir soruyo F1 den istediğinz bişey varmı. kimi dio avrupa gp si 1 tur kısaltılsn.=) dünde basın toplnaıtısnda gülüodu yine.ıceman ama esprili bi kişilik =). KİMSTER

  44. araç üstü kameradan araç sanki beşik gibi her iki Ferrari de! çok ilginç diğerlerinde bu yok belki Ferrari yeni birşeyler bulmuştur. Sanırım gp2'de ön kanadı kırıkken finish gören bir pilot diskalifiye edilmişti puanları iptal edilmişti.

  45. hala bazı şeylerii kabullenmeyen arkadaslar var.. o araçla Kimi bu yarısı bitirebildiysee büyük bi başarıı !! üstelik 2. olması daha da büyük bi başarı.. buna rağmen bedel falan ödediği söyleniyoo.. anlayamıorum acıkcasıı ..

  46. gökhan :))

  47. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    O parça bir araca isabet etseydi, suçlu yine arkadan gelen araç olurdu merak etmeyin..FIA niye bu kadar arkasındasın sen bakayım deyip 10 sıra falan ceza verirdi..Konu Ferrari olunca FIA bir garipleşiyor.Rai' ye gelince ter dökmeden kazandığı yarışların bedelini ödemeye devam ediyor..McLaren pilotları cezaları ile arkadan başlamalarına rağmen bir yarış nasıl olmalıdır onu gösterdiler ikisinide tebrik ediyorum..

  48. Tam bir raikkonen hayranı oldugum içn öncelikle raikkoneni bu aracla tamamladıgı içn cok tebrik ediyorum.ama raikkonenin sanssızlık yuzundn kaçan galibiyetleri,puanlara İçim yanıyor.Ona HErzmn 1.ligi yakıstırıorum ..

  49. Sinan Şahin avatarı

    "araç neredeyse bir kaç defa durma noktasına geldi" bu araçla yarışı tamamlaması büyük bir başarı.

  50. (PrinceOfTheFormula): aracın iciyle dışı bir olmuş bu yarışı bitirmesine hatta ikinci olarak bitirmesine cok sewindim 0 puan almaktan daha iyidir:) kaldıki kimi de bu deligi gordukten sonra 8 puan alıp yarısı bitirdigine sewinmiştir…

  51. Yanlız felaket delik açılmış tvden bu kadar görünmüyordu.

  52. e yani bende yarışırken beni 2 sn ye yavaşlatan seyin ne oldugunu merak eder bakardım.:)

  53. cidden helal olsun… 2. olması büük basarı…
    yinede hayal kırıklığı yasaması cok doal… 2.iliği haketmiodu ama o arabayla bu sonuc cok iyi…

  54. şu şanssızlıklar Kiminin peşini bi bıraksın artık yaa! başka birşey istemiyorum!! zaten kimi normal kosullarda yarısı alıp götürürdü … herkesinde gördüğü gibi…

  55. Helal olsun Sana Bu Soguk Kanlılık Durum Degerlendırmesı Mantıksal Hareketler. En Önemlisi Kişiliğinin Böyle Olması Takdir'e şayan.. Tebrikler Kimster..

  56. ogun savaş avatarı

    Kimsenin dikkat etmediği bir nokta var.Kopan egzoz parçası çok tehlikeli bi durumda ya arkadan gelenlerin aracına gelseydi bunu düşünmeleri gerekliydi FİA NIN ÖZELLİKLE BU KONUDA ÇOK HASSAS OLAN FİA SON YILLARDA ARAÇLARDA BU ŞEKİLDE OLDUĞUNDA TAKIMLARA PİT E ÇAĞIRMASINI SÖYLÜYORLARDI.BUNU MCLAREN VE DİĞER TAKIMLARDA ŞAHİT OLMUŞTUK.BU KADAR TEHLİKELİ Bİ DURUM VARKEN NİE ÇAĞIRMADI GERÇEKTEN DÜŞÜNDÜRÜCÜ.KOPTUĞU ANDA YA YANINDAN GEÇEN Bİ ARACA İSABET ETSEYDİ!!!!!!

  57. tebrik ederim kimi elnden geleni yaptın ve 8 puanı aldık..spiker her kimi raikkonen deyişinde yerimden zıpladım..ama sonunda rahat bi nefes aldık..forza ferrariii

  58. tolga soydan avatarı

    alonso tam 500.kimi 499 olmuş.kazansaydı 501 olucaktı =(

  59. Yarış dışı kalma ihtimali de vardı. İyi kriz yönetti puanı ve 2.liği aldı. Bu arada Alonso tam 500de ya da ben yanlış bakıyorum. 😀

  60. tolga soydan avatarı

    sıcaktan araba eridi.kiminin ICEMAN lığı olmasa yanardı herhalde =)=)=)

  61. Bir videoda izlemiştim ya Mclaren ya da REnault fabrikasıydı bu egzosların hala elle yapıldığını çünkü çok ince kıvrımların makinalarla verilemediğini belirtiyordu. Sonuçta çekiçle demiri ıslah ediyorlar. Bunun olmasını bu yüzden tuhaf karşılamadım

  62. (PrinceOfTheFormula): gercekten cok buyuk bir iş başardı yarısı 1. bitirseydi 501. puanına ulasacaktı 499 da kaldı:) ama yarısdısı kalacak diye hop oturdum hop kalktım allahtan korktugumuz basımıza gelmedi rahat bir şekilde birinci bitirilebilecek yarısta ikinci olmak elbette kötü ama kötününde kötüsü olup yarıs bitmeyebilirdi elimizdekiyle yetiniyoruz her zamanki gibi:)

  63. bravo kimi yapabileceğinin en iyisini yaptın bravooo….

  64. tebriklerr sana !! her zamanki gibi zor olanı basardın genee.. üstelik 1. olabilcek şansın wardı ama olmadıı.. sağlık olsun.önümüzde 10 yarıs war daha.en hızlı turlarıı attın! haketmedin 2.liği ama yapıcak bişey yokk.. böyle devam..
    Goo Kimii

  65. AbuzerKanliKavakli  avatarı
    AbuzerKanliKavakli

    kimi alkışı haketti gerçekten bu yarışda finish e kadar getirmekle aracı..kiminin ferraride ne kadar değiştiği göze çarpıyor önceden gereksiz zorlamalarla yarış dışı kalan kimi ferraride sorun bile yaşasa aracı finishe getirmeye çalışıyor!

  66. tolga soydan avatarı

    egzoz nasıl çıkar yani gerçekten ilginç.kiminin dediği gibi yarışlarda oluyo böle şeyler.kötü anlarda puan almak önemlidir.

  67. kiminin aracından bi egzos fırlamamıştı onuda gördük :)))) yakında motor falanda düşer…

  68. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    tebrikler kimi …

  69. tolga soydan avatarı

    ben bi ara düşündüm egzozdan hava çıkmıyo.kokpit çok sıcaklamışmıdır diye düşündüm.kimi ye kameralar her döndüğünde yüreğim ağzıma geldi.motor sorun yoktur inşallah

  70. Rakkathebest  avatarı

    cok buyuk bır ıs basardın kımı bu aracla umarım hersey daha ıyı olur

  71. motor zarar gördümü acaba

  72. ne diyim helal olsun sana

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir