Hamilton, Mercedes Kararında Haklı Olduğu İçin Mutlu

yazar:

kategori:

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte Mercedes ön gruba daha yakın bir görüntü çizerken eski takımı Mclaren oldukça gerilerde kaldı.

Kendisini eleştiren Stirling Moss ve Jackie Stewart gibi isimleri haksız çıkaran Hamilton “Ne konuştuklarını bilmiyorlar.”

“İnsanların haksız olduğunu kanıtlamak güzel. Herkes, özellikle de eski sürücüler benim kararımın gelmiş geçmiş en kötü karar olduğunu söylüyordu.”

“Mercedes çok iyi iş çıkardı ve takımımdan, aynı şekilde kararımdan gurur duyuyorum.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton, Mercedes Kararında Haklı Olduğu İçin Mutlu” için 69 yanıt

  1. Mclaren bayağı düzeldi.Artık puan mücadelesi veriyor.Okuma yazma biliyor musun diye sormuşsun evet biliyorum.Sana başkası mı yardımcı oluyor?

  2. Anthrax kardeş mercedes motoru arıza vermedi ama bi b…k yaramadı bumu senin yarış arabasından anladıgın.araç 1 dak fark yiyecek sen bunu görmeyecek motorum patlamadıgıyla övüneceksin.mclaren hamıltona hiç olmassa mücadeleci bi araç vermişti mercedes 3 yıldır şumiye bunu bile yapamadı araç yavaş çok bariz bunu anlamak için müneccim olmak lazım degil attıgı tur zamanlamana bakman yeterli tabi okuman yazman varsa.varmı

  3. çok sert :))

  4. sabırla okudum ne yazacak diye arkadasım senin yerin burası degil git lise duvarlarına yaz sen :D:D

  5. Tek yarış sonrası bu düşünceye kapılmak ne kadar sağlıklıdır?

  6. mercedesten bircacık olmaz arkadaşlar.shumi de 5.likler 4.lükler kazandı ama potansiyel bu kadar.bu araba bu kadar.yarışın başlarında anladım mersedecin yavaş olduğunu.redbul,ferrari bir anda arayı açmaya başlamıştı bile.bir düşünün araç gerçekten hızlıysa neden öndekilerden kopsun??*tek turluk ö.arabası.ö.yorulunca bitiyor işte.çok geçmedi lotus ta dayandı zaten karaoğlana gerçi bir anlamda seviniyorum böyle olmasına,shumiye çamur atanların görsünler işte ham gençti,aradığınız adamdı ne oldu tısssss.ah shumi belki milliyetçi düşünüp alman takım alman pilot şampiyon almanlar diye düşündün ama redbull da falan yarışabilseydin keşke bir iki şampiyonluk daha görebilirdik.thanks shumi.

  7. mclaren lewis'in yerine onun kadar iyi bir pilot alabilseydi mclaren taraftarları ona karşı şimdi oldukları kadar öfkeli olurlar mıydı bilemiyorum. ama böyle bir şey zaten olamazdı çünkü griddeki en iyi 4 pilottan 3'ü daha önce mclaren'dan koşarak kaçmış pilotlar. 🙂

  8. her iki taraf da birbiri için emek vermiş işte. lewis de mclaren'a yarış kazandırmış, mclaren da lewis'e yarış kazandırmış. ne saçma bir tartışma bu.

  9. Hayat maddi imkansizliklar yuzunden istemedigi isleri yapan milyonlarla dolu F1'e girme isi de oyle basit bir is degil atip tutmayla olacak isler hic degil emin ol ne Lewis'ler imkansizliktan kaybolup gitmistir. Senin sandigin kadar basit seyler degil bu isler

  10. o kadar yetenekli birisi illaki bir şekilde farkedilir sen sorun yapma. mclaren farketmese başkası farkedecekti. mclaren hayrına almış gibi de konuşma. adam dünyanın diğer genç yetenekleriyle beraber ödül törenine katılıyor ron dennis'e gidip sizin takımınızda yarışmak istiyorum diyor, ve bunu yaparken sadece 9 yaşında. mclaren'in teklifinden 4 sene önce. düşün, mclaren'la anlaşmadan önce ron dennis ile aynı ortamda bulunabilecek kadar başarılı ve önü açık. yani zaten fark edilmiş ve başarılı. yani er geç girecekti f1'e mclarenli veya mclarensiz.

  11. Ne diyeceklerdi.? Bu kadar inanmayın herşeye. McLaren ile Hamilton büyük sorunlar yaşadılar. 2 Tarafta mutsuzdu.

  12. Nereden biliyorsun Mc laren olmasa da F1'e girecegine? Fakir bir aileden geliyor Lewis Mclaren gibi bir dev elinden tutup imkan saglamasa belkide bambaska islerle ugrasiyor olurdu suan F1'e okadar uzak ki yorumlarin duyan da Oss ile F1'e giriliyor sanacak karting organizasyonlarini kazanan binlerce genc var birileri elinden tutmadi diye bambaska alanlara savrulan! Hayata uzaksin F1'e uzaksin gelip Lewis'i Mclaren kazandirmadi iddasinda bulunuyorsun ne sacma!

  13. Alonso takimi casusluk skandalinda fiaya gammazladigi icin takimdan gonderildi.veya kendi gitti.

  14. Tek bir yarışta anlamış yani…

  15. tolga  birinci avatarı
    tolga birinci

    Tek dilegimdir su cok konusanlari susturmasi

  16. O yüzüne dahi bakmayan Mekanikerler nasıl oluyorda böyle bir video hazırlayıp onun hakkında çok güzel şeyler söyleyebiliyorlar ? Adamların Lewis diyince yüzleri gülüyor.her söylenene inanmamak lazım.

    *************.youtube.com/watch?v=rpNoRDcitS0

  17. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Bu sene olacak dersin
    Ferrari gelişti dersin
    Redbull sorun yaşıyor dersin
    Schumacher gitti dersin
    Hamilton 30 tur yiyecek dersin
    Grosjeanı korkuttular dersin
    Webbere kazandırmazlar dersin
    Massa kobay dersin
    McLaren çürük dersin

    ama…

    Kimi Matias Raikkonen ''ICEMAN'' kupayı elinden çeker alır HEVESİN KAÇAR.

  18. Eyvallah. Emre deyince üstüme alındım haliyle. 🙂

  19. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Yok o meseleyi daha önce hallettim.Bu başka bişey.Ayrıca ben Emre diye sana seslenmedim royal kardeşimize hitab etmiştim.Senin isminde olunca kendi üstüne alınmayasın.Sana Tahsin derim.

  20. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    😀 2012 sezonu sonunda 4 aylık askerlik çıktı.Ona gitmiştir.Nasıl geçti acaba.

    BİR DAHA DÜŞÜNSEKMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ACABAAAAAAAAAAAAAAA,FERRARİ GARAJINA BİR KURTÇUKMU DÜŞTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ACABAAAAAAAAAAAAAAA 😀

  21. raikkonen hariç tüm gride istikrar öğretecek kadar istikrarlıydı 2012 sezonunda. istikrar sorunu kalmadı artık.

  22. adam yarışmak istemedikten sonra sözleşmede ne yazarsa yazsın. mclaren gönderdi sayılmaz bu. adam yarışmak istemiyor zorla yarıştırırsan adam sonunculuk alır, parasını da alır, iki taraf da zarar eder. sonuçta anlaşmada 'şu sonucu alacaksın' diye bir madde de yok. yani alonso'nun ayrılmak istediği ve ayrıldığı apaçık. seçme şansı mclarende değil, alonsodaydı. kalabilirdi, ayrılmayı seçti. 'göndermek' gibi bir durum yok. ancak 'ayrılmasına kanun içinde yol açarak izin vermek' olabilir.

  23. Askere falan mı gittin? Tekrardan hoş geldin. :))

  24. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Burdayım minardi.Yoklamada bulunamadım kusura bakma.

  25. şampiyonluklar galibiyetler poller tek taraftan gelmez. takım ona galibiyetler kazandırdıysa o da takıma galibiyetler kazandırdı. aldığı pol ve galibiyetlerin çoğunda takım arkadaşları sürünüyordu. lewis üst düzey bir pilot. mclaren olmasa da ilk 3-4 takımdan birine gider, yine galibiyet pol ve şampiyonluk alır. ama mclaren artık en hızlı aracı yapamadıktan sonra hiçbir tehdit oluşturamaz. galibiyet belki button'ın sevdiği kumar yarışlarda zorla alabilirler ama, pol almayı mclaren unutsun.

  26. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Burdayım Tahsin. Biraz işlerim vardı evimden şehrimden uzaktaydım.Şimdi buralardayım.Endişeye yer yok.

  27. Vay be ne çok müneccimbaşı varmış bu forumda.Sanki Nostradamus hortlamış foruma gelmiş.Sanki izledikleri bir filmi anlatıyorlar.Mclarenin düzeleceğini Mercedes'in kötüye gideceğini nereden biliyorsunuz.Mclaren en son ne zaman şampiyon oldu.Bir araştırın bakalım Mclaren Pejo motoru ile kaç yarış kazanmış.Kaç yılı yarış kazanamadan geçirmiş.Ferrari bile nerdeyse sonsuz kaynağa rağmen yirmi yıl şampiyon olamadı.Bu komedyenler bir zamanlar yanan mercedes motoruna gülerlerdi.En son ne zaman yandı?Monacoda araçta yangın çıktığında bile çalışıyordu.

  28. şampiyonluklar galibiyetler poller tek taraftan gelmez. takım ona bu başarıları verdiyse o da takıma bu başarıları verdi. hamilton'un kazandığı zafer ve pollerin çoğunda takım arkadaşları sürünüyordu. hamilton üst düzey bir pilot, mclaren olmasa bile illaki ilk 3-4 takımdan birine gider, yine galibiyet, yine pol yine şampiyonluk alabilir. ama mclaren artık öyle ortalama araç yapıp da kimseyi tehdit edebileceğini düşünmesin.

  29. Aynı kapıya çıkmıyor muyuz sonuçta. Hamilton, McLaren'in gelişimi sayesinde kazanmadı mı o yarışları. Ben Hamilton kötü pilot demiyorum ki. Sürekli dile getirdim bunu. Şuan McLaren'in kadrosunda bir Hamilton yok. Ama McLaren'in sorunu zaten pilot değil. Araç. Üstelik Hamilton'ın ne kadar kırılgan biri isim olduğunu da biliyoruz. İstikrarı yok.

  30. Alonso kendisi ayrılmadı. Kapı gibi sözleşme vardı McLaren'in elinde. İstemese bile Alonso paşa paşa yarışacaktı o takımda. McLaren huzuru bozduğu için gönderdi Alonso'yu. Alonso'da ayrılmak niyetinde olduğu için ayrıldı. Haa Alonso'nun gitmesine zerre üzülmedim. Dünkü haberlerde de herşey ortada. Başka takımlarda bile kollanılması isteniyor. Ama Hamilton için Alonso'yu harcamakta hataymış. McLaren mekanikerinin açıklamalarını hatırlatmak istiyorum.

    ''O herşeyi kameralar önünde gösterirdi. Kameralar varken gülücükler saçıp mekanikerlere selam verirdi. Ama kameralar yokken yüzümüze dahi bakmazdı''

    Yani demek istediğim Hamilton'da sütten çıkmış ak kaşık değildi. Kimsenin pilotluğuna laf ettiğimiz yok zaten.

  31. yanlışın var, hamilton bunu anlaşma imzalamadan önce biliyordu, kış testlerinden önce söyledi o dediklerini.

  32. Nankör ben miyim yoksa Lewis'mi. Ona şampiyonluk, galibiyetler, poller, podyumlar veren takımına karşı nankörlüğü kim yapıyor herşey ortada. Daha 3-4 ay önce McLaren benim yuvam arka kapıdan değil ön kapıdan çıktım diyen Lewis neden son aylarda sürekli McLaren'e laf çakma derdinde. Hani yuvasıydı. Neden 1 yıl ara vermeyi bile düşünmüş. Neden sürekli bir kıyaslama derdinde. Lewis eleştirime şaşıranlara şunu söyleyeyim ben Pilot değil Takım tutarım. Hamilton'la devam etmek isteyenler zaten ediyor. Bu beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren tek şey McLaren'dir.

  33. Eray Parlak avatarı

    Sene sonlarına doğru Hamilton: ''Ben şampiyonluk mücadelesi veremiyeceğimizi bilerek buraya geldim. Burda mutluyum 2014 için çoktan çalışmalara başladık…''

  34. Ooooo Alonso'yu koruma ve kollama bakanı Tahir hoşgeldin. Nerelerdeydin. 2012'nin son yarışlardan sonra kaybolmuştun senin için endişelendim.

  35. nerdesin yaw? herkes tam tekmil sen yoksun? nebuuuuuuu sesin gelmiyor nebuuuuu

  36. Raikkonen'i kimse yollamadı. McLaren, Raikkonen'le devam etmek için şartları sonuna kadar zorladı ama Raikkonen'in canına tak etmişti. Ferrari onun için en uygun takımdı. Amacı şampiyon olmaktı ve oldu. Ama şampiyon olduktan sonra motivasyon anlamında büyük bir düşüş yaşadı ve 2009 sonunda takımdan gönderildi. Onun gitmesi için iyi bir neden vardı Şampiyon olmak. Ve bunun için gideceği en iyi takıma gitti; Ferrari'ye. Hamilton durumu tam tersi. Ferrari'ye ve Red Bull'a gitseydi iyi bir adım atmış olacaktı ama bence yerinde saymayı bırakın geri adım attı.

  37. Haberi şöyle baştan 2 kere daha okudum. Sonra dedim heralde ben de bir sorun var.İşyerinden arkadaşıma okuttum onda da durum aynı.Emin olmak için bir kez daha okudum ama yok. yok abi yok. ALonso lafı hiç biyerde geçmiyor.

  38. malesef gerçekleri yazmak gerekiyor. alonso ve hamilton griddeki en iyi 2 pilot. buna lafım yok. ancak alonso'nun neler yaptığı da ortada. görmezden gelemem.

  39. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Lewis- McLaren tartışması bile Alonso olmadan olmuyor.Baksana profesyonel milli boksörümüz Emre bey durduk yere Alonsonun 6 yıl önceki kariyerindeki konuşmaları saymaya başlamış bile.Lafa da geldi mi ; sizler adamı sevdiği pilottan bile soğutursunuz der ve Alonsonun tüm çamaşırlarını yazacağım diye tehdit eder.

  40. ya ne yaptı hemılton mercedes için sanki 1.olmuşlar gibi konuşuyor.5.olmuş daha laf ediyor mclaren iyiye gider ama mercedes zor gider 3 senedir aynı hikaye mclaren geçen senelerde 1.oynarken iyiydide şimdimi kötü oldu.kaç kere saçma sapan kaza yapan kendisi merecdesle birlikte hamıltondu yok olup gidecek merak etmeyin

  41. bunların hepsinin nedeni nankörlük. hamilton mclaren hakkında aşırı baskı olmasından başka tek bir kötü söz söylemedi. diğerleri hep kendisiyle, kendi kararıyla mutlu olduğuyla ilgiliydi. ama insan nankör olunca, kendi tuttuğu taraftan ayrılanı düşman ilan ediyor, sürekli çamur atmaya çalışıyor. kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş ya, o durum.

    bakalım önemli olan mclaren mi kimler gelir kimler gider mclaren hep yarış kazanır mı, yoksa bu kazanılan yarış sayıları pilotlar çok çok iyi olmadığı için azalır mı göreceğiz önümüzdeki senelerde.

  42. Canım güncelleme dönemi bi gelsin göreceğim ben seni.

  43. Bir zamanlar Alonso ve McLaren fanlarının tartışmalarına şahit olurduk hatta zaman zaman Lewisi savunmak için günlerce karşılıklı yazışır hep biz haklıyız modunda olurduk.Şimdi bakıyorumda o kavga sona erdi sıra Lewis-McLaren tartışması başladı.yazık hiç birşey söyleyemiyorum bu duruma.

  44. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Tamam Alonso ve Hamiltonda karakter sorunları vardıda Raikkoneni neden yolladılar?Zaten en büyük hata buydu.Onuda tutamadılar takımda.Montoya da fena değildi.Onuda tutamadılar.İstermisin Buttonı yollayıp Pic yada Chiltonı alsınlar?Neden bilmiyorum ama pilotları elinde tutamıyor McLaren.İstememe noktasına gelene kadar ipler kopmuş oluyor.

  45. mclaren zaten alonso'yu göndermedi. alonso kendi ayrıldı. mclaren'in yaptığı tek şey politikalarından vazgeçmemekti. doğru olan da buydu.

    hamilton mclaren'den 1. pilot olmadığı için falan da ayrılmadı. hamilton hakkında duyabileceğim en saçma şeyi yazdın tebrikler. adam daha 2012'yılında, şampiyonluğa oynasam bile, button'ı takım emriyle geçmek istemem, yarışarak geçmek isterim dedi.

    mercedes'e geçtiğinde, ross brawn hamilton'ın kesinlikle 1. statü gibi birşey istemediğini, sadece eşitlik istediğini söyledi.

  46. McLaren istese Alonso'yu göndermeyebilirdi. Sadece Hamilton'a güvendiler ve onun kendileri için yeni Senna olduğunu sandılar. Ama yanılmaları 6 seneyi aldı. Peki Hamilton McLaren'den niye ayrıldı. Para için değil diyorlar. Ben sana söyleyeyim neden ayrıldığını. Hamilton'da McLaren'deki eşit politikadan dolayı ayrıldı. Mercedes ona tıpkı Alonso gibi tıpkı Vettel gibi tek pilotluk garantisi vermese Mercedes'e gitmezdi. Tekrar yazıyorum. McLaren bir çocuktan kurtuldu.

  47. lewis 2 saniye yavaş araçla yarış kazanır demiş miyim? oku bakalım, ne demişim;

    ortalamanın biraz üstü araç ver, adam kendini yırtarak yarışı kazansın

    2009'un ilk yarışlarında mclaren ortanın üstü müydü? hayır. o araç geldiğinde, pist de macaristan gibi yeteneğin ön planda olduğu pist olunca zafer geldi.

    okuduğunu anlama sorunu var sende. ben mclaren'e 2009 sezonunda kazandığı yarışları hamilton kazandırdı dedim. tüm kazandığı yarışları hamilton'a borçlu demedim.

  48. lewisi f1 dünyasına kim mi kazandırdı? lewis mclaren olmasa da yeteneğiyle er geç f1'e girecekti. ayrıca, mclaren lewis'i hayrına almadı. adam kartingden beri girdiği tüm yarışlarda rekabetçi olan biriydi. lewis gelecek vaadetmese, mclaren lewisin yararlı olabileceğini düşünmese hayatta anlaşma imzalamazdı.

  49. zaten daha başta ''alonso'yu harcamamalıymış'' demek, alonso'nun 1. pilot olma isteklerine boyun eğmek, yani mclarenin devamlı süregelen politikasından vazgeçmek demektir. alonso'yu kimse harcamadı. mclaren'in eşitlik politikasıyla yarışmak istemedi, ayrıldı. ortalıkta harcanan kimse yok.

  50. mclaren'i benden daha mı iyi biliyorsun? 🙂 son yorumun da tam çevir kazı yanmasın durumu olmuş. ama kaz yanmış.

  51. Lewis'i F1 dunyasina kim kazandirdi?? 6-7 yasinda elinden tutup bugunlere getirmese Lewis Lewis olabilecek miydi? Once takim sonra pilot Mc Laren Lewis'ten once yarislar kazanmadi mi? Sampiyonlar kazanmadi mi? Lewis gider Mc Laren gene kazanir yorma kafani yine tutar 6-7 yasindaki cocuklarin elinden yine kazanir yarislar sampiyonalar!

  52. Lewis 2009'un ilk yarışlarında nerdeydi. Kazandırdı mı yarış falan. McLaren Macaristan'a büyük güncelleme ile gelmese Hamilton o yarışı kazanabilir miydi? McLaren'den bahsediyoruz. Spor tarihinde her 4 yarıştan birisini kazanan takımdan bahsediyoruz. McLaren'den kimler gitti. McLaren hep yarışlar kazandı şampiyonluklara oynadı.

    Komik yorumlarınla kendini gülünç duruma düşürme. Lewis kazandırmışmış. Alonso'da zamanında McLaren'e 0.7 sn kazandırdım diyordu. Ama gördük ki bunu hiç bir zaman yapamamış.

  53. Bunu bana öğretecek en son insanlardan birisisin.

    Senden çok daha iyi biliyorum McLaren'i yorma kendini. Burada demek istediğim. Hamilton yerine Alonso'mu kalmalıydı durumu. ALonso'yu sevmediğimi belirttim zaten. Karaktersiz demiştik çoğu zaman ama aynı durum Hamilton içinde geçerliymiş.

  54. bir de şu var tabii: çocukça triplere giren olgunlaşmamış.

    hmm, yahu çocukça triplere giren kim, eşit şartlarda yarışmayı kabullenemeyip amerikada araçtan el hareketi yapan alonso değil mi? macaristanda pist üstünde hamilton'u bekletip son turunu atmasına engel olan değil mi? eşit yarışmayı kabul edemeyip takımdan ayrılan değil mi? almanyada telsizden this is ridiculous diyen değil mi? tur başına 1.5 saniye fark eden kanadı pek fark olmuyor deyip adama seçtirirseniz, button ile arasında 1 saniye fark olursa, adam da bunu paylaşır twitterda. birileri de mclaren nasıl bu kadar fark yapacak kanadı bilemedi demez, çocukluk der.

  55. hamilton için alonso'yu kimse harcamadı. alonso 1. pilot olmak istedi, mclaren politikalarından vazgeçmedi, alonso ayrıldı. eğer biri harcanacaksa o hamilton'du, mclaren de bunu tercih etmediği için alonso ayrıldı.

    mclaren'de de 1. pilot 2. pilot olsa, 2. pilot neredeyse test pilotu gibi olsa hamilton da en az alonso kadar 'komple' görünürdü merak etme.

  56. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Bu sözler için daha çok erken geçen yılda MGP iyi başlamıştı ama 3 – 5 yarış sonra döküldüler.

  57. Kim ne derse desin. McLaren hala olgunlaşamamış çocukça triplere giren birisinden kurtuldu. Hep diyorum pistteki en hızlı pilot ama ne yazık ki hiç bir zaman komple pilot olamayacak.

    Alonso'yu sevmiyorum ama şöyle geçmişe bir baktığınız zaman Hamilton için Alonso'yu harcamamaları lazımmış. Bunu anladım ben.

    Adam içten içe seviniyor belli ki. Hatta McLaren'in yavaş kalmasını oldukça mutlu karşılamıştır. Ama Formula 1 bu belli mi olur. Sezon ortasında McLaren büyük bir atılım yapıp tekrar zirveye konarsa Mercedes ise yine önceki sezonlarda olduğu gibi sürekli geriye giderse Hamilton acaba ne diyecek.

    Başarılı olmasını istiyorum umarım biraz adam olur biraz olgunlaşır ve yeteneğinin karşılığını alır ama destekleyecek miyim? Sanmıyorum.

  58. mclaren mi lewise yarış kazandırdı lewis mi mclarene yarış kazandırdı? aynı aracı ve aynı sezonu bugün button'a ver o araçla yarışı kazanamaz. kazandığı macaristanda takım arkadaşı 5. yarış kazandığı singapurda takım arkadaşı 7. sezon geneli sıralamalarda zaten fark devasa.

    ortalamanın biraz üstü araç ver, adam kendini yırtarak yarışı kazansın, sonra ''mclaren lewise yarış kazandırdı'' yok daha neler. lewis mclaren'a yarış kazandırdı olacak o.

  59. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    babam sezon ortasında "Lewis Mercedes'te mutlu değil" diye haberler çıktığında lazım olacak bu yorum sana, şimdiden sakla bir yerde. Hamilton sene sonunda Perez kadar puan toplayamayacak. Koca Schumacher'ın başını yemiş takım bu takım, Lewis ne ki MSC'nin yanında?

  60. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Senin sınırlarını aşar o işler koçum, Mercedes bakarsın 2 sene sonra F1'den çekilir, ama McLaren hep bu camiada kafaya oynayacak. Bir yarış kötü gitti diye yerin dibine sokma eski takımını, seni onlar yarattı koçum, adam ol

  61. Cuneyt Gokturk avatarı
    Cuneyt Gokturk

    Geçtiğimiz hafta sonu çok iyi iş çıkardı gerçekten. Araç lastiklere iyi davransaydı podyum finish yapabilirdi. Tebrikler HAM.

    Umarım bu sene MSC'nin yaşadığı sıkıntları yaşamaz ve güzel bir sezon geçirirsin..

  62. Cok erken bu aciklama Lewis usta. Sunu unutma son yillarda en kotu basladigi sezonda (2009) bile sana yaris kazandirdi Mc Laren ve o geri donusu yapabilecek tek takim da Mc Laren'di. Yaptigi guncellemelerle araci daha da geriye goturen Mercedes sence bunu yapabilir mi? Mc Laren en gec Avrupa'da rekabetci konuma gecer ama peki ya Mercedes? Oralarda Q3'e kalabilecek mi?

  63. mert akkaya avatarı

    lewis mercedesi bir üst basamaga çıkardı kaybeden mclaren oldu onlarda bunun farkında

  64. "İnsanların haksız olduğunu kanıtlamak güzel. Herkes, özellikle de eski sürücüler benim kararımın gelmiş geçmiş en kötü karar olduğunu söylüyordu."
    GR8 !!!
    >:)

  65. Sezon içinde Mclaren yedirir bu lafları sana

  66. İsterlerse haklı çıksınlar hiç umrunda olmasın Lewis sen mutlu oldugun yerde ol yeter.

  67. lewis redbulları nasıl yenerim diye derin planlar içinde 🙂

  68. the best player Kevin Durant avatarı
    the best player Kevin Durant
    Kendisini eleştiren Stirling Moss ve Jackie Stewart gibi isimleri haksız çıkaran Hamilton "Ne konuştuklarını bilmiyorlar."

    helal olsun hamilton, şu kendini bilmez eleştirmenlere güzel kapak yaptın 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir