2013 Avustralya GP'nin Yıldızı Kim?

yazar:

kategori:

Yorumlar

“2013 Avustralya GP'nin Yıldızı Kim?” için 58 yanıt

  1. Bu Vetteli kimse sevmiyor 😀 😀

  2. arkadaş aklınca ti ye alıyor.muhtemelen kendisi vettelci yada anti alonsocu.bu tipleri pek kaale almamak lazım .

  3. Raikkonen06  avatarı

    O kadarda abartma istersen geçen sene bile 2 saniyeydi o kadar açıklama yaptılar geçen yıldan çok daha hızlıyız diye nereye gitti bu hız? ,:)

  4. Raikkonen06  avatarı

    Aslında cevap baştan belli tabikide iCeMaNNN

  5. site adminlerinden birde en çok taraftar hangi pilotta şeklinde bi anket yaparsa eğlenceli olur.altına atılcak yorumları şimdiden düşünemiyorum 🙂

  6. hahahaha nice nice

  7. yarışın yıldızı kesinlikle alonso çünkü kendisinden 3 5 saniye hızlı olan red bullu geçti 😛

  8. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Abartmıyorum.Sadece haberi vardır diyorum.Takım emrini sadece Ferrari yapıyor demedim.Ama Alonso bu kadar iyi bir pilotaja sahipken Massa gibi bir vasat pilotu takım emrine ihtiyaç duymadan yenebilmeli herzaman.Alonsonun tek zaafı takım emri değil.F1 spor değil,Yarış manipüle edildi,Neweye karşı yarışıyorum,Massa şansına podyuma çıktı gibi açıklamaları.2007 öncesine dönüyor bazen ve sonra düzeltiyor durumu.Bir şampiyon pilot için bu kadar sızlanması yersiz.Pilotajına laf edene zaten burdan selamlarımı yolluyorum.

  9. Az bekleyin mısır bitti yenisini koyayım ocağa 🙂

    Bu arada hoşgeldin 😉

  10. Abartmayı o kadar seviyorsunuz ki.Biraz daha zorlasaydın Alonso'nun yaptıklarını Breivik ile kıyaslayacaktın.Neyi biliyorsunuz da eleştiriyorsunuz arkadaşım ? Alonso mu söyledi gitsin duvara çarpsın diye ? Siz olaylardaki Alonso payını nereden biliyorsunuz ? Alonso sana gelip "Ben yaptırdım" mı dedi ? Ya takım emri ? O hepten saçmalık.Hangi takımda takım emri yok zannediyorsun ? Sadece Ferrari mi yapıyor bunu ? Emin ol ki takım emri yapanlar arasına en masumu Ferrari.En azından açık açık yapıyor ! Diğer takımlar gibi çaktırmadan yapmıyor,ve ya yapıp da "Yapmadık !!" demiyor.Bir pilotu takım emrinden dolayı eleştirmek nasıl bir mantıktır ? O zaman Schumacher'i ne yapalım ? İtin bir yerine sokmamız gerek o zaman Schumacher'i ? Bak daha Hamilton'u,Vettel'i falan saymıyorum.Direkt en büyükten örnek verdim.Ha Allah razı olsun (!) pilotajına laf etmemişsin bari.Bazı kendini bilmezlere göre pilot da değil kendisi.

  11. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Orda dur bilader! F1 demek takım arkadaşını duvara çarptırmakmı?yada bu saçmalık diyerek takım arkadaşını geçmekmi takım emriyle?Bana takım emirleri tarihini anlatma şimdi.Alonsonun defteri dolu bu olaylarla.Ben diyorumki bu pilotun karakteri (bozuk demiyorum) böyle çıkarcı,böyle egoist,bu kadar ben merkezli olmasaydı şimdiye 5 yada 6 şampiyonluk almıştı.Bütün rekorları kırmıştı.Ama bu karaktere sahip olduğu için,herşeyden haberi olup sonrada kenara çekildiği için antipatik geliyor.İnsan bir şampiyona yakıştıramıyor.Yoksa eğer burda sadece pilotaja göre pilot destekleyeceksek o zaman Armstronga helal olsun dememiz lazım.Senle bu bisiklet olayını konuşmuştuk.Alonsonun yaptıkları onun yaptıklarının 1 2 basamak altı.Hepsi o kadar.Olaylar bazında değil,yapılış şekli açısından.Eğer sadece pilotajı baz almak isityorsan f1 izliyoruz diye o zaman ben sana şapkamı çıkararırım ve burda tek kişiye bile Alonsonun pilotajına,yeteneğine,hırsına,azmine laf söyletmem.Zaten Alonsonun eksi yanları olmasa herkes Alonsocu olurdu onuda bilin.Herşeye rağmen Vettel olacağına Alonso olsun.O daha fazla hakediyor.

  12. "Biz Alonso'yu seviyoruz,çünkü çok iyi biri." diyen birini sen hiç gördün mü ? Allah aşkına bana bir tane örnek ver,ben de diyeyim ki haa bu adam uçmuş.Peki ya Raiciler ? Ben bir örnek vereyim sana:

    …Gridde Raikkonen kadar dürüst biri yok,işte bu yüzden seviyorum seni…

    Senden binlerce kilometre uzaktaki bir pilotu sırf dürüst gözüktüğü için sevmek ? Ve ya dürüst olmadığına karar verdiğin için nefret etmek ? Burada BBG evi yapmıyoruz bilader.Formula 1 izliyoruz.

  13. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    ismini cismini bilmem ben. pilot olarak ofsayttasın haberin olsun.neyse senin pilotununda yeri bizler için değişmiyor işte.pilotajına lafımız yok,ama desteklediğin adamada tek yönden bakmamak lazım.o yüzden başarılarınında hiçbir önemi yok.böyle şeylerede karnım tok benim.pilotajına tek laf söylemedğim adamın gidipte olmayan özelliğini varmış gibi gösterip Raikkonenle eşit seviyede tutamam.

  14. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Sorun zaten objektif olmak değil mi ? Vettel tabiki sıfır oy alacak bizde onu diyoruz.Mesele 5 ten 2 ye geçmek yıldızlaşmaksa Abu Dhabi GP deki anketi açın bakın Vettel anket şampiyonu mu ? Tabiki değil. Neden ? Fanboyların attığı oya ben oymu derim.

  15. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Nico hulkenberg son 4 yorumunun 2 tanesini bana ithafen yazmışsın.Bu ilginç bir durum.Öte yandan bu sitede yüzlerce üye var.Biraz da onlarla ilgilensen iyi olur.Malum kıskananlar olabilir bu hayranlığını.Keşke bir de yalan yanlış yazmasan daha iyi olur ve aramızdaki sevgi pekişir.

    Arkadaş Hamiltona laf ediyordu.Hamilton Alonsoyu övünce arkadaşımızda Hamiltonı iyi göstermeye başladı

    Hamilton f1 e girmeden önce Alonsoyu övmeye başlamıştı ki bunu yaklaşık 7 senedir ara sıra yapmaktadır.Yani bu yeni bişey değil.Bu övgüler veya nefretler benim o pilotlara bakış açımla ilgili değil.Senin anlayacağın dilde; hamilton Alonsoya "bu adam benim babam" bile dese benim nazarımdaki yeri değişmez.

    Aracı iyi olmasaydı Ferrarinin gelmeyecekti.Şimdi arkadaşımız geri geldi.Sezon başlasın.

    Ben bir yere gitmedim veda da etmedim.Ben pilot veya takımın performansıyla burada yazan biri değilim.İsterse her yarış 24. olsunlar.

    Unutmadan yazayım , Delikanlı olmakta fayda vardır..Bende herşey net.İsmim belli, nickim belli , takımım belli pilotum belli.Sen de dene.

  16. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Arkadaş Hamiltona laf ediyordu.Hamilton Alonsoyu övünce arkadaşımızda Hamiltonı iyi göstermeye başladı.Vettel iyi laflar söylesin yakında Vettelide kümeye alır ve ezeli rakibi Raikkonene sallamaya başlar.Aracı iyi olmasaydı Ferrarinin gelmeyecekti.Şimdi arkadaşımız geri geldi.Sezon başlasın.

  17. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    🙂 kesinlikle doğru bir tespit.

  18. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar
    .vettel sıfır oy.alo 24 oy vettelciler ve alonsocular arasındaki objektiflik farkı !

    Şahsın biri bunu yazmış ben de sıralama ve yarış sonucuna bakarak varsın olsun demişim.Birisi 5.başlayıp 2.bitirmiş , diğeri polden başlayıp 3.bitirmiş.Bırak da 24 oy fark olsun değil mi.

    Beni özlemişsin michel:)

  19. Yarışı izlemedim.MAlum Raikkonen kazanmış oyum da ona gitti.Kimi nin kazandığı yerde gerisi teferruattır.Anketi kapatın 🙂

  20. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Başkalarına laf atma ihtiyacı kendi yorumundan daha önemli olan arkadaşımız teşrif etmiş. Önce hoşgeldin.

    Kimse pilotun Alonso hakkında laf dahi etmemişken buluttan nem kaparak yoruma atlamak siteye olmasa da sana yakışan bir davranış olmuş. Tarafsızlık ve adalet herkeste olmayan niteliklerdir.

    Daha kaliteli yorumlarınla aramızda olman dileğiyle..

  21. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Objektiflik farkını görmek istiyorsan 2012 nin tüm anketlerini sırasıyla bir incele.Bak bakalım raikkonen hiç boş geçmiş mi?

  22. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Vettel oy alacak ne yapmış ki bazı kişiler fanlarının objektifliğini sorgular olmuşlar.Sıralamada 1 saniyenin üzerinde fark attığı pilotların gerisinde kalınca hangi oyu hakedebilir.
    Merak etmeyin eğer bu yarışı Alonso kazansaydı bu ankette vettel ve Alonso yarışıyor olacaktı.Çünkü vettel fanıyım diye ortada gezenlerin çoğu eski rai ve şumi fanlarıdır.Vettel fanlarının durumunu ancak Alonsonun kazandığı bir yarışın anketinde görebilirsiniz.Bu anket, bahsedilen konu için ölçü değildir.

    Bu yarışın bence birden fazla yıldızı vardır.Sutil ve Hamiltonu unutmamak lazım.Massanın ilk defa redbulldan kopmadan sürmesi de vardı.Raikkonen ve Alonso ise başladıkları konuma göre bu ankette oy almayı hakeden kişilerin başındadır.

  23. Button'u kaldırırlarsa oy vermek için hangi tuş'a basacaksin akıllı? 🙂 button'lar bizim veli nimetimiz 🙂

  24. 7 sn ymiş10 de tam olsun

  25. Vay be Vettel e hiç oy yok. Vettel fanlarının tarafsızlığına ve adalet duygusuna bayıldım. Şaka değil harbiden süpersiniz 🙂

  26. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Kimi rahat bir galibiyet aldığı için haftanın yıldızı.

    Sutil'in prime lastikleriyle gösterdiği performans, Bianchi'nin tüm hafta sonu gösterdiği performans hafta sonunun iyi performanslarındandı.

    Bu isimlerin dışında Alonso'da iyilerdendi herhalde.

  27. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    doğru diyorsun jetman koyu bir vettel taraftarı olmama rağmen cesar ın hakkı cesara bu yarışın yıldızı rai dir başka kimse değil.

  28. vay be araba adamı taşıyacağına adam arabayı sırtında taşımış.ormandada 10 kaplan gücündeymiş.ayılarla güreşir.çitalarla yarışır.yunuslarla yüzermiş efsaneye göre

  29. Tereyağından kıl çeker gibi, muazzam bir galibiyet.

  30. İlginç bir şekilde kendisine oy veren bir arkadaşımıza göre birşeyler yapmış 🙂

  31. İnanılmaz stintleriyle ve lastik korumasıyla buna rağmen en hızlı turuyla Kimi Raikkonen başka kim olabilir ki ? en yavaş araçla 2.olan alonso mu ? 🙂

  32. bianchi yok, takım arkadaşlarından fark yiyen webber ve grosjean var. force india'dan yavaş olan button var.

  33. enğeldiysen ne mutlu can kardeş 🙂

  34. Gayet iyi stratejisini mükemmel sürüşüyle harmanlayan Kimi.

  35. elvan dalton avatarı

    Kesinlikte diğer araçlardan 7 sn yavaş aracıyla ikinci olan Alonso

  36. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Kesinlikle katılıyorum.Antremanlardan başla yarışa kadar hata yapmayan tek çaylak o idi.Button yerine Jules olabilirdi ankette.

  37. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Massa'da iyiydi,Adrian'da iyidi fakat en iyisi Raikkönen'di.Yıldız bence Raikkönen. 🙂

  38. Bu arada ankette Jules Bianchi de olmalıydı.

  39. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Allah aşkına şu Button'ı kaldırın anketten.Button ne yaptı arkadaş ya?

  40. Senin gibi düşünmeyen herkes subjektif,bir sen mi objektifsin ?

  41. raikkonenin performansı müthişti açıkçası.hatta 3 pit ile en hızlı alonzo bile onun 2 pitli performansının yanında sönük kaldı.ama yinede 1 yıl yarışmayıp testlerde bile yer almayan birinin sert lastikle başlayıp uzun süre lider gitmesi üstelik arkasındakilere geçilmeyecek şekilde sürüşü ile sutil diyorum.hiç sevmesemde.hulkenberg in hiç öğrenemeyeğimiz performansı ise cabası.

  42. yanlışlıkla cevap olarak yazmışım.

  43. yıldız kesinlikle rai (sutile mansiyon) ama ilginç olan şu ana kadar 134 oy var.vettel sıfır oy.alo 24 oy vettelciler ve alonsocular arasındaki objektiflik farkı !

  44. komik değil güzel fikir.haftanın yorumu yada yorumcusu ! haftanın cevabı 🙂

  45. Yıldız kesinlikle Adrian sutil. Hatırlatalım 1 sene boyu yarışmadı, kış testlerinde dahi yeri sarsıntıdaydı ama o bunlara rağmen ilk yarışında rahat 8 tur lider gitti ve ilk yarışında ilk 7'ye girdi. Yıllardır yarışan rosberg ve button onun yaptığının yarısını yapamadı. Tek yıldız sutil'di duygusal olmayın lütfen.

  46. yorumcular arasında da yapılsın anket, eğlenceli olur 🙂

  47. lotus ve kimi 🙂
    bu anketin takımlar için de yapılması fena olmazdı hani . bizler de takımların performanslarını, yaptıkları güncellemeleri ve bu güncellemelerin artısını eksisini, takımların pitstop ve yarış stratejilerini vb. güz önüne alarak ankete katılım gösterebiliriz. eğlenceli olabilir…

  48. bence de raikkonen. sonrasında massa ve hamilton şeklinde gidiyor. massa ve hamilton da takım stratejisiyle biraz gerilere düşseler de, performanslarını gölgelemedi bence.

  49. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Kesinlikle Ice Man

  50. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    buda soru mu? tabikide RAİ 🙂

  51. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Raikkonen ve Alonso.Ama önemli olan galibiyet olduğu için Raikkonen 1 tık önde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir