Lotus: "Malezya'ya Daha Güçlü Olacağız"

yazar:

kategori:

Enstone kökenli takımın testlerde uzun sürüşler sırasında gösterdiği istikrarlı tempo, geçen hafta sonu Melbourne’de Raikkonen’in kazandığı yarışta kanıtlanmıştı.

Bu hafta sonu ise yarış Sepang’da ve Boullier, daha sıcak ortamda E21’in daha güçlü olacağına inanıyor.

Boullier: “Bazı güncellemelerimiz var ve bu iyi bir haber. Ayrıca sıcak şartlar, bizim daha da iyi bir iş çıkarmamız için yardımcı olacaktır.”

Bu iyimser tabloya rağmen Boullier, Red Bull tehdidinin de farkında.

Boullier: “(Avustralya’da) normal bir hafta sonu geçirmedik. Kimsenin aracında doğru ayarları uygulayamadığı garip bir hafta sonuydu; özellikle de yarışta.”

“Bu yüzden önümüzdeki hafta sonu normal bir hafta sonunda durumu görelim.”

“Biraz daha yakın mücadele olacağından eminim”


Yorumlar

“Lotus: "Malezya'ya Daha Güçlü Olacağız"” için 7 yanıt

  1. Raikkonen06  avatarı

    Herkes Lotus'u çok küçümsüyor tamam belki sepangda uzun düzlükler var Ferrari ve Mercedes motorları daha hızlı olacak ama burası f1 burda herşey hızdan ibaret değil zaten Kimi bunun cevabınıda verecek o küçümseyenler beklesin.

  2. kimi ve gro'ya başarılar dilerim

  3. lotus hava sıcak olursa çok daha rekabetçi olacaktır.ayrıca raikkonen avustralyada yarışı 12.5 sn önce bitirdi.

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Lotus'un sıcak havada hızlı, soğuk havada yavaş olduğu bilinen bir gerçek-ti. Geçen hafta soğuk havada sergilediğimiz performans harikaydı. Geçen sene soğuk havada ki zaafımızı, bu sezon halletmişiz gibi görünüyor. Sıcak havada zaten en hızlı araçlardan biriyiz. Bu yüzden; Lotus Malezya'da da galibiyetin en büyük adayı. Sezona 2/2 yaparak başlamak harika olucaktır.

  5. Mücadele altındaki aracınızlada aynı lastik performansını yakalayabilirseniz aracınız ve takımınız alkışlanır.Avustralyada mücadelesi az bir yarış sizin için vardı ve az lastik harcamayla 7 sn önde yarışı bitirdiniz.Geçen sezonda çok lastik harcamayan bir aracınız vardı ama bazı yarışlardaki mücadele sonrasında yarış sonunda gelen pitler yada lastik performansının düşmesine bağlı sıra kaybetmeleride LOtus takımı yaşamışdı.RBR nin çok hızlı olduğu bir gerçek ama ondan çok yavaş olmayan (yarışda) bir Ferrari var.Birde Lastiklerine yenik düşen Mercedes in hızınında göze alınması gerekir.

  6. haydi bakalım size güveniyorum KİMİ VE GROSJEAN
    ama kimi daha favori lotus ferrari redbull çekişmesi olur

  7. yağmur olacak büyük ihtimalle e tabi bizde biliyoruz lotusun yağmur da ki temposunu demek ki ıslak zeminde gelişme var araçta zaten sıralamada bunun sinyallerini vermişti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir