Fisichella Takımın İlerlemesi Gerektiğini Söylüyor

yazar:

kategori:

Force India pilotu Giancarlo Fisichella yarışı bitirebilmekten memnun. Ancak İtalyan pilot takımın rakiplerini yakalaması için bir adım ileri gitmesi gerektiğini söyledi.

Silverstone merkezli takım dünkü sıralamalarda ve bugünkü yarışta en yavaş takımdı. Fisichella 18. sırada takım arkadaşı Adrian Sutil’in bir sıra önünde yarışı bitirdi.

İtalyan pilot her ne kadar dört yarışından ilkini bitirebildiği için memnun olsa da takımın gelişmesi gerektiğini söyledi.

"Bugünkü yarışta hedefimiz damalı bayrağı görmekti ve başardık. Son üç yarıştır bunu başaramadığımız için bugün bu başarıyı elde etmekten memnunum."

"Aracımız güvenilirdi ancak hızımız istediğimiz gibi değildi. Dünden daha iyiydi ama yolumuza devam etmek için ileri bir adım atmamız gerek. Silverstone testlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Çünkü araçta gelişme göstereceğine inandığım bazı parçalarımız var. "

Sutil kötü yarışı sonunda hayal kırıklığına uğradı ve stratejilerinin işe yaramadığından yakındı.

"Bu yıl daha iyi yarışımız olmuştu. Hem Giancarlo’nun hem de benim agresif stratejimiz vardı. ikimiz de yarışta birkaç iyi yer kapmaya çalışacaktık, ancak aynı zamanda biraz şansa da ihtiyacımız vardı."

"Ne yazıkki yarıştaki diğer pilotlara hiçbir şey olmadı, lider giden araçlara yol vermekten çok zaman ve ritim kaybettik."

"İnsanların siz iyi turlar atarken sizi geçmesini görmek çok moral bozucu. Orta bölümde yarış iyiydi. Stratejimiz işe yaramadı." dedi Sutil.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir