Maldonado: "Avustralya GP Bir Defaya Mahsustu"

yazar:

kategori:

Kış testleri ardından hiç beklemedikleri şekilde geçen hafta sonu rekabetten çok uzak kalan takım, Melbourne’ün bir defaya mahsus olduğunu belirtti.

Maldonado: “Geçici olduğunu düşünüyorum, umuyorum. Mesele aracın tasarımı değil. Büyük bir potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Aracın kalbi, geçen senenin aracı”

“Üzerine çalışmalı ve zamanında neler yapabiliriz görmeliyiz.”

Williams, Avustralya’da bazı güncelleme parçalarını kaldırdı ve Melbourne’de tanıtımdaki yakın bir araçla mücadele etti; Cuma antrenmanında karşılaştırmalı denemeler yapmıştı.

Bir cevap bulup bulamadıkları sorusuna Maldonado: “Şimdi sorunların nerede olduğunu gördük ve sanırım bir çözümümüz var.”

“Ama yarın her iki araçla da denemeler yapacağımız farklı çözümler var. Ardından yanılıp yanılmadığımızı göreceğiz”

“Sorunları gördük. Çok net bir şekilde ortadalar ve çözüm için bazı fikirlerimiz var. Şartları ve lastikleri bilemeyiz. Bu yüzden dikkatli olmalı ve elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız”


Yorumlar

  1. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Aslında doğru, Melbourne bir defaya mahsus. Zaten senede bir defa Melbourne olduğu için doğru kabul edebiliriz. Bir sonraki yarışta sıralama turlarında on saniye gelişerek pole'ü alırlar. Bir de kaza yapmayan araç geliştirdi mi Williams işte Maldonado'nun da tüm sorunları çözülmüş olur

  2. maldonado pistin limitlerini sonuna kadar zorlayıp perez'cilik oynamaya çalışınca aracın lastiğini çime sokup spin attı. 🙂

    maldonado sen içme diyorum burdan kendisine.

  3. Takım bir şekilde toparlanacaktır da, sende herhangi bir gelişme göremiyorum, kaldığın yerden devam ediyorsun. Umarım iki taraflı bir gelişme görürüz.

  4. Ancak Maldonado araç yüzünden spin atmadı 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir