Hamilton, Red Bull'un Hızı Karşısında Endişeli Değil

yazar:

kategori:

Vettel, Avustralya sıralamalarında en yakın rakibine 0.6 sn fark atarak pole pozisyonunu kazanmıştı.

Hamilton “Sıralamalarda çok korkunç bir hıza sahip olduklarını düşünmüyorum. Ben de onlar kadar geç piste çıksaydım onların zamanına ulaşabilirdim. Bu yüzden performansın korkutucu olduğunu düşünmüyorum. O an pist kuruyordu.” dedi.

Hamilton, lastiklerin kontrolü açısından bu hafta sonu Malezya’da ayarlar için daha fazla çalışacaklarını söyledi.

Hamilton “Süper yumuşak lastiklerde önden kaymaya neden olan bir şeyler bulduk ve ne yazık ki değişiklik yaptığımızda ters yönde tepti.”

“Bu yüzden aşırı önden kaymadan arkadan kaymaya dönüştü. Dengede sorun yaşadık.”

“Yeni parçaları test ettiğimiz için cuma gününde çok fazla ayar çalışması yapamamıştık. Bu da muhtemelen ters tepmesine neden oldu. Bu hafta sonu daha çok ayarlara odaklanacağız. Kesinlikle bunu yapacağız.” 

“Araç hakkında iyi hissediyorum. Takım içerisinde gerçekten olumlu hissediyorum. Aracı geliştirme ve istediğim olması açısından çok hızlılar. Nasıl çalıştıklarını çok hızlı öğreniyorum.”

“10 puanla ilk yarıştan ayrıldım ve bundan mutluyum.”


Yorumlar

“Hamilton, Red Bull'un Hızı Karşısında Endişeli Değil” için 9 yanıt

  1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Hamilton startta yavaş kaldı ferrarilere göre webbere laf yok zaten sanki arkadan ittirirerk kalktı en başta zaten sorunlarda varmış tam pert oldu..bence Mercedes iyi durumda geçen seneye kıyasla lastikleri daha iyi kullanıyorlar

  2. hamiltonin yarisi yetenegi olmayan adam 3 kere ust uste sampiyon oluyor.Keske her arac ayni olsada gp2 gibi gercek pilotlari izlesek

  3. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Birinin Altında Mercedes Birinin Altın RedBull Var Kardeş Biraz Objektif Ol Ya.Sizin Gibiler Yüzünden Vettel Fanları Saygı Görmüyor Bu Forumda.

  4. 2 ekmek 1 Camel  avatarı
    2 ekmek 1 Camel

    Dostum tespit doğruda Alonso olarak yaptığın tespit yanlış 🙂

    Alonso içkicilerden ya korkuyor yada vesaire diye devam etmişsin….
    Asl olan tam tersi : Alonso,Kimi ve Hamilton harıcındekı tum pılotlar onların hızından her pistte korkuyorlar ki Alonso her röportajında bana Redbulun 0,300 sanıye arkasında araç versenız yeter dıyor. Rai de her roportajında bir tık daha hızlanırsak alayına giderim dıyor 🙂 sense tam tersını tespit olarak yazmışssın yanlış bir düşünce….

  5. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Enişeye gerek yok çünkü Hamilton Vettele yaklaşamayacağının bilincinde.

  6. Sen daha hızlısın ama çekiş sorunun var.Startlarda hep arayı açıyorlar. Geçen yıl, ondan önceki sene ve bu sene başında ve ilk yarışta bunu gördük. Genede iyiydin Hami. Rosi de pabucumu yesin:)

  7. Aferin hamilton. Ben harbi harbi bu adamı sevmeye başladım. Yaklaşık olarak benle aynı düşünüyor. Çok doğru bir tespit. Aynı tespiti alonso yapamiyor. Alonso bu içkicilerden ya ürküyor yada rehavete girsinler diye bilerek yapıyor o çekingen açıklamaları. Helal olsun mert hamiltona. Ben geçen sene burda değildim ama turkiyef1.comda hep söyledim mclaren hızlı red bull 2. diye. Şimdi o tespit sene sonu doğru çıktı.

    Bu sene'ye başlarken burada lotus en hızlı takım dedim, fazla test yapmiyorlar araca guveniyorlar dedim, ferrari 2. ,red bull ve mercedes 3.lük için çekişirler dedim bana gülenler oldu. Yaw bu red bull hızlı olsa, webber o kadar pit stop yaptı niye o taze lastiklerle en hızlı turu atamadı yarışta? Alonso 52. turda 1.29.560 yaptı galiba, arada bi en taze lastikle tur atan vergne var ve 1. sırada lotus var en hızlı turu 25 turluk eski lastikle atan takım gerçekten en hızlıdır. Alonso'nun attığı turda o benzin yüküne göre gayet hızlıdır. Sizi bilmem ama ben hızları gördüm, red bull kendini geliştiremezse çin'e kadar en hızlı araç lotus ve ferrari olur. Ferrari 0.100 saniye daha hızlı lotustan ama belli olmaz. Bu iki takımda red bull ve mercedesten 0.2 saniye hızlı. Bu haftasonu mercedes'in red bull'u gecmesini bekliyorum.

  8. Kuru bir sıralama seansı asıl farkları ortaya çıkaracak. Yarışta ilk turlarda farkları gördük zaten. Gerisi lastik aşınması.

  9. Hamilton Redbull u takmıyor,Rai Redbullu takmıyor,Alonso Redbullu takmıyor,sezon sonu Vettel Redbull şampiyon oluyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir