Hamilton McLaren'in Gelişeceğinden Emin

yazar:

kategori:

Hamilton geçtiğimiz sezonun başında McLaren’den ayrılıp Mercedes’e geçmişti ki görünüşe göre bu transfer her iki takımın formunu etkiledi.

Avustralya’da Hamilton’ın beşinci sırada bitirmesiyle Mercedes’in performansı cesaret verici görünürken, eski takım arkadaşı 40 saniye kadar arkasında sekizinci olabildi.

Bu haliyleyken McLaren’de yarışmıyor olduğundan dolayı ferahlamış hissedip hissetmediği sorulduğunda Hamilton: “Hayır, onlara bakmıyorum ve daha mutlu olduğumu düşünüyorum.”

“Kendi performansımıza bakıyorum ve bunun ne kadar iyi bir seçim olduğunu yeni yeni farketmeye başladım.”

“Takım ileri yönde güzel adımlar attı. Umalım ki araç yıl boyu rekabetçi kalsın ve geliştirmeye devam edebilelim.”

“McLaren gelişim yarışında her zaman çok güçlü oldu. Yaşadıklarının sadece geçici küçük bir sorun olduğunu düşünüyorum. Öndekileri yakalayacaklarından eminim.”


Yorumlar

  1. her sene aynı senaryo, mclaren malesef artık büyük değil, ileride toparlasan ne yazar! atı alan üsküdarı çoktan geçmiş olacak. büyük takımlara birkaç yarış galibiyeti yetmez, zaten pilotlar heyecan da vermiyor. bu sene de başlamadan bitti, hadi geçmiş olsun.

  2. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Hamilton McLarenle ilgili çok demeç veriyor.Bazı sorularda muhabirlere kötü yakalanmış.Ya McLareni kafasında tamamen sildi ve geri dönmeyi düşünmüyor ,yada McLaren artık Lewis i istemiyor ve bundan dolayı bu demeçleri veriyor.Ama gelişeceklerine süphe yok.En geç Barcelonada düzelmiş olurlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir