Marussia, Caterham İle Birleşmeyi Düşünmüş

yazar:

kategori:

Sondaki takımlardan Marussia, yarışlardaki sorunlarına ek olarak finansal olarak da sıkıntı yaşadıktan sonra Caterham ile görüşerek birleşmeyi gözden geçirdi.

Lowdon: “Görüşmeler yapıldı, ancak sonuç hissedarlarımız açısından kabul edilemezdi. Yani hiçbir şey olmadı.”

Takımlar pist üzerinde tekrar düşman ve gridin son ödülü olan 10. sıra için savaşmaya devam ediyorlar.

Marussia geçen sene onuncu sırayı son yarışta Caterham’a kaptırmıştı. Ayrıca takım Concorde anlaşmasını henüz imzalamayan tek takım.

Lowdon Concorde anlaşması hakkında şöyle konuştu: “Neden sadece bizim anlaşma sağlayamadığımızı anlayamıyorum. Bir çok çalışana sahibiz ve geniş bir fan kitlemiz var.”

“Hemen bırakıp gidecek de değiliz. Ancak her geçen hafta bu sporda bize bir yer olmayacağını düşünmeye başlıyoruz. Sorun bu olmamalı.”

Ecclestone ise Marussia’yı Formula 1’de istediğinde ısrarcı.

“Kalmalarını istiyorum. Sıkı çalışan insanlar ve ellerinden geleni yapıyorlarsa kesinlikle sporda kalmalarını istiyorum.”

“İmzalamaları için her şeyi hazırladım. Sorun bu değil. Fakat onlar mutlu olmadılar ve neredeyse Caterham ile birleşiyorlardı. Neler olduğunu merak etmeye başlamıştım.”


Yorumlar

  1. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Max Mosley'in halt edip getirmesinden beri hiçbir ilerleme gösterememiş, bir ilerleme göstermesi de mümkün görünmeyen iki takımdan bahsediyoruz. Force India'nın bütçesinden çok farklı değil bütçeleri, ama biri Petrov'u öbürü de Kovalinen'i kovup paralı pilotlara giderek gösteriyorlar hedeflerini

  2. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    İkiside geldiğinden beri hiçbir ilerleme kaydetmedi.Belki 2014 te yeni kurallarla orta gruba dahil olabilirler.Bence bu seneyi bırakıp 2014 e odaklansınlar ve Ferrari/Mercedes motoruna geçmeye çalışsınlar.Caterham Renaultla devam edecektir muhtemelen.Marussia Mercedesi tercih eder McLarenle olan çalışmalardan dolayı.Yinede şimdiden bu seneyi bırakıp seneye odaklanmalarında fayda var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir