Grosjean Sorunlarının Devam Etmesinden Endişeli

yazar:

kategori:

Fransız pilot, geçen haftaki meselelerin çözüldüğüne inanıyordu ama Cuma antrenmanları sırasında aracın sorunları nüksetti; bazen önden bazen arkadan kayma sorunları yaşadı.

Melbourne’deki sorunların tekrarlanmadından endişe edip etmediği sorusuna Grosjean: “Biraz. ARaçta hâlâ sorunlarımız var; durumu anlamadık”

“Araç (hakimiyetinde) birden bire garipliklerle karşılaştık. Bu da aracın sürüşünü kolaylaştırmadı.”

“Ama takım üzerine sıkı bir şekilde çalışacak ve eğer istikrarlı olması için bir iki değişiklik yayapabilirsek, yarın denemesini yapacağız”

“Umarım sorunu çözeceğiz”

Lotus pilotu, Raikkonen’in düzenlenmiş egzoz sistemi haricinde Fin pilotla aynı araca sahip olduğunu belirtti.

Ayrıca yaşadığı sorunların belirlenemeyen bir hasar veya şasi sorunu olmadığını dile getirdi.

Grosjean: “Şaside herhangi bir hasar yok ama pek değişiklik yapmamamıza rağmen iki antrenman arasında gördüğümüz, aracın değiştiği”

Öte yandan Grosjean, Lotus’un gelşim rotası konusunda da iyimser. Düzenlenmiş egzoz sitemine sahip pakedi kullanmasa da Fransız pilot, doğru yönde ilerlediklerini düşünüyor.

 


Yorumlar

“Grosjean Sorunlarının Devam Etmesinden Endişeli” için 42 yanıt

  1. ben size katılmıyorum .bu arkadaş çok bilgili birisi her halinden belli oluyor.

  2. Renault engine'nın verdiği bilgiler doğrudur ama genii uluslararası bir fon gibi yani bir nevi kurtarici gibidir. Kapitalizmde al kurtar devret modeli vardır, zaten proton dediğim şirketinde yüzde 48'i uluslarası yüzde 52'sı malezyadadır. Ve geni adlı olusum 2008'de kurulmuş brezilya, rusya, çin ve hindistan pazarında yatırım yapan bir fon yada finansarmatördür. Zamanı geldiğinde protona devredecektir. Küresel ekonomik krizi fırsata çeviren genii oluşumunun renaultu satın alması birşey ifade etmez. Esasında bu aracı fon bir nevi protonun taşeronudur o yüzden ben şu an dahi tüm hisseyi protonda görüyorum. Kapitalist sistemde herkes bir taşeron tutar, işler rayına girene kadar ortaya onu piyon sürer şayet kumar tutarsa asıl patron proton şirketi belki gelecek yıl tüm hisseleri tekrar alır resmi olarak fakat tutmazsa lotusla beraber hem genii hem renault formula 1 için batar ve tarihe gömülür. Yani olayın aslı budur, bric ülkelerinde ortaya çıkan genii taşeron olduğunun farkında 2008'te kurulan bir şirket 40 yıllık protonla+başa çıkamaz. Ama yatırım yatırımdır diyerek proton'un kuşkulu olduğu dönemde lotusun taşıyıcısı oluyor. Yoksa proton istese yarın alır hakları ama ya batarsa kuşkusu ihtiyatlı karara neden oluyor.

    Senin verdiğin bilgiler yüzeysel olarak doğrudur hiçbir yanlış yoktur ama işin aslı budur.

  3. Renault Lotusun hisselerinin bir bölümüne sahip diyorsun peki bunu yazan resmi bir kaynak var mı? Ben sana adım kadar emin olduğum bilgileri yazayım Renault F1 Team 2009 yılının sonuna kadar %100 olarak varlığını sürdürmüştür. 2010 başları ile Geni Capitale %75 hissesini satmıştır ve kendisine%25 bir hisse bırakmıştır takımda bu %25 lik hisseyi ise yıl sonunda %75 lik hisse sahibi olan Geniye devretmiştir ve böylece F1 de fabrika takımı varlığını sonlandırmıştır. Concor de anlaşması gereği 2011 sezonun da takımın adı Renault olarak kalmıştır isim sponsoru ile LRGP Yani Lotus Renault olmuştur Concorde anlaşmasının bitmesi ile Geni takımın isminin Renault olarak kalmasını ve böylece Tv reklamlarından isim oalrak daha fazla para kazanmayı düşünmüş ama Renault buna izin vermemiştir ve takımın adı bu olanlardan sonra Lotus F1 Team olmuştur. İsmin böyle olması ile takım lisansı İngiliz olarak almıştır. Ve yaklaşık 6 ay önce ise Malezyalı Lotus Proton ile sponsorluğa son verilmiş ve Lotus F1 Team olarak isim sponsoru olmadan devem edilmektedir. Renault ise sadece motor tedarikçileridir. Takım Enstone de faaliyet göstermesi ile Renault a yakın olarak tanınıyor ama içerek tamamen farklı yönetim de Renault un söz hakkı hissesi yoktur.

    Takımın adı Lotus F1 Team olsa da takımın sahibi Genidir. Geni takım ismini değiştiremez mi kesinlikle değiştirebilir Geni ismini bırakır ama Lotus un getirisi olduğu kadar kendi ismin getirisi olmayacığını bildiği için böyle devam etmektedir.

  4. Aşağıda lotus ıngiliz takımı diyen arkadaş haklıdır dostlar ama kısmen haklıdır çünkü renault Lotus'un hisselerinin bir bölümüne sahiptir. Lakin red bull'a sadece motor üretmektedır. Onun dışında tamamen formula 1'den çekilmiş bir renault yoktur. Sadece isim hakkını devretmiş ve kendini özelleştirmiştir. Yani fransa yine formula 1'de ama ağırlık motor üreticiliğinde.

    İlave olarak lotus zaten malezyalı proton şirketinin bünyesinde 2003'ten beri. Aslina bakarsan lotus resmi olarak bir malezya takımı. Fakat fransada işletilmesi hasebiyle bir fransız takımı gibi lanse ediyoruz benim yaptığım yanlıştır ama seninkide yüzde yüz doğru değildir Lotus'un kurucusu ıngiliz ama 2003'te malezyalı proton şirketine satıldı, briatore ceza alinca ekonomik krizdeki renaultu kurtarmak için malezya formula 1'e girdi.

    Şu an tüm hisseler proton'a aittir. Uzakdoğu firmaları olmasa bu f1 batardı çoktan. Motor hisseleride fransaya ait.

    Raikonen konusundada herkes kendine göre haklı polemiğe girmek istemiyorum.

  5. Aşağıda lotus ıngiliz takımı diyen arkadaş haklıdır dostlar ama kısmen haklıdır çünkü renault Lotus'un hisselerinin bir bölümüne sahiptir. Lakin red bull'a sadece motor üretmektedır. Onun dışında tamamen formula 1'den çekilmiş bir renault yoktur. Sadece isim hakkını devretmiş ve kendini özelleştirmiştir. Yani fransa yine formula 1'de ama ağırlık motor üreticiliğinde.

    İlave olarak lotus zaten malezyalı proton şirketinin bünyesinde 2003'ten beri. Aslina bakarsan lotus resmi olarak bir malezya takımı. Fakat fransada işletilmesi hasebiyle bir fransız takımı gibi lanse ediyoruz benim yaptığım yanlıştır ama seninkide yüzde yüz doğru değildir Lotus'un kurucusu ıngiliz ama 2003'te malezyalı proton şirketine satıldı, briatore ceza alinca ekonomik krizdeki renaultu kurtarmak için malezya formula 1'e girdi.

    Şu an tüm hisseler proton'a aittir. Uzakdoğu firmaları olmasa bu f1 batardı çoktan. Motor hisseleride fransaya ait.

    Raikonen konusundada herkes kendine göre haklı polemiğe girmek istemiyorum.

  6. hocam aman dikkat et bak bulaştıgın adam istihbarat ajanı. Dikkat et gözünü seveyim başın derde girer bak. Bu adam çok güçlü bağlantıları olan bir adam. öyle ki takımlar arasındaki farkları salise cinsinden veriyor. formula 1 pilatformunun ne büyük bir para aklama alanı olduğundan bahsediyor.

    Hele hele ki Kimi Raikkonen hakkında bilmediklerimize bakın adam 12-13 yıldır hepimizi ayakta uyutmuş bunca Formula 1 dünyasını uyutmuş ama arkadaş bir anda olaya el attı ve şak diiye çözdü. Lütfen gizli ajanımızın foyasını ortaya çıkartmayalım.

  7. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    O pilot bu pilot değil yanlış anlamışsın 🙂

  8. 1. Lotus Fransız değil İngiliz takımı. Şuan ki takımın 2005 ve 2006'da şampiyon olmuş takımla resmi bir ilişkisi yok. Renault'un artık Formula 1'de kendi takımı yok.

    2. Raikkonen ayak oyunlarından pist dışı mücadeleden hiç ama hiç anlamaz. Eğer Raikkonen böyle birisi olsaydı 2008'de Massa'nın ön plana çıkmasına izin vermezdi. Raikkonen Formula 1 tarihinde sicili en temiz pilotlardan birisidir. Öyle çıkıpta takım emriyle kazanmaya çalışan, takım arkadaşı yer vermeyince ağlayan bir pilot değil. Raikkonen etliye sütlüye karışmaz. Sadece yarışır işine bakar.

    Boş işler peşindesin. Zira güneş balçıkla sıvanmaz…

  9. bildiğim kadarıyla avustralyada son antremanlarda 2 araç da eşitti, sıralamada da aynı şekilde. malezyada da 3. antremanlarda gelir heralde grosjean'ın arka düzenlemesi ama şu;

    Kimi ile tamamen farklı arabaya sahip tek egzoz değil yeni Drs sistemi yeni bir zemin yeni bir alt burun konisi James de bunları kabul etti

    bu dediğinin kaynağını da yazarmısın.

  10. Bunu kaçırmışım,bilgilendirme için teşekkürler.

  11. Grosjean bu sorunlardan umarım en kısa sürede kurtulur testler'de sorun yaşamazken yarışlarda birden bire bazı sorunların çıkması kabul edilebilir gibi değil. Bu adamın her söylediği ne den bu kadar batıyor onuda anlamış değilim adam bir pilot olarak değerlendirme yapamaz mı? Bu en doğal hakkı değil mi ? Harika bir takım arkadaşına sahip gerek hızlı gerek tecrübeli gerek nerede nasıl tepki vereceğini bile bilen Romain ise Kimi'nin yanın da pişmekte olan bir pilot bunu kimse inkar etmiyor ama gerçekleri görmemek görmezden gelmek egoya yenik düşmek olsa gerek. Kimi ile tamamen farklı arabaya sahip tek egzoz değil yeni Drs sistemi yeni bir zemin yeni bir alt burun konisi James de bunları kabul etti ve durumdan rahatsızlığını dile getirdi umarım en kısa sürede Romain de Kimi ile eşit arabaya sahip olup Takımlar iyi puanlar elde ederler.

  12. Egzoz düzenlemesi fark yaratır,0.5 saniye eklemez tabiki,bu kadar fark olmasının sebebi Romain'in araçtan memnun olmaması/ayar bulamamış olması olabilir,zaten kendisi de farklı bir şey söylemiyor.

    Geçen sene coanda'ya geçildikten sonra kaybolan beygir gücünü bu şekilde kazandılar.
    Kimi hakkında erken konuşmuştun,Kimi forma girince acaba dedin,şimdi Romain'e sallıyorsun,bence sakin ol,sıralamalar ve yarış var daha.Kimse puan almadı henüz.

  13. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    PİSTON AŞŞAĞI İNDİ!!!!!!!!!!!!

  14. Sen de uyurken camlari kapatip uyu=)

  15. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    akşam akşam piyangodan çıktı.sinir bozukluğumun yanında gülsemmi ağlasammı bir durum oldu.

  16. Saka misin sen? He’s not had an easy weekend either here or there (Australia), because we haven’t been able to provide two cars in exactly the same configuration on either occasions,” said Allison.

    “In Melbourne on Friday he was running a step behind Kimi in terms of his aero package, and then he had the upgrade for Saturday morning but then Saturday was disturbed by the weather. Here, once again, we only have one set of (new) kit and we’ve chosen to run that with Kimi and Romain is disadvantaged for that.”

    James Allison'in aciklamalari gerci bir sey anlamayacagina eminim ama F1'e bu kadar Fransiz olan birisi bunlardan hicbir sey anlamayacaktir!

  17. Beyler adam takımlar arasındaki 0.075 saliselik zaman farklılıklarını hesaplıyor. bu adamı dikkate alırsanız gerilirsiniz. Hadi onu geçelim. Baksanıza tüm Formula 1 mafyasının kara para aklama operasyonuna daldı adam. FBI mübarek heyt bee kim tutar seni. Bakınız Kimi hakkında da yeterince delili var Lotus başkanı çıkıp açıklama yaptı nasıl okumazsınız Kimi kendisine 1. pilotluk verilmezse takımın tüm kirli donlarını ortaya dökecekmiş.

    Yaw he canım he he sende haklısın. Adam aşmış resmen.

  18. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    ya hajı akşam akşam bi yol al be.tamam hıncal gibi herşeyi eleştir yakışır sana.harika bir eleştirmensin.bunla yetimezsen git diğer sporlarıda eleştir.film falanda eleştir.heyecan gelir hayatımıza.sen olmasan biz bildiğin siyah beyaz televizyon gibiyiz.bizi düşündüğün için sağol.

  19. mr. Grosjean yarın siralama turlari var siz hala trf1'de takım avukatlığı yapıyorsunuz. Aman eric bouiler görmesin sizi burada 🙂 🙂 🙂

    Mr. hulkenberg'te geçen hafta burada fazla takıldı, arabası bozulmuş yarışada çıkamadı. Birde pilotların gece hayatı yok diyorlardı siz gece gündüz trf1'desiniz sayın pilotlar 🙂 🙂 🙂

    Onu bunu geçelimde grosjean kardeş, ben rai taraftarı yada düşmanı değilim. Ben burada grosjeanı kayırdım dikkat edersen yoksa tabiki haklısin. Senin fanı olduğun pilot bu sene ezilirse ben karışmam. Aslında bu konuyla ilgili yorumda yapmazdımda siteye heyecan gelsin diye yaptım.

    Takım sizin beyefendi kazanmak için her yolda mübah. Ama bir zahmet formula 1 gibi karapara kaynayan müessesede hiçbir pilotu kayırmayın. Ben alonso'ya yeri geldiğinde atıp tutuyorsam, 2007'de ve takip eden yılda kazandığı yarış saibeli ama bu sektör buna mecbur diyorsam sende kendi pilotunu eleştireceksin.
    Kimse sütten çıkma ak kaşık değil.

    Bernie başına geçtiğinden beri bu sektörde dönen karapara'nın haddi hesabı yok. Takımlara Tanrıdan bile fazla paraları var diyen bernie belki haklı ama gidiyor kızlarına yıllık Dünya'nın parasını bayılıyor. Dolayısıyla karapara'nın girdiği bu sektörde hiçbir pilotta dürüst değildir. Ben kötü'nün iyisinin taraftarıyım.

    Bu müessesede en dobra adam kimse onu tutuyorum. Kıcı başı ayrı oynayan kameraya ayrı, perde arkasına ayrı pilotlar yok mu? var. Ben bunları eleştiriyorum yoksa benim lotusla alıp veremediğim yok. Gerektiğinde alonsoyuda, massayıda ferrariyide eleştiririm ciddi ve bu sektörün kirli yapısından dahada kirli bir ferrari uygulaması olurda bunu eleştirmezsem adam değilim aha buraya yazdım. Adam değilim eğer ferrari ve yanlışını eleştirmezsem fakat geçmiş geçmişte kaldı bundan sonraki ilk alonso ve ferrari yanlışını ben eleştirecem.

  20. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    evet.büyük başarı.

  21. Raikkonen F1Team avatarı
    Raikkonen F1Team

    Sitede Redbull taraftarlarına ergen diye hitap ediyor birçoğu. Ferrari ergeni rolünü de sen oynamak istiyorsun anlaşılan. Rai'nin aracında geçen yarışa ilaveten düzenlenmiş egzoz sistemi yer alıyor diye söylemiş.Yani Gro geçen yarış Rai'nin kazandığı aracın eş değeriyle yarışıyor. Performans farklarına gelince geçen yarış sıralama turlarında birbirlerine çok yakın dereceler elde ettiler zaten. Gro iyi kalkamadığı için gerilere düştü ve ikili mücadelelerle lastiklerini bitirdi. Rai ise kontrollü kullandı aracı. Geçen sene Massa'nın eski günlerine döndüğü Monza yarışındaki durumu ne ise Gro'nun durumu da o bence. Ayrıca Gro tek turda iyi fakat yarış temposunda biraz zayıf kalıyor istikrarlı turlar atamıyor. Geçen yarış yanlış hatırlamıyorsam Button'ı takip ederken 0.4 saniyelere kadar farkı düşürmüşken geçecek diye bekledim fakat daha tur bitmeden fark 0.8'e düştü. Mclaren'in geçen yarış temposunun düşüklüğüne bakılırsa ne demek istediğim rahat anlaşılır diye düşünüyorum.

    Yaşının gençliğinden olsa gerek çok tepki toplayıcı cümleler sarfediyorsun. Lütfen f1'i futbol taraftarı gibi takip etme. F1'in ruhuna ters düşüyor.

  22. ha, bir egsoz düzenlemesi bu kadar fark yaratıyor yani. geçen sene grosjean'ın genelde sıralamalarda 0.3 saniye önde olduğunu görürdük, yani bir egzoz 0.6 saniye fark yapıyor ve bu egzozu kullanan raikkonen uçuyor ha? bu lotus neymiş be birader, 3 güncelleme yapsın 1.5 saniye hızlansın araçları o zaman. bir arka egsoz düzenlemesi o araca o kadar küçük bir fark yapar ki tahmin bile edemezsin. bu ufacık şeyi grosjean'ın geçilme bahanesi olarak kullanmak da bir o kadar saçma.

  23. solberg bile derken solbergi mi küçümsemiş arkadaş?

  24. Anladıııım, bişey deniyorsun dimi?! Benden kaçmaz arkadaş!..

  25. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg
    solberg bile senle kedi fare gibi oynadı. Nasıl olsa gücü gücü yetene demi? 🙂

    Diyerek motorsporlarından ne kadar anlaığını kanıtladı.Evet Solberg bile….

  26. zuahahahah ulan ne güldüm,sana f1 izlemeyi yasaklamalılar,alonsoyu garip yaptı adama bak 😀

    Bir şey bilmeden sallamaya devam,ufak bir bilgi avustralya'da raikkonen ve grosjean aynı araçla yarıştılar.Grosjean'ın aracına 3.antrenmanlarda yeni paket geldi,bu da ayar konusunda sıkıntı yaşamasına sebep olmuş olabilir(yağmur),geçen sene zaman zaman kimi zaman zaman grosjean yeni paketi kullandılar,tabi bunları bilmediğin için sallamaya devam edeceksin,hadi sana kolay gelsin.

  27. Bizim takima bulasmayin ya cidden cakma Rai taraftarlari ve Rai dusmanlari lutfen Lotus'tan uzak durun ve Grosjean'i kavganiza alet etmeyin biz gercek Rai ve Gro taraftarlari olarak takimimizdan memnunuz ve sonuna kadar arkasindayiz…

  28. Ya Allah askina kininizi nefretinizi bizim takima bulastirmayin gidin baska konularda kapisin gercek Raikkonen taraftarlari ve biz Grosjean'cilar takimimizdan memnunuz birkac yarisa her iki araca da takarlar guncellemeleri ne Kimi'yi kucumseyip takima saydiranlara Grosjean taraftari olarak hos gozle bakiyorum ne de Grosjean dusmani aptalca yorumlara Allah askina Lotus'tan cekin elinizi gercek Rai taraftarlari ve biz bu takimla guzel isler yapacagiz geri kalan insanlara ihtiyacimiz yok.

  29. Masum diye lanse edilen Raikonene bak. Zaten dik kafa olduğunu bilmeyen yoktu lakin millet onu özü sözü bir bilirdi. Görünen o ki fransız takımında bir fransızı sindirmek için alengirli yola başvurmuş. Her yıl alonso massa örneğini verenler ne halt yiyecek merak ediyorum. Ki Ferrari'nin geçerli bir nedeni vardı. Görece olarak diğer arabalardan yavaş olan takımda pilot şampiyon olsun diye tüm gücünü alonsoya harcıyordu. Lotus geçen sene bunu yapsa kabul ederdim ama bu sene araba iyi, herşey iyi fakat tüm gücü raikonen veriyorlar Allah Allah? helede bir fransız takımında, 1 pilotu fransız olan takımda tüm destek raiye 🙂 Devam raikonen, devam dürüst adam. Grosjean kazacı pilot diye takımı kendi etrafında topladı bu raikonen. Lan tamda bu sene kazasız belasız başladı grosjean diyorduk, zorla adamı sinirlendirip, biçici yapacaklar tekrar. Eğer grosjean bu sene 3'ten fazla kaza yaparsa tek sorumlu raikonendir.

    Helal olsun rai. Soğuk kanlısınya çok güzel oynuyorsun. Aynı şeyin bir gömlek altını alonso yapsa heyecandan kendini ele veriyor. Sen ayrıca iyi bir tiyatrocuymuşsun be rai.

    Biliyorum bu laflar umrunda olmaz, buradaki fanların bana küfür ederek seni savunurlar şimdi ama sen Alonso'ya rahmet okuturmuşsun. Garibim Alonso bu ortamda en dürüst adamların bile karışabileceği 2-3 olaya karıştı hemen günah keçisi oldu. Şartlar bunu gerektirdi çünkü. Fakat sen durup dururken daha sezon başında grosjeanı kumpasa getirtmişsin bravo rai. Allah bilir daha kaç kirli çamaşırını soğuk kanlılık sayesinde kamufle etmişsindir namıdiğer iceman.

    Sen f1'i bırakınca işsiz kalmazsin. Hollywood senin gibi yetenekli oyuncuyu kaçırmaz raikonen.
    Rallide loeb sana ders verince nasılda döndün f1'e ama. 🙂 solberg bile senle kedi fare gibi oynadı. Nasıl olsa gücü gücü yetene demi? 🙂

  30. Haklısın dostum uzun zamandır buralarda değilim. 2013 ün ilk gününden itibaren özel hayatımın en berbat günlerini yaşıyorum o yüzden pek sitede değilim. Bende senin yorumlarını okumaktan mutluluk duyuyorum. Elbette kifikir alış verişlerimiz, tartışmalarımız olacak ki senin gibi tartışmasını bilen insanlarla tartışmak fikir yürütebilmek benim için ayrı bir güzellik.
    Royal belki bizden daha bilgilidir. Ama formula 1 hakkında bilgili olması saygısız olması anlamına gelmiyor bunu anlamıyor. Haklısın he deyip geçmek lazım ama yine de bazen cevap vermeyince daha çok tepemize çıkıyor ve bu çok rahatsız edici bir durum.

  31. James Allison da Iki paket hazirlayamadiklarini, yeni pakedin Rai'de oldugunu Gro ve Rai'nin farkli araclarla yaristigini acikladi. Gro'ya sallayanlar bir maden suyu icsinler.

  32. Seni buralarda tekrar gormek guzel. Sanirim artik pek aktif degilsin ya da ben pek goremiyorum ama sitede yorumlarini begenerek okudugum ve zaman zaman olumlu / olumsuz tartismaktan zevk aldigim nadir yorumculardansin… Konuya gelirsek bu royal hunt nickli arkadas F1'e o kadar uzak o kadar sacma yorumlar yapiyor ki cevap yazmaya bile degmez he deyip gecmek en mantiklisi=)

  33. Arkadaş sen ne diye kendini bu sitedeki herkesten üstün görüyorsun yahu. Hangi formula 1 takımının mühendisisinde her konu da bütün doğruları sen biliyorsun. Konuştuğun herkese aptal muamelesi yapmaya çalışıyorsun. Kimsenin düşüncesine saygı duymayan ulakanın tekisin. Insanları kendine küfrettirmekten senin kadar hoşlanan birisini daha görmedim ben.

  34. evet önden kayma var diyor, ne zaman kimiye geçilse ya önden kayma olur, ya arkadan kayma olur, ya pist çok uzundur öğrenememiştir, ya lastikleri bitmiştir.

    kimi geçilince ne diyor? = grosjean sıralamalarda benden hızlı oluyor, daha net açıklaması yok.

    grosjean geçilince ne diyor? = önden kayma yaşadım, bir sorun var ama nerde bilemedim, arkadan kayma yaşadım, pisti öğrenemedim vesaire vesaire.

    grosjean tek turda iyi falan değil. kimi'nin ilk senesindeki zayıflığından yararlandı. sen mi öğreteceksin bana 2 takım arkadaşı arasında her turda 0.6 saniye olamayacağını? (bu lastiklerle) sana mı kaldı bu yani? işin gücün işgüzarlık başka birşey değil

  35. En iyi sen biliyorsun dimi bu işleri doğru 🙂 adam önden arkadan kayma var diyor 1 haftadır sen çıkmış diyorsunki bahane bulma.senın formula 1 bilgin burdan belli oluyor.Grosjean tek turda çok iyi bir pilot

  36. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Lotus Romain kaza yapmasın diye aracı yavaşlatmış olabilir 🙂

  37. birader, antremanlardaki 0.6 saniyeyi nerden çıkardın? kim öyle birşey dedi? bu sene sıralamalarda kimi genelde önde olacak ve de grosjean konuşuyor olacak.

    ulan herkes martin brundle yahu. her tur 0.6 saniye fark olmazmış. bir tek sen biliyorsun bunu.

  38. bahane değil doğru söylüyor araçta problem var.2 takım arkadaşının arasında her tur 0.6 sanıye olamaz biraz mantıklı düşün.Lotusun sorunu bir an önce cözmesi lazım takımlar sampiyonası için

  39. tamam kardeş tamam. raikkonen iyice açıldı sen şaşırdın bahanelere cuma'dan başladın. bu sene sonu gidicisin muhtemelen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir