Raikkonen: "Daha Hızlı Olabilirdim"

yazar:

kategori:

Raikkonen “Araç son yarıştaki kadar iyi ve bir sorunumuz yoktu. Son yarışta sıralamalar normal değildi bu yüzden nerede olacağımızı bilmiyorum. Normal koşullarda sıralama olursa ne yaparız bilmiyorum. Bugün iyiydik ve kesinlikle daha hızlı olabilirdi. Bu yüzden makul bir gündü.” dedi.

Raikkonen, bugün uzun sürüş gerçekleştiremediği için lastiklerin Avustralya’daki kadar iyi olup olmayacağından emin değil.

Raikkonen “Son yarıştaki gibi. KERS’te ufak bir sorun yaşadık ancak onun dışında iyiydi. Uzun sürüş yapamadık ancak bu herkes için geçerli çünkü yağmur yağdı… Herkesin uzun sürüşleri kaçırdığını düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Biz Avustralya'daki ve antrenmanlardaki performansımız bağlamında konuşup yorum yapıyoruz adam senaryo yazıyor.

    🙂

  2. Kimicilerin seveceği bir röportaj.

    *************.formula1.com/news/interviews/2013/3/14389.****

  3. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Konu dışı
    Arkadaşlar, geçen yıllarda FIA resmi sitesinde zamanlar ile alakalı istatistiki bilgileri, stintleri ve vs. falan görebiliyorduk.
    Site değişmiş ve ben bulamadım.
    Bu konuda bilgi sahibi olan veya link verebilecek birileri var mıdır?
    Şimdiden teşekkürler

  4. Habere gelirsek Rai nin aractan memnun olmasi cok iyi, bu onu daha cok motive ediyordur eminim, Lotus cok guzel isler basariyor, basarilarinin devamini dileriz 🙂

  5. Jim = Kim

    Telefondan yazinca 🙂

  6. Rai yi jim sampiyon ilan etmis bi gosterirmisiniz? Lotus araci sezona iyi bir baslangic yapti ve ilk yarisi kazandi, gelisim konusunda diger takimlar kadar iyi bir is cikarirsa sampiyonluk gelebilir diyor herkes, normali bu degilmidir zaten? Bunun neresi cok iddiali bir demec? Nasil bir fesatlik icindesiniz arkadas..

  7. Pilotları eşit araçlarda görmeyi herkes istiyor ama maalesef bu mümkün değil.

    F1 ruhu konusuna gelince, Formula 1, (formül 1), belirli bir formül yani kurallar dahilinde üretilecek en hızlı araca sahip olmaya çalışmaktır. Bu da kaybedilmek istenen bir şey değil elbette.

  8. kimiyi şimdiden şampiyon yaptınız yok öyle yok böyle durun bir hele

    şöyle pistin kuru sıcak havaların olduğu pistlere gelelim

    kim ne kadar hızlı bir görelim de konuşalım.

    1 yarışta işi bitirenler var

    diğer yarışlara gerek bile kalmadı.

  9. bu yazıyı okuyunca raikkonenin çin 2008 de f2008 ile yarışmı sıralamamı tam hatırlayamadım ama pit çıkışında iken serhan acarın bu konu hakkında bu f1 in ruhuna aykırı dediğini hatırladım.
    vay be ne günlerdi.

  10. -şampiyon alonso, 2. vettel, 3. raikkonen.
    -teselli ikramiyesi webber.
    -citizen kol saati chilton a

    hadi dağılıyoruz sezon bitti 🙂

  11. bence çıkıp yarışmaya gerek yok arkadaş işi cözmüş.

  12. Lotus'u tebrik ediyorum gerçekten geçen seneki aracın zayıf yönlerini geliştirip bu sezona çok daha rekabetçi bir araç ortaya koymuşlar. Kimi'de performansını belki de kariyerinde hiç olmadığı kadar yükseğe çıkarıp o seviye de stabil tutunca bizlere mutlu olmak için daha çok sebep veriyor 🙂

  13. geçen yıldan kalan ıslak zemindeki sorunlar çözülmüşse eğer, kimi'nin başarılı olduğu pistlerden olan malezya'da başarılı olacaktır.

  14. abartmayın beyler yarınki sıralama redbullar önde olur ferrariler arkda lotus onların arkasında eğer ferrariler ilk 3 turda farkı 1sn civarında tutarlarsa son düzlükte farkı kapatım drs ile start fnishte redbulları rahat geçerler pist aslında ferrariye uyan bir pist bu arada lotusun bahsedildiği kadar hızlı bir araca sahip olduğunu düşünmüyorum zaten sezon içinde dahada geri kaldıklarında herkez görecektir

  15. Raikkonen06  avatarı

    Bunu daha geçen haftadan anlamıştım araçta gerçekten büyük bir potansiyel var aslında geçen yılda vardı Kiminin alışma evresi,güncelleme yarışında geri kalınması durumlarıyla araç tam anlamıyla kendini gösterememişti ama bu yıl kimide alıştı araçda çok hızlı artık Lopezde kesenin ağzını açsında gelişme yarışında geri kalmayalım başarılar adamımm

  16. Yağmur yağmasa iddada gidip basacam adamıma ama yağmur ihtimali işleri zorlaştırıyor.

  17. kimi her yarışta ortalama olarak 15 puan cıkarırsan şampiyonsun

  18. Herkes daha hızlı olacak zaten.Sıralamada yağmur yağmazsa derecelerin 1:33'e kadar inmesi muhtemel.

  19. Emre ÖZDURU avatarı

    Yok artık,daha neler!!!

    Şaka bir yana hala hiç bir şey belli değil. Lotus aracın tasarımını Kimi'ye göre yaptı bence bu belli bir şey. Romain'de toparlayacaktır netice de hızlı ve iyi bir pilot bana göre.

    EĞER Lotus bu yarışta hızlı ve rekabetçi olursa, muhtemelen RB ve Ferrari'de; hoppalaaa bunlar nerden çıktı şimdi diyebilirler.

    Sezon uzun,gelişim yarışında ne olur bilinmez fayda maliyet analizlerinde başarılı olurlarsa gelişim yarışında geride kalmayabilirler.

    Beyler, Kimi zaten lastiklerini hep iyi kullanan ve koruyan bir pilot'tu. 2005 senesi Suzukayı hatırlayın. Lastik değiştirmenin yasak olduğu sezonu bir hatırlayın derim.

  20. formula 1 de keşke şöyle bir sezon olsa tüm arabalar aynı marka mesela hepsi mercedes ve tüm özellikleri aynı vidasına kadar herşey ayarlar hep aynı acaba kim şampiyon olurdu bir süpriz olurmuydu ozaman kim hızlı kim yavaş meydana cıkardı

  21. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    kimi için sıralamada ilk 3 e girmek yarışın en büyük favorisi yapacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir