Williams FW34'teki Egzoz Düzenine Geri Dönmeyi Gözden Geçiriyor

yazar:

kategori:

Grove kökenli takım, Malezya’da da devam eden sorunlarının, Coanda etkisini yaratamamalarından kaynaklandığına inanıyor.

Uzun vadede şimdiki düzenlerinin ileri adım olduğunu söylese de Mike Coughlan, kısa vadede eski sisteme dönmenin fayda getirebileceğini belirtti.

Coughlan: “Şu anda FW34 tipindeki aracın daha hızlı olabileceğini düşünüyoruz.”

“FW34’e geri döneceğimizi söylemiyorum ama bir FW34 tarzı egzoz sistemine geri dönebilir; ardından Cuma günlerini kıyaslamalı testlerle geçirebiliriz. Nispeten bu bizim için daha kolay”

“Salı günü fabrikaya döneceğiz ve konuyu komple ele alacağız. Kısa bir sürede öğrenecek çok şeyimiz mi var?”

Coughlan, egzoz konseptini çalıştırmayı başardıklarında ilk 10 mücadelesi verecek bir araca sahip olacaklarını düşünüyor.


Yorumlar

  1. Bu sitede egzozun etkisinin olmadigini iddia eden ustun zekali(!) arkadaslarimiz vardi neden Williams bu kadar ustune dusuyor ki onemsiz(!) bir sey ya hani egzoz duzeni=)

  2. Gecen sene maldonado alonsoya eski egsozla ayar vermisti, geri donmek williams icin ideal olandir bence. Sidepodlari duzelttikten sonra coandaya gecebilirler.

  3. Geçen sene sezon başında Ferrari ve Red Bull sorun yaşarken bu sene tam tersi oluyor. Mclaren, Williams ve Sauber geride.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir