Rosberg, Hamilton'u Yenebileceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Mercedes’e geçtiğinden bu yana eski takım arkadaşı Michael Schumacher’e üstünlük kuran Rosberg, bu senenin ilk 2 sıralamasında yeni takım arkadaşına geçildi.

Rosberg “Zor olacağını tabi ki biliyordum. Ancak bunu umuyordum ve bu güzel bir şey. Bu tür mücadeleler için buradayım ve Lewis’in ne kadar hızlı olduğunu biliyorum. Go kartlarda onunla yarıştım bu yüzden şu anda benim için sürpriz olan bir şey yok. Yine de onunla mücadelede iyi paraya iddiaya girebilirim.” dedi.

Rosberg, Mercedes’in geçen seneye kıyasla lastikler konusunda geliştiğini ancak çalışmanın aynı şekilde zor olduğunu düşünüyor.

Rosberg “Mücadele her zamanki gibi büyük. Lastiklerden maksimumu çıkarma konusunda çok düşünmemiz gerekiyor. Mühendislerimiz bu konuda çok çalışıyorlar. Bu sayede iyi yarışıyoruz.”

“Aracımız bu sene tabi ki daha iyi ve işler daha kolay oluyor ancak yarışlarda iyi iş çıkarmak için lastik yönetimi her zaman önemli. Geçen seneki gibi mücadele var ancak aracımız genel olarak daha iyi.” dedi.

 


Yorumlar

“Rosberg, Hamilton'u Yenebileceğini Düşünüyor” için 6 yanıt

  1. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    bencede başa baş olur rosberg o kadar dandik değil tabikide takım hami yi kayırmassa başa baş olur 😀

  2. Yenebilecegini dusunme YEN, bugun sana yapilan rezilliginde altinda kalma bir daha..

  3. Rosberg F3'de Lewis'ten sonraki en hızlı pilottu ve uzun süredir Mercedes'te. O yüzden Hamilton'ı geçebilir ama Hamilton konsantrasyonunu sağlar ve ekiple iyi anlaşırsa zamanla Rosberg'i baskın bir sürüş sağlayacaktır.Bugün Rosberg yarışta Hamilton'dan hızlıydı..

  4. Kadir YILMAZ avatarı

    Tam da bu yaris oncesi..

  5. oldu canım görürsem söylerim. ayrıca sunu unutma 41 yasındakı ve üç yıl ara vermiş şumi ile yarıştın 25 yasındakiyle değil. 100 lerce yarısa çıktıın sadece bir galibiyetin var es kaza.

  6. Bence sadece düşünce olarak kalacaktır…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir