Domenicali: "Ferrari İçin Şampiyonluk Zamanı Geldi"

yazar:

kategori:

Ferrari takımı en son pilotlar şampiyonluğunu 2007’de Kimi Raikkonen ile yaşadı.

Domenicali “Bu sene şampiyon olmamız çok önemli. Artık hep en son yarışta kaybetme değil, şampiyonluğu kazanmanın zamanı geldi. Ferrari iseniz kazanmanız gerekir. Takımdaki herkes harika isim ve geleneklere adanmış durumda.”

“Normal olarak baskıyı hissediyoruz ve büyük beklentileri kabul ediyoruz. Bu her zaman büyük bir sorumluluk ve onurdur. Aynı durumda olan başka bir takım olduğunu düşünmüyorum.” dedi.

Domenicali ayrıca, Mercedes’in 2013’te büyük adım attığının farkında olduğunu söyledi.

Domenicali “Lewis Hamilton 2013 senesinin bittiğini söylüyorsa ben oradan aracının iyi olduğunu çıkarırım. Aksi takdirde niye durup dururken böyle gereksiz bir şey söylesin?” dedi.


Yorumlar

“Domenicali: "Ferrari İçin Şampiyonluk Zamanı Geldi"” için 15 yanıt

  1. mükremin  aktas avatarı
    mükremin aktas

    cin den sonra ferrariyi kimse tutamaz

  2. Bundan daha güzel bir yorum olamazdı herhalde, şapkalar çıksın! 🙂

  3. bence bu sene daha da kötü olacak, geçen seneki şansdan ibaretti, bu sene ballı puanlar kazanmayın da görün

  4. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    birde bende kim yi gönderdikleri için zaten sevmezdim ferrariyi iyice tiksindim ne oldu alonso kaç kupa aldı ! ayıp ettiler adama hatta 2008 de kimi ye çalışsalardı gene şampiyon olurlardı yanlış ata oynadılar massa ya kazanamadılar çünkü rai nin aracı sorunluydu gidermediler önden kayma ve egsoz problemleri v.s oldu kısaca beter olsunlar umrumda değil

  5. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    benim tahminimce alonso bu sene daha çok hata yapacak yaptıkçada puan kaybedecek tahminim pilotlarda bence zor belki takımlarda şampiyon olurlar vettel ve redbull içinse artık yeter diyorum 3 sene pistleri kapattılar bar kapatır gibi :d mc laren toparlanır ama geç kalacaklar gibi mercedes ise bence halen gerilerdeler zor lotus muamma hız sorunu sıralama sorunu var iyi başladılar ama sezon içi güncellemelere devam ederlerse şampiyonluk kovalarlar bu senede öncekiler gibi istikrar ve puan almak önemli rbr ferrari ve lotus çekişir gibi diğerleri geç kalacak bunlara yaklaşmakta tahminim ama gönlüm lotus kazansın yeter ferrari , mc laren ve son 3 yıl rbr alıyor şampiyonlukları az bütçeli yakımlarda alsın artık 😀

  6. rakipler çogaldı zor dostum

  7. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Geçen Sezonlar Gibi Olursa Sen ve Mühendislerin Zor 🙂

  8. buraya yazıyorum çinde en güçlü araç ferraride olmassa bende bi cacık bilmiyorum

  9. Mustafa Sar avatarı

    benim için asıl önemli olan takımdır. KİMİ yi pilot olarak severim… FERRARİ özel bir ekiptir… takım ne istiyorsa pilot onu yerine getirir. kimi nin ayrılmasına üzülmüştüm. ayrılık ortamını hazırlayan sebeplerin yarış takımdan yarısıda kimiden kaynaklandı… tanıtım işlerindeki isteksizliği bir yana kiminin ayarlar konusunda takımla sorunlar yaşadığını hatırlıyorum… Schumacher dahil araçlar konusunda hiçbir pilot mühendislerden daha fazla teknik bilgiye sahip olamaz… kimi de buna dahil ..

  10. Mustafa Sar avatarı

    dominicalli ilginç bir adam … sanırsın ki senelerdir uyuyordu … birden uyandı ve şampiyon olma zamanının geldiğine karar vermiş… acaba dominicallinin koltuktan düşme zamanı da gelmiş olabilir mi?

  11. "Ferrari takımı en son pilotlar şampiyonluğunu 2007'de Kimi Raikkonen ile yaşadı."
    sebepsiz yere yolladığınız kimi en son şampiyonluğu vermiş size…bu belkide son şampiyonluğunuz olarak kalacak…sezon ortası güle güle dediniz…tek kelime etmedi aslanlar gibi mücadele etti. hiç unutmuyorum basit bir pasta ile doğum günü kutladınız çocuğun…acı acı gülümsüyordu…bunun bedelini 3 yıldır ödüyorsunuz…tanrı kral ilan ettiğiniz alonso size hiçbirşey kazandıramadan veda edecek…

    her şey olup bitti…
    ölüleri yakacak odunların üstüne yatırın beni…
    ziyafet sona erdi..
    söndürün kandilleri…

  12. 2009 dan beri sinek vızıltıları dinliyoruz dominik

  13. takımın bu kadar aptalca bir hata yapmasına çok şaşırdım. yahu kanat sürtüyor, sen neden kahramanlık, savaşçı ruh havaları yapmaya çalışıyorsun, bu kadar basit hata yapılır mı? adam pistin önünden geçti, pist biraz ıslaktı ama yağmur yağmıyordu. kanat düşmesin kumarı oynayacağına pite alıp sert lastikle yağmur yağmasın kuralı oynasaydın daha gerçekçi olurdu. alonso kanadın durumunu görmemiştir, takım gördü ama çok yanlış bir karar verdi. çok saçmaydı. kanat düşmese bile çok zaman kaybediyordu.

  14. Patron Almalıyız artık. En azından Takımlar Şampiyonluğunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir