Vettel, 2016 İçin Red Bull'la Anlaşma İmzaladığını Yalanladı

yazar:

kategori:

Red Bull’la olan anlaşmasını 2 sene daha uzatıp uzatmadığının sorulması üzerine Vettel “Anlaşmalarım hakkında konuşmak istemiyorum.” dedi.

Bild gazetesi ise Vettel’in bu soruya kafasını sallayarak cevap verdiğini ve yeni anlaşmayı imzalamadığını işaret ettiğini belirtti.

Vettel ise “Ancak ben bir şey demedim.” dedi ve kendi vücut dilinin farklı olabileceğini söyledi.

Kariyerini Red Bull’da tamamlayıp tamamlamayacağının sorulması üzerine Vettel “Olabilir. Bu kariyerimin ne kadar süreceğine bağlı.” dedi.

Vettel’in adı Ferrari ile anılıyor. Bu iddiaları cevaplayan Stefano Domenicali “Bunu gelecek gösterir. Şu anda bir fikrim yok. Her iki tarafa bağlı. Şu an için bu konu gündemimizde değil.” dedi.


Yorumlar

  1. vettel her takımda şampiyon olur . ferrari vettel,i alırsa schumi,den sonraki en büyük transferini yapar

  2. yolun sonu göründü alonso,ya

  3. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Kendisini Kırmızıları Giyerken Görmek İstemiyorum. Bizde Newey Yok. Başarılı Olamaz 🙂

    Hulkenberg, Bianchi İlk 2 Seçenek Gelecek İçin 🙂

  4. ferrari vettelinn malezyada yaptıklarından sonra vettel planlarını rafa kaldırdı %100 alo ve massadan sonra plan belli bianc hulkenberg

  5. Avatarıyla bu kadar zıt bir üye daha görmedim.

  6. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Alonso için tehlike çanları alonso heycan yapıyor elleri titriyor şampiyon olamadan gidecek bu takımdan

  7. elbette neden alonso değil ama bu tarz büyük takımlar bu kadar büyük baskıyı kaldıramazlar.yani başarısızlık uzun sürerse ferrari alonsodan vazgeçmek zorunda kalacaktır yenilik şart diyip.insanlar sonuçlarla ilgilenirler ve sonuç olarak alonsodan pistte daha başarılı vettel var.evet alono daha değerli bir iş çıkarıyo son yıllarda daha düşük hıza sahip bir paketle ama dediğim gibi sonuç önemli.başarı gelmezse ferrari ismi kendi kendine strese girer.burada isimlerin bi önemi yok önemli olan tek isim ferrari ve o da başarı için bu seçimi yapmak zorunda kalabilir.

  8. Ben bir Ferrari fanıyım Alonso Massa Schumacher ya da Rai fanı değilim. Kendisine sonsuza kadar minnettarız tabiiki. bi düşmanlığım da yok. Ama durum bu. Raikkonen şansızlık filan değil resmen sallamadı 2008de. Halbuki bir önceki sene şampiyon olmuş bir pilot seneye daha azimli başlaması lazım. Raikkonen sallamadı takmadı bu kadar.

  9. '' Haa araç F2008 gibi olur. Gridin her yönden en mükemmel aracı olur ama Raikkonen gibi hiç bişey yapamassa o zaman ayrılı yollar.'' Pardonda 2008 yılında Raikkonen şanssız dönem geçirdi.Herkes gibi oda zaman zaman iniş-çıkışlar yaşadı her pilotun kariyerinde vardır bunlar.Unutma ki son pilotlar şampiyonluğu bu adam döneminde geldi hemde ilk sezonunda.Ve 2008in boş bir yıl olduğuna inanmıyorum eğer öyle olsaydı SON MARKALAR ŞAMPİYONLUĞU yine gelmezdi.

  10. bianchi o kadar iyi olsa yıllardır ferrari'de illaki şans verirlerdi. test dereceleri memnun etmedi belli ki. pist rekoruna gelirsek, hangi araçla kırmış, hangi lastikle kırmış? F2008'e slick lastikler takıp kırdıysa bu maharet değil. takım arkadaşına baskı kurmasından önce ''HANGİ'' takım arkadaşına baskı kurduğuna bakmak lazım. max chilton'u yenen biri yıldız oluyorsa, çok basit bir işmiş bu. daha dur, yanına bi sağlam takım arkadaşı gelsin. 2 çaylak yarışıyor illaki biri geçecek. yıldız olmak için bu kesinlikle yeterli değil.

  11. Tifosi zaten ferrari göndermez alonso gider. Çünkü alonso şampiyon olmak için geldi ferrariye

  12. AYrıca Arkadan Ferrari'nin kanatları alıtnda bir yıldız geliyor. BIANCHI!!!! Vettel'in bu sorumsuz davranışlarını Ferrari'de bi taraftan düşünyordu. İlerde biz bunu takıma alırız ama emirlermize uymayabilir diye. Bence gelecekteki ideal kadro Bianchi ve Hulk olabilir. Bianchi kesinlikle yıldız bir pilot Schumacherin,Raikkonenin,Massa'nın, Alonso'nun yüzlerce turlarığı Fiorino pistinde pist rekorunu kırmış bir pilot. Artık Ferrari gelecekteki 1 numaralı pilot için Bianchi'yi düşünecektir. Bence Mantıklı olan bu

  13. Hocam benim anlamadığım Alonso ile yollar neden ayrılıyor? Şampiyonluk alamamızdaki neden Alonso'mu 🙂 Alonso olmasa 3 sene şampiyonluk mücadelesi vermezdik. Haa araç F2008 gibi olur. Gridin her yönden en mükemmel aracı olur ama Raikkonen gibi hiç bişey yapamassa o zaman ayrılı yollar. Ferrari'nin Alonso ile yollarını ayıracak bir durum yoktur. Çünkü pilotdan kaynaklanan sorunlar yok. Sorunlar yönetim ve her zaman bişeyden eksik kalan araç. Hayır Alonso'yu gönderip Vettel'i alınca araç ayı olunca Vettel daha mı iyisini yapıcak.

  14. benim tahminim vetteli 2015 te ferrari ye geçeceği.tabi bu sene alonso şampiyon olamazsa eğer.seneye de ferrari hemen bırakmaz alonsoyu.eğer seneye de yeni kurallarla hüsran olursa bence alonso ile yollar ayrılı ve yerine vettel ve yeni bir ekip gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir