Mclaren, Gelişime Rağmen Hayale Kapılmıyor

yazar:

kategori:

Mclaren Sergio Perez’le Malezya’da ancak 9. olabilse de, Jenson Button’un yarış dışı kalmadan önce ilk 5 içerisinde mücadele etmesi takımı umutlandıran bir gelişmeydi.

Martin Whitmarsh “Perşembe akşamı yarışta öndekilerin performansına ayak uyduracağımızı söyleseydiniz havayı yumrukluyor olurdum.”

“Ancak şu anda öyle hissetmiyorum. Kolay bir şekilde alabileceğimiz beşinciliği kaybettik.”

“Yarışta kalsaydık Mercedes ya bir kez daha pite girmezdi ya da onlara zor anlar yaşatırdık.”

“Bu hafta sonu bazı gelişmeler oldu, aracı biraz daha öğrendik. Arkama yaslanıp biraz objektif baktığımda muhtemelen biraz daha iyi hissedeceğim.” dedi.

Whitmarsh, MP4 28 için büyük güncellemelerin olacağını söyledi. Whitmarsh “Takıma zorlayacağımızı söyledim bu yüzden bir şeyler bulmaya başlamalılar.”

“Bazı gelişmeler oldu ve biraz daha fazlası olmalı. Aracın henüz potansiyelinin farkına varmadığını biliyoruz ancak sürücüler harika iş çıkarıyorlar.”

“Bizim gelişmemiz lazım. Şu anda olduğumuz yerde olmamalıyız, bu yüzden sıkı çalışıp başarmalıyız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Zaten bu iki pilotla gelisse ne olurki pitstoplarida cabasi Bu Takimdan artik bisey olmaz rekabetciligini iyice Kaybetti orta takim olup cikti

  2. 2013: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2013: A McLaren Odyssey (spa2000)

    haberin saati 2013-03-25 21:56:00 ve tek yorum sana ait.

    Martin inandırıcılığını kayıp ediyor ve Sam zamanı yaklaşıyor gibi.

  3. Tam herşey yolunda gidiyor derken yine acemiligimizi gösterdik.bu araç gelişse ne olur Martin.takımda istikrar yok.yarışları yüregimiz agzımızda izliyoruz resmen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir