Hulkenberg'e Göre Malezya'da Sonuç "Kabul Edilemez"

yazar:

kategori:

Force India’dan Sauber’e geçen Alman pilot, sezon açılışı Avustralya’da yakıt deposu sorunu nedeniyle yarışamadı ama Sepang’da takım arkadaşı Esteban Gutierrez’in 4 sıra önünde 8. oldu.

Auto Motor und Sport ve Blick’e göre yarışın hemen ardından telsizden konuşan Hulkenberg: “Teşekkür ederim çocuklar. Ama birçok alanda gelişmemiz gerek. Bu kabul edilemez.”

Blick’teki haberde Hulkenberg: “Ferrari, Lotus ve McLaren’ın hızında gitmeye çalıştığımda hemen lastiklerimi mahvediyorum”

“Şimdi birçok veriye sahibiz ve umarım doğru sonuçlar çıkarırız”

Auto Motor und Sport’taki haberde Hulkenberg: “Farkın olduğu hâlâ bazı alanlar mevcut. Araç bana tam oturmadı”

 


Yorumlar

“Hulkenberg'e Göre Malezya'da Sonuç "Kabul Edilemez"” için 9 yanıt

  1. Hiç bir pilot bir araca 1sn katmaz bir aracın maksimumu vardır iyi pilotlar o maksimumu yakalar.alonso maksimumu yakaladığı için renault a gitti.mesele budur.ferrari de de araçtan maksimumu alabildiği için o koltukda 1.pilot koltuğunda oturuyor yoksa başkası otururdu orda.
    Bu tip üst düzey pilotlar zaten tarihte yerlerini kazandıkları yarışlar başarılı pilotajlar şampiyonluklarla alıyorlar.Ve diğerlerinden ayrılıyorlar kimse boş yere bir yere gelmez büyük başarıları büyük pilotlar kazanabilir Pilotlar kariyerlerinde bir çok takımlarda yarısıyorlar bir pilot yarıştığı takımların hepsinde öne çıkmışsa sürekli hangi takım olursa olsun takımın hedefleri dahilinde rekabetçi olmuşsa o pilot büyük başarılar kazanır.Gün gelir aracı da iyi olur rahatda eder ama rahat edene kadar o koltuğu hakedene kadar da yapacağını zaten yapmıştır.Efsane isimler Senna Schumi yi bir kenara ayırırsak son dönem de de halen önünde uzun bir yol var dahada iyi olacak Alonso da bu tip pilotlar.

  2. Herkülüm şayet şansa dansa yağmur yağmadıysa 2001deki o minardiyle değil puan almak yarış tamamlamak başarıydı. Bu şartlar altında 1 saniye hızlandırmış olması Alonso'yu renaulta taşıdı zaten. Yiğidi öldür hakkını güldür.

  3. Redbull Renault avatarı
    Redbull Renault

    Ne kadar güzel konuşuyorsun kardeş şiir gibi

  4. merak ettim minardi ye kaç puan kazandırmış alonso? saniye filan göreceli şeyler…neticeye bakalım…

  5. Valla bende tam hatırlayamadım ama you tubeda geçmiş yarış kayıtları varsa bakarız. Bende görüntü olarak değil ama duyum olarak alonso'nun minardiyi 1 sanıye hızlandırdığını hatırlıyorum.

  6. Alonso'dan sonra yavaş takımları hizlandiran iki isimden birisi

    Alonso'nun Minardi'sini hızlandırdığını hiç hatırlamıyorum nedense, Ferrari'nin yavaşlığının hala abartılması da tuhaf, neyse.

  7. Adıda güzel bu oğlan'in 🙂 açıkçası sempatik birisi. F1'de bianchiyle beraber beni heyecanlandıran iki isimden birisi. Alonso'dan sonra yavaş takımları hizlandiran iki isimden birisi. Gelecekte bianchi ile beraber Ferrari'nin 10 senesini garantiye alacaklardır. Helal olsun hulko'ya 🙂

  8. Hülkenberg'in gözü yükseklerde belli ki.

  9. kamui ftw dawn avatarı
    kamui ftw dawn

    sampiyon olabilecek bir yetenek, bu sene cok ortalikta gorunmeyecektir ama kendini belli eder yukaridakilere ve 1-2 yila sampiyonluga oynar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir