Mateschitz Webber'i Destekliyor

yazar:

kategori:

Bu konu hakkında konuşan Webber’in babası Alan Webber “Bunu söyleyeceğim. Bay Mateschitz’den gelen mesajı okudum. Orada Mark’ın konumunun sağlam olduğu söyleniyordu.”

“Korkarım takımın tamamaı Sebastian’ın yaptıklarından mutlu değil. Takımın da ondan çok mutlu olduğunu söyleyemem.”

“Pit alanında, FIA görelileri dahil herkes Webber için üzüldüklerini söylüyorlar. Mark güven kaybetmedi. Ancak Sebastian çok fazla güven kaybetti.” dedi.


Yorumlar

“Mateschitz Webber'i Destekliyor” için 27 yanıt

  1. AYrımdan bahsetmedim… Hepsinin bir alt takımda görev yapmasından bahsettim.

  2. Fernando Alonso Marussia yada Caterhamda olsa nasıl olurdu acaba ???

  3. Şu safkan yarışçı sözü kulağa hoş geliyor ama şu safkan olarak bahsedilen kişi Marussia yada Caterhamda olsa nasıl olurdu acaba? Bir sezonluğuna şu pilotlara mecburi görev gelmeli.

  4. seni hiç sevmiyorum babanıda hiç sevmezdim………………………….Şalu

  5. Şumi de eskiden kasti olarak williams aracının üzerine kırmıştı ve ceza almıştı ama bu durum ona efsane denmesin engel olmadı. Biraz anlayış lazım. Vettel aynısını alonsoya yapsa kıyamet kopardı galiba. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın ben şumi taraftarıyım ama vetteli de destekliyorum. sadece biraz anlayış. pilotlar bazen hırslı olabiliyorlar

  6. abd de türkiyeyi destekler hep.siyasi güzel oyunlar bunlar

  7. Schumacher- avatarı

    Başarılı olduğunu belirttim farkındaysan ama bu kadar yarış deneyimi şampiyonluğun ardından bu yaptığı davranış olay onun kalitesini düşürüyor.
    Büyüklüğüne ben karar vermiyorum nefret etmem kişisel fikrim sizler sevebilirsiniz herkes fikrini belirtmede özgür sadece onun bu şımarık şampiyon tavırlar çok itici geliyor bir pilot aşırı hırslı olduğu kadar saygılıda olmalıdır düşüncesindeyim.

  8. Büyüklüğüne sen mi karar veriyorsun ya da biz mi bir şey kaçırdık. Adam 3 sene arka arkaya şampiyon oldu mu oldu. Hala ne efsanesinden ne büyüklüğünden bahsediyorsun. Nefret ettiğin bir pilot için büyük pilot olamayacak demek kolay ki adam sanki hiç başarı elde edememiş gibi bunları söylemek, biraz komik kaçıyor.

  9. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    pess artık, iyi bigün fırsatın olursa sen öyle yaparsın, vet i haklı çıkarmak için acaba daha ne tür saçma yorumlar okuyacağız…

  10. Mustafa Sar avatarı

    Adam safkan yarışçı … Wet kendine güveniyorsa geçer … Öylede oldu. Rbr baktı. Wet talimata uymuyor web Devam et dersin… İki yüzlü olmaya gerek yok…

  11. bu senin bahsettiklerin vettelden nefret eden çoğunluğun genel olarak belirttiği bi durumda bende 2012 sonlarına bende pek sevmiyodum sonuçta ferrariden 1 şampiyonluk çalmıştı(o dönem için bahsediyorum yani 1 şampiyonluk çalmıştı derken)ama montezemelonun onun yönündeki açıklamaları ve onun Ferrariye gelme isteğininde önceden biliniyo olması bende ona karşı bi yumuşama oluşturdu.O yüzden bende çok fazla ön yargıyla yaklaşmamaya çalışıyorum.

  12. mateşitz başkana karşı çıkan bize karşı çıkar. Bize karşı çıkanın da, müessesemiz çatısı altında yeri yoktur. Bu böyle biline…

  13. Schumacher- avatarı

    Isınamadım hiçbir zaman. 25-26 yaşına geldi ama hala çocuk gibi pist içinde dışında tavırları vs…
    Yaptığı anlamsız kazalar

  14. ben bu vettel'in niye herkes tarafından bu derece nefret edildiğini anlamıyorum.Yani yetenekli işini hakkıyla yapan bir pilot.Triple yapmış bi adam.Son yaptığı olaylar hem takıma hem webber'e saygısızlık.Ama bu derece nefret vettel'e karşı gerçekten acayibime gidiyor.

  15. Schumacher- avatarı

    Vettel'i olduğu günden beri sevmiyorum hala sevmiyorum hiçbir zaman sevmeyeceğim.
    Başarılı bir pilot hızlı bir pilot ama asla büyük pilot olamayacak asla.

  16. bu gelişmeden sonra sanırım hulkenberg bir adım daha yakın RBR'ye.

  17. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Marko vetteli destekliyor.Mateschitz de webberi destekliyor.Durum 3-0 .

  18. զսօ८ĸհεռ  avatarı
    զսօ८ĸհεռ

    2013 yılının en iyi duyduğum kapaklarından biri tebrik ederim 🙂

  19. Hala vettel diyor ama. Vettele hakaret ediyor. 🙂 Bende hala vettelse enişte alonso'dur dedim.

    Hâlâ vettel olarak düzeltelim çünkü herkesin pilotu kendine güzeldir kimseye karıştığım yok şaka yollu takılıyorum.

  20. Yapma demiyorum hobi olarak yine yap 🙁

  21. Redbull Renault avatarı
    Redbull Renault

    Hala Vettel

  22. anlaşıldı seneye vettel ferraride

  23. Haklisin sanirim helmut marko olmali kastettigim kisi. Uyarin icin tesekkurler.

  24. Karıştırdın sanırım. Dietrich Mateschitz her zaman Weber'in arkasında olduğunu söyler ama o büyük patron olduğu için bu işlerle pek ilgilenmyor o da ayrı bi detay. Her fırsatta da derler Mateschitz dayı Weber'in arkasında Weber'in arkası sağlamda diye…

  25. bu iş de çok sıktı artık..

  26. Bu adam 2010'da İstanbulda yaşanan kazada Webber'i suçlu bulan, her fırsatta Vettel'in 1. pilot olduğu yönünde demeçler veren bir adam.Nasıl olduysa bu olayda Webber'i savunmuş.Bu sanırım Vettel'in takım içinde gerçekten de güven kaybettiğinin bariz göstergesi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir