Force India Mercedes Motoru ile Devam Edecek

yazar:

kategori:

Yapılan uzun görüşmelerin ardından Force India’nın 2014’te Mercedes’in V6 turbo motoru ile KERS’ini kullanacağı duyuruldu.

Force India takımı 2009’dan beri Mercedes motoru kullanıyor. Takımın adı bir ara Ferrari ile anılsa da, özellikle Jules Bianchi’nin takımla anlaşamamasının ardından Ferrari ile olan görüşmelerin de bittiği düşünülüyordu.

Yeni anlaşma aynı zamanda Mercedes vites kutusu ve hidrolik sistemlerini de içeriyor.


Yorumlar

“Force India Mercedes Motoru ile Devam Edecek” için 4 yanıt

  1. günaydın.ben geçen seneden beri adres vermeyeyim o torrent sitesinden indiriyorum.sıralama ve yarışda var bende.indirmeden izlemek istiyorsan videoya tıkla.

    avustralya gp türkçe

    malezya gp türkçe

  2. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Bu demek oluyor ki Jules Bianchi asla Force India ile yarışamayacak.
    Force İndia,nın Mercedes seçimi hayırlı uğurlu olsun.

  3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Bence Motor üreticilerinin 2014 te F1'e dahil olmaları gerek..Ferrari,Renault,Mercedes ve Cosworth ile pek de bir fark yok aralarında Bence Honda Audi BMW gibi üreticiler F1'e motor sağlasa çok daha iyi olur ve motorlar biraz daha öne çıksa çok daha güzel olur ve Hayırlı Olsun Force india için

  4. Bu sporun en azından 2 tane yeni üreticiye daha ihtiyacı var. Japonlar geri dönmeli aynı zamanda BMW yada WV gibi alman üreticiler geri dönmeli şu anki düzenle bu seri devam edemez. Neredeyse GP2 deki gibi tek motor sağlayıcısına dönecek seri. Her üretici maksimum 2 takıma motor tedarik etse de bizde yeniden motorlardan konuşabilsek…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir