Mercedes, Rosberg'in Takım Ruhunu Övdü

yazar:

kategori:

Wolff “Yarış pilotu olarak, Rosberg derinden mutlu değildir. Ancak o, bu kararın niye alındığını anlayabiliyor.”

“Her zaman iniş ve çıkışlarımız olabilir. Onlar profesyonel sporcular ve belli durumlarda belli tartışmaların olabileceğini biliyorlar.”

“Açıkçası  yarış pilotu olarak bundan mutlu olmazsınız çünkü daha hızlı gidebilirsiniz ancak takım adına yarıştığınızı unutmamanız lazım.”

“İki Red Bull’un kaza yaptığını hayal edin. Aptal gibi görünürsünüz ve aptal gibi görünür. Bu yüzden sıkı bir yaklaşım içerisindeydik. Geçen seneki konumumuza göre iyi bir karardı.” 

“Yarışın ardından olayı çözdük. Ross ve ben sürücülerimizle oturup konuştuk. Sorun olmayacak.”

“Bunun sorun olmamasından mutluyum. İyi ilişkiye sahip olan iki sürücümüz ar. Nico gibi, pek mutlu olmasa da kararı kabul eden bir sürücümüz var.”

“Takım içerisinde sorunumuz yok.” dedi.

 


Yorumlar

  1. erdal altundag(kimi raikko) avatarı
    erdal altundag(kimi raikko)

    her türlü takım emrine karşıyım.geçecekse pist üstunde gececeksın.oyle alavere dalavere entrika ile gecmek yada gecılmek hiç etik ve spor ahlakı degerlerıne uymuyor.

    vettele verılende rosberge verılende yanlıs emirler bana gore.gecebılıyorsa rosberg hamıltou gececek.vettelde vebberi.ama etık ve genel ahlak kuralları ıcınde.eger redbull da oldugu gıbı İKİ PİLOTA da durumu koruyun denıyor ve vettel sark kurnazlıgı ıle ısı salaga getırıp(durum bıraz ateskes yapan ıkı taraftan bırının kandavalısını kahpece kıstırıp oldurmesıne benzıyor)tesbıhte hata olmaz. geçiyorsa ayıp etmıs ve webberi haklı duruma dusurmustur.

    mercedeste durum aynı gıbı gorunsede tam tersi.zira bız hep rosbergin telsızını dınledık ve ortaya cıkan tablo sankı sadece rosberge gecme denırken hamıltonun bundan haberi yokmuş ızlenımı verılıyor.hatta bırara serhan hamıltonun bundan haberı yok duyunca ne dıyecegını merak edıyorum dedıgını hatırlıyorum.buradada ıkı kez ızın verılen gecme eylemıne gene izin verılmelıydi.ve rosberg hakkıyla gecebılıyorsa gecmelıydı..burada da rosberg sonuna kadar haklı.
    takım emrılerıne herdaim karsı oldum.ne sekılde kıme veırlırse verılsın.tek bır yerde haklı gorulebılır.pılotlardan bırı sampıyonluga oynuyor ve dıger pılotun ıddıası kalmamıssa (2007 brzilya 2012 brezilya vs.)bır pılot dıgerıne yok verebılır vermelıdır.yoksa zaten aynı sırada bıtırılecek yarısta ıkı pılot takıma aynı puanı kazandırak.bunun dısında takım emrı etık spor ahlak dısı bır eylemdır bana göre

  2. Sanırım bir süre birbirini geçmelerine izin verildi. Rosberg'i DRS ile Hamilton'ı defalarca geçerken gördük. İleriki kısımda Hamilton yerini geri alıyordu. Baktılar olmayacak bir dur diyelim dediler herhalde 🙂

    Ama podyum savaşının engellenmesinin zafer savaşının engellenmesinden farkı yok. Daha önce de yazdım, 3-4 değil de 4-5 filan olsalardı bunları konuşmuyor olacaktık muhtemelen.

  3. " Nico gibi, pek mutlu olmasa da kararı kabul eden bir sürücümüz var." Böyle giderse yeni Barichello yapacaklar Rosberg i

  4. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Rosberg bu gazla Çin'de yine döktürür.

  5. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    Ver rosberge gazı ver!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir